ForretningSpørg eksperten

Sammensætningen af forundersøgelsen af en lejlighed, hus, kontor

Hvis du havde tænkt forvandling i miljøet kan du ikke undvære et godt gennemtænkt plan eller et projekt. Dette gælder også for boligindretning, og situationen af den arbejdende kontor, og have plot. Sammensætningen af landskabet design af projektet er vi i denne artikel vil ikke diskutere - lad os tale om værelserne, både hjemmet og kontorbygninger.

boliger problem

Hvem nægter at lejligheder med original indretning og stilfuldt design? Lad os tale om de vigtigste regler, der kan hjælpe ejeren kompetent organisere rummet af bolig lokaler, uden at ty til en professionel designer service.

Vi skal starte med planlægning. Det bør nøje overvejes for hvert værelse, hvad og hvor præcis vil være i det. Det er nødvendigt at tage hensyn til det maksimale antal behov og ønsker alle, der bor i lejligheden. Spar på at købe polstrede møbler bør ikke være, bare undgå en forhastet valg. Alt skal tænke grundigt, ned til mindste detalje - størrelse og farve til polstring materiale. Sofa, fortjener titlen på den ideelle, er forpligtet til at tjene i mange år og har et design, der indebærer evnen til at passe ind i ethvert rum i tilfælde af en eventuel ændre dine planer og drastiske ændringer i miljøet.

indretning elementer bør også have mest opmærksomhed. En masse mennesker benægter deres betydning, kan ikke forstå betydningen af overtagelsen og placering i sådanne knappe lagerplads objekter, der ikke bærer nogen funktionel belastning. Ikke desto mindre er det denne del af interiøret er i stand til at subtilt angive din valgte stil og fortælle andre om smag og karakter af ejerne. Den evne til at vælge det tilbehør kan sammenlignes med en kunstform, og under alle omstændigheder er det umuligt at gå glip af det punkt eller ignorere.

Friskhed interiør giver grønne elementer. Selv hvis du vælger en enkel og funktionel high-tech, fortynde situationen en lille mængde af stueplanter vil ikke være overflødig. Takket være deres flade visuelt ser lysere, renere og mere komfortabel.

At tage notater af varme, blødhed og dybde (som vil fremhæve den virkelige og visuel komfort) kunne ikke være mere passende måde volumetriske frodige gardiner, puder og bløde tæpper. Winning bare se materiale med en fluffy bunke og silkestoffer.

ekstra tips

Forsøg ikke at helt at opgive den sorte. Mange mennesker kan ikke forestille mig, hvordan du kan anvende det i udformningen af lejligheden. Men denne strenge, dyb og rig konnotation stand rentabelt at understrege værdighed ethvert interiør - fra klassisk til land og endda Provence. Takket være de sorte dele af miljøet vil få dybde, klare konturer og klare kontraster.

Glem ikke, at designet er påkrævet for at afspejle de særlige kendetegn ved værtens personlighed. "Animér" lejligheden kan være en række forskellige måder, og de mest traditionelle - fotos stilfulde rammer. Desuden understreger smag og interesser ejerne bragt fra fjerne lande, souvenirs, originale dekorerede gamle relikvier, diskret placeret design accenter, anvendelsen af visse yndlingsfarver.

Selvfølgelig, efter at have læst et par enkle retningslinjer du ikke vil vende natten over i en professionel designer. Sammensætningen af forundersøgelsen af en lejlighed - en omfangsrig mængde information med et stort antal tegninger og diagrammer forståelige kun til specialister. Men ovenstående tip vil hjælpe med at reflektere over principperne for kompetent tilgang til at skabe stilfuld authoring miljø, og i det mindste et par skridt vil bringe dig tættere på drømmen lejligheden.

hus design

Hvis du ikke bor i lejligheden, og i sit eget hus, alle de principper, der er nævnt tidligere design er gældende for ham. Men på samme tid er der nogle vigtige forskelle, som vi nu taler.

I de fleste tilfælde, i forhold til det flade hus har et større område. For nybegyndere designeren kan det være en udfordring. Samtidig denne faktor i øjnene af en professionel er en klar fordel.

Først og fremmest, mest omhyggeligt gennemtænkt værelser skal være belyst, der har et større volumen end standard værelserne i lejligheden. Tilgang til belysningsløsninger skal være både økonomisk, effektivt og intelligent kombinerer med de generelle principper i det indre. Dette punkt er nødvendigvis afspejles i sammensætningen af forundersøgelsen derhjemme.

Hvis området af huset er stort nok, kan der være tvivl om det nødvendige antal værelser til gæsterne. De fleste af ejerne af respektable forstæder palæer knyttet prestige hjem med antallet af ledige plads, der er designet til at rumme besøgende. Faktisk vil det være meget mere originalt, praktisk og nyttigt at afsætte en del af rummet under biblioteket, læsesal eller saunaen.

kontorindretning

Når du designer kontorlokaler, skal du først tage hensyn til den tekniske komponent. Nemlig - antallet og placeringen af placering af kommunikation (fra vand og elektricitet til internettet kabel). Planlægning kontor enhed, for at afgøre på forhånd med sit koncept. Hvilken type det vil tilhøre? Der er åbent værelse (studio), hvor medarbejderne er placeret i et enkelt rum. Kontorer anden type - lukket - er et system af enkelte rum (adskilt af skillevægge) og smalle korridorer mellem dem.

Belysning af arbejdsplads er ikke mindre vigtig end den foregående - når det drejede sig om en bolig hus på landet. Desuden uden en vel gennemtænkte farver på arbejdspladsen er ikke muligt eller produktivt arbejde eller elegant og stram business interiør.

Hvad er vigtigt?

Den farvesætning af kontorlokaler skal opfylde betingelser. Når det kommer til seriøs virksomhed kontor (for eksempel en industriel virksomhed eller bank), bør foretrækkes frem for de kolde toner af spektret uden lyse farvekontraster. Hvis den planlagte plads til det kreative team (reklamebureau eller tegnestue), velkommen lyse farver i interiøret og varme farver.

Den generelle idé, som er baseret på sammensætningen af kontoret for forundersøgelsen skal falde sammen med retningen af virksomhedens arbejde og diskret demonstrere det. Men generelt, alle områder bør "skrevet af en enkelt hånd" med udgivelsen af højdepunkter og de mest markante designløsninger til at vejlede undersøgelsen.

Design projekt: sammensætningen af projektet dokumentation

Efter at have besluttet at ty til de tjenester af en professionel designer eller et agentur, skal du først nødt til at blive enige med eksperten såkaldt foreløbige design. Den består af måler tegninger, som er opført hjælpeprogrammer med detaljeret henvisning af alle muligheder for planlægning beslutninger, planen møbler arrangement. Sidste kompileret ganske skematisk, uden en detaljeret tegning. Hertil kommer, at foreløbige design inkluderer et loft og en grundplan med en note om den foretrukne gulvbelægning, VVS layout uden detaljerede bindende spørgsmål.

Sammensætningen af forundersøgelsen giver kunden mulighed for at visualisere den fremtid hjemmet eller på kontoret. I AutoCAD trækker udsigten til hvert værelse og en designer klient gives rådgivning om valg af møbler, sanitetsartikler, samt de anbefalede coatings til vægge, gulve og lofter.

Indholdet af hele projektet

På grundlag af foreløbige forberedt endelig (fuld) mulighed. Som en del af forundersøgelsen af gæster, der først og fremmest tonnage tegning mærket, og bindingen af hver af forsyningsselskaber. Nødvendige elementer i det - afviklingen af de eksisterende planer i øjeblikket af barrierer og teknik netværk og dem, der planlagde at bygge og bygge. På flyet partitioner er markeret til fremtidige åbninger af døre og vinduer, udarbejdet en detaljeret plan for, hvordan det vil se rummet efter ombygningen, satte de krævede dimensioner.

Tegningen er placeret sanitetsudstyr, kabling og udpegede alle dens udgaver. Som applikationer ved hjælp samling tegninger fabrikanter.

Det næste dokument, som er en del af det indvendige design projekt - loft plan, som kan være ganske komplekse og kræver en række tegninger. På hver af disse individuelle afsnit og reflekterede komponenter, og satte den type materiale, planlagt til brug.

En anden plan - en, der indeholder layoutet af belysning, binding af alle relevante spørgsmål, afbrydere, individuelle armaturer og hele grupper af dem. Dens bilag er et dokument kaldet specifikationen af lysudstyr, som angiver den type og kapacitet for hver af lamperne.

En ekstra del af dokumentationen af et design projekt

Endvidere tegningerne indgår i den fulde version af projektet omfatter gulve planer. Hvis det kræves af deres el-varme, også det bør afspejles separat med angivelse af bindingsregulatoren. Generelt er kønnene angivne mark niveau og type af den valgte gulvbelægning med bemærkninger om størrelsen og den foretrukne illustrationen.

Tegningerne skal indeholde strukturen af gulvafsnittet notering hver af lag, der udgør overtrækket. Hele spektret af dem afspejles i en særlig Eksplikation, hvor genstanden er og arealet af hver af de valgte materialer.

Som til væggene i de projekttegninger, forudsat at deres udvikling med betegnelsen dekorative elementer, såvel som snit. Når det bruges som en efterbehandling fræser væg flise er tegnet med sin indretning og angiver artiklen, og størrelsen af hvert materiale.

Alle bestilte varer leveres med detaljerede tegninger. Afsluttet et udkast til en plan for arrangementet af møbler med eksplicitering af de enkelte stykke elementer. Og er forpligtet til at angive deres antal og placering. Vi bør ikke glemme specifikationen af døren, som omfatter dimensionerne af hvert døråbning og ark efterbehandling materialer.

De enkelte dele af projektet

Sammensætningen af forundersøgelsen kan være forskelligt alt efter graden sæt. Som regel udføres hver for sig og betalt kommunikation projekter af teknik karakter. De består af separate tekniske enheder.

Således indeholder ventilation og opvarmning projekt, ud over den fælles data kredsløb til at forbinde hver varmer, alt det udstyr specifikationen, om nødvendigt - en ordning, hvor vandet forbinder gulvkonstruktionen (hvis nogen). Det samme er ledsaget af alle de nødvendige beregninger er relativt ventilation.

Sammensætningen af forundersøgelsen på vandforsyning enhed med afløb, ligner. Ud over den almindelige tekniske koncept af data og hver af netværkene, den omfatter en ledningskredsløb vand og kloakrør, lavet i perspektiv, samt beskrivelsen af alle komponenter og dele.

Separat henrettet projekt om elektrisk udstyr. Når det kommer til boliger, derefter som en del af den sammen med alle de nødvendige forklaringer er givet de beregnede ordningen tavler, distribution magt netværk planer, samt det nødvendige i de dokumenter og, på anmodning, specifikationer og med en liste over alt udstyr og materialer.

Tilsvarende udføres et projekt om lavspændingssystemer. På det indikeres af ledningsdiagrammet, oplysninger om ledningsføring og placering af eksisterende udstyr, bindende for alle stifter og stikkontakter.

visualisering projekt

Efter anmodning fra kunden for et gebyr designer eller agentur billedbehandling vil blive gjort for dig (ikke inkluderet i den vigtigste del af forundersøgelsen). Dette gøres ved hjælp af computerprogrammet 3D Studio Max, hvilket gjorde valgene af møbler og dekorative materialer. Resultatet af programmet optages på en CD og givet til kunden.

Derudover kan designeren give en ekstra service for boligindretning. Den består i udvælgelsen af de anbefalede elementer i situationen, som er foretaget i slutningen af efterbehandling og reparation. Hvad der præcist vil råde dig til en specialist i design? Han kan vælge en passende stil for den samlede sammensætning af tegninger, billeder, grafer vægelementer, samt skulpturer mv N.

Professionel udvalg kan vedrøre alt - fra belysning til det ekstra tilbehør til alle værelser. Han henviser til de gardiner med mørklægningsgardiner, sengetøj, duge, bestik, tallerkener og bestik.

Hvad er supervision

Dette koncept indebærer en periodisk udgang professionel designer på objektet (ikke mere end fire gange om måneden) på opfordring af kunden eller Overlægen. Hvis det er nødvendigt, vil de arbejdstegninger gøres justeringer, hvis der pludselig påkrævet efter opløsningen af gamle strukturer og opbygning af nye. I forfatterens tilsyn tjenester omfatter desuden bestille de nødvendige materialer til dekoration, samt kontrol over kvaliteten og timingen af projektet, og alle nødvendige konsultationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.