Sport og FitnessHockey

Hockey bane størrelse. Størrelsen af den canadiske hockey bane

Kun få af de sportsfans dykke ned i de tekniske standarder for afholdelse af konkurrencer. Især i amatør hockey, øjet er vanskeligt at vurdere virkningen af rullelejer parametre, layout, spillerne ammunition og andre faktorer på forløbet af kampen. Ikke desto mindre, der er forskellige regler og forskrifter i konkurrencen. Til de grundlæggende egenskaber, der forårsager debat i hockey ligaer og forbund omfatter websted konfiguration.

Hvem er dommerne?

De vigtigste organisationer, som definerer parametrene for spillet, og dermed størrelsen af ishockey skøjtebanen er Hockey League (NHL CHL) og International Federation IIHF.

Umiddelbart skal det bemærkes, at et vigtigt vendepunkt i tilgangen til dannelsen af standarder vedrører IIHF og NHL. Den første organisation anses for den vigtigste "lovgivende" i reglerne for formatet passer i store turneringer. Nordamerikanske League, til gengæld er ridning højt i hockey sporten, så dets principper i forbindelse med oprettelsen af reglerne er ret almindelige.

På trods af forskellene i tekniske forskrifter, at forskelle og uoverensstemmelser på dette grundlag kun forekommer blandt teoretikere og dommere. Men deres meninger og blive afgørende for den endelige beslutning om, hvad der vil være på størrelse med en hockey websted på en specifik turnering.

Reglement KHL

I betragtning af den tætte forbindelse på IIHF og KHL, reglerne for organiseringen af ligaen turneringen stort set overtaget af føderationen. Oftest praktiseret konfiguration af 60 x 30 meter. Således mulige afvigelser, men strengt specificerede interval - i særdeleshed kan den ekstreme dimensioner hockey kanal langs længden 56 til 61 m og 30 m i bredde er en funktion af "Continental" site -. Er den maksimale, hvilket øger i sjældne tilfælde. I de senere år har der været en tendens til at indsnævre feltet til NHL ovskih 26 meter.

Du kan også argumentere for, at størrelsen af KHL hockey bane er relevante for indenlandske turneringer, det er ikke overraskende. Liga baseret på CIS-platformen, så størrelsen på IIHF drive og det tidligere Sovjetunionen.

Dimensionerne af kassen hockey i NHL

Som det er kendt, blev ishockey opfundet i Canada. Den første officielle "simuleret" område i det tidlige 20. århundrede havde en størrelse 56 x 26. Med et tidspunkt 4 m længde af boksen i og tilsættes i denne form det anvendes til denne dag. Men nogle justeringer stadigvæk - ifølge forordningen NHL, skal hockey felt have en konfiguration 60,96 x 25,90 m.

Uoverensstemmelser med de europæiske standarder i nordamerikanerne begyndte i efterkrigstiden. I den gamle verden har besluttet at genoverveje størrelsen af hockey grunde, øger gaming rum. På det tidspunkt, har de samme 30 meter i bredden er godkendt. I øjeblikket er længden er den samme, men som allerede nævnt, den KHL har forudsætningerne for at reducere størrelsen af sitet.

brugerdefinerede størrelser

I modsætning til NHL, er det forbund meget liberal tilgang til regulering i form af indstilling af størrelsen af banen. Selvfølgelig betyder det ikke, at nogen arrangør kan i ro og mag at forme på størrelse med en hockey kasse til den næste konkurrence. Dette er en officielt tilladte parametre. Således, den største afvigelse fra den "mellemvej" indebærer formatet af 40 x 20 m. Af den måde, for juniorer turneringer kasser anvendes også med traditionelle størrelser. Resten af afvigelser fra standard størrelse på 60 x 30 er sjældne, hvilket er logisk, fordi en række valser begrænser muligheden af spillerne - den post-sæson i samme område på den anden side skal omkonfigureres.

Effekten på de spil feltparametre

Karakteren af forskellene i de to stilarter spille hockey (canadisk og europæisk) vid udstrækning bestemmes størrelsen hockey bane, der sætter betingelserne for den optimale strategi.

Lille felt reducerer mulighederne for "lange" kombinationer og tvinger spillerne til at handle hurtigt. I dette tilfælde er der to funktioner - stram forsvar og tættere kontakt kamp, hvilket gjorde canadiske hockey mere aggressiv.

Rummelig hockey kasse brugt CHL, tværtimod skaber betingelserne for en tankevækkende og målt spil. Der er en mulighed for beregning af taktiske handlinger, der førte til, og behovet for at opbygge effektive forsvar ordninger.

Vi kan ikke sige, at størrelsen af den canadiske hockey platformen forenkler action hold, men de er mere fokuseret på at opnå en hurtig effekt. For eksempel giver spillet ikke give multi-pass-kombinationer på banen kant til kant. Sådanne kæder er ineffektive i et lille rum, så kort og øjeblikkelig transmission er de vigtigste "våben" af angriberne.

I betragtning af forskellene i stilarter spil, kan vi konkludere, at KHL ishockeyspiller at realisere deres potentiale på den canadiske side kan ikke så effektivt som muligt, og omvendt. Og alligevel statistik største turneringer er ikke så ligetil. Under alle omstændigheder mange tilfælde, hvor spillerne var mere produktive i et fremmed felt, sammenlignet med de værter.

Forskelle i målmand spil på forskellige platforme

Udover forsvaret, som i tilfælde af en canadisk felt tæt presset til gaten, ikke mindre interessant er forskellen i stilarter målmandsspil spil. Stor størrelse hockey bane i Rusland giver mere plads, så de vigtigste beskytter selv i ammunition har mulighed for at ringe til gaten og kassér vaskemaskine. Rinks nationale ligaer sådan manipulation er kompliceret på grund af pladsmangel, og jo højere den trussel, som en modstander.

Beskriver handlinger målmænd, skal det bemærkes, dynamikken forbundet med kampene mellem nordamerikanske klubber. Her rollen som forsvar bliver afgørende, da den vigtigste kamp foregår i hjørnerne og direkte til gaten området.

Er det muligt at den ideelle størrelse?

Alle nuværende størrelser af hockey porte har deres berettigelse. Den ændrede karakter af gameplayet, taktik, underholdning og dynamik. Valget af en enkelt format betyder tab af fordelene ved andre muligheder. På den anden side, størrelse og mangfoldighed har sine negative træk, som nævnt ovenfor. Denne forordning er kaldt hele uniform, men det åbner mulighed for at demonstrere de forskellige stilarter. Således vil størrelsen af NHL hockey bane give publikum en masse lyse øjeblikke, og IIHF format vil observere ikke mindre interessant implementering af strategiske skridt. Derfor er den ideelle størrelse hockey bane, sandsynligvis ikke kan være, er det kun en bred vifte af genrer kan opfylde præferencer alle fans publikum.

Andre muligheder Rink

Med hensyn til konfigurationen af feltet for spillet hockey er et meget komplekst område, hvor ikke kun størrelsen er vigtig. Enheden porte, mærkning, sidehøjde og andre attributter bidrager til dannelsen af gameplayet. På marken, udfører spil controller markup hockey bane. Størrelsen og format sin strengt defineret og designet til valsen zoneinddeling. Højden af perlerne kan nå 1,22 meter, og i det mindste bør ikke falde under 1 m. Tilsvarende højden af porten (1,22 m), hvis bredde svarer til 1,83 m.

På baggrund af ovenstående kan det konkluderes, at de strenge og almindeligt anerkendte standarder for hockey rink parameteren ikke eksisterer. Selvom signifikante forskelle i de beløb etablerede ligaer og forbund, enten. Denne usikkerhed gør hockey en virkelig levende og udviklende spil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.