Publikationer og skrive artiklerPoesi

Bemærk cinquain: eksempler på brug af erfaringerne fra det russiske sprog og litteratur

Moderne metoder til at undervise akademiske discipliner kræver, at en lektion har været den mest fuld af oplysende materiale til den studerende tog fra ham ikke kun en vis procentdel af ny information og viden, men også færdigheder, erfaring. Det vigtigste princip i uddannelsen er baseret på triaden af "elev-lærer-elev." Det betyder, at det er den studerende selv skal tilegne sig viden, og læreren kun spiller rollen som direktør, på det tidspunkt, dirigere og justering af deres kæledyr.

udtrykket Forklaring

Som med alt dette er relateret cinquain? Eksempler på dens anvendelse i klasseværelset som underholdende, spil point eller syntese, viser, at en meget, meget nøje. Men først forklare betydningen af udtrykket. Ordet kommer til os fra det franske sprog, og har det i engelsk. Dette er titlen digt-pyatistrochka, en særlig form, der har udviklet sig under indflydelse af japanske tanke og hockey. Associativitet principper, årsagssammenhænge, der er rige cinquain (eksempler kan findes i værker af amerikanske digter Adelaide craps), gjorde det muligt at anvende princippet om sin opførelse i pædagogik. Således er den kreative metode til kategorien "kunst" gik til undervisningspraksis. Det giver dig mulighed for effektivt at udvikle kreativ tænkning , og det er et fremragende værktøj til forståelse og syntese af komplekse programmateriale. Underholdende, spil element, der er til stede på tidspunktet for arbejdet med at udarbejde et digt om et givent emne, det vækker interesse skolebørn til det undersøgte materiale, stimulerer logik, udvikler den kreative side af personligheden. Således passerer emnet "navneord", er det muligt at få børnene gøre cinquain, eksempler herpå vil henvise til de grundlæggende grammatiske kategorier af dele af talen.

tegning teknik

Hvordan ser det ud i praksis? Lad os sige: "Navneord - uafhængighed, autonomi / Vail, er animeret, redigeret / Henviser til emnet i en bredere forstand / Eksistens". Hvor cinquain bygget? Eksemplerne er anført her, gør det muligt klart at forklare dette. Den første linje skal være et enkelt ord, bare udtrykt af substantiver. Det er temaet i digtet, samtidig overskriften og nøglebegrebet. E. yderligere indhold skal oplyse, hvad der er anført i denne linje. Udarbejdelse cinquain næste fase - to adjektiver, der bygger den anden linje. Så i den tredje linje, bruger kun verber, de også 3. For det fjerde er en hel sætning, der afspejler en af de meningsfulde aspekt cinquain tråde. Og den sidste, den femte linje - igen et ord, et navneord. Ved første øjekast synes dette kompliceret konstruktion. Men hvis du arbejder ud, børnene hurtigt mestrer teknikken og lære at lave disse digte, undrer sig. End de er nyttige: abstraherer de detaljer, oplysninger og fremhæve de vigtigste øjeblikke.

sproglige spil

Forklare anskueligt cinquain regler, kan læreren afsætte til emnet for lektionen på den sproglige cirkel eller valgfri. Hvad er nogle eksempler på digte kan være i skole for at studere temaet "Digteren og Poesi" i Pushkin? Naturligvis hver litteratur opfatter subjektivt. Og dog, hvad der kan ske, "Poet / Independent, jaget / Summons, uddanner, kritiserer / Poesi - højere afspejling af livet / kunst".

Optagelse cinquain kan bruges i undervisningen praksis udførligt om forskellige emner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.