Publikationer og skrive artiklerPoesi

Analyse Lermontov "Sleep" MY

I løbet af sin korte karriere skrev Mikhail Lermontov mange interessante værker. I dem, latterliggjorde han deres miljø, i modsætning autokrati og tyranni, delte sine inderste ønsker, sang af skønheden i den omgivende verden. I 1841, digteren skrev digtet "Dream", det hører til den sene periode af kreativitet af forfatteren, og optrådte kort før sin død. Mikhail netop opholdt sig i den anden led i Kaukasus, og hvis hans død havde en forudanelse.

Indholdet af "Dream" digt

Lermontov (analyse af produktet bekræftede sin trafikdræbt) i alle farver beskrevet hans død. Kort før duel digter mødte sin ven Vladimirom Odoevskim, og han gav ham en smuk notesbog, og beordret til at returnere det, skrevet på vers. Så han ønskede at støtte forfatteren, for at styrke sin selvtillid. Mikhail syntes travlt med at imødekomme anmodningen fra en ven, skrev han digte i en accelereret tilstand.

Analyse af Lermontov s "drøm" viser, hvordan han blev såret og ensom. I løbet af denne periode, så dybest set jeg skrev sarkastisk og skarpe digte, der talte negativt af den tsaristiske regime. Mikhail vidste, at en militær karriere ville have sat en stopper, men som forfatter han ikke gav udtrykke sig. Dette arbejde skiller sig ud blandt resten utilslørede bitterhed, vrede og smerte, der er erfarne, mens MU Lermontov.

"Dream" - tragisk lyriske digt, er hovedpersonen i den varme dal Dagestan med en kugle i brystet. Livet er langsomt ved at løbe ud af hans krop, og nu mennesker, der mister bevidstheden, ser han en usædvanlig drøm. Hero til at føle sig som om han er hjemme, på en af de sociale begivenheder, hvor smukke piger lykkeligt diskuterer hans person og kun én af dem ikke har deltaget i samtalen, og faldt i søvn, ser han et billede af, hvor hans krop ligger i en solrig dal Dagestan.

Tilfældighed eller profetisk gave?

Analyse af "Sleep" Lermontov gør du spekulerer på, forfatteren eller hans digt dedikeret til den ukendte soldat, om han vidste om hans hurtige død. Mange samtidige af digteren hævdede, at digteren havde en profetisk gave, fra tid til anden, han droppede nogle mærkelige sætninger, der går i opfyldelse i fremtiden. "Dream" er på ingen måde den eneste arbejde, som forfatteren af rimede forudsigelser om deres skæbne. Måske Mikhail virkelig kunne se ind i en anden verden, ikke for ingenting, at det tiltrak hele det mystiske, det usædvanlige, forfatteren er meget følsomme over for tegn og tegn på skæbne.

Analyse af Lermontov s "drøm" viser, at forfatteren har beskrevet i detaljer sin egen død, forskønne et øjeblik med en pige, der ventede på ham derhjemme. Faktisk havde han ikke brug for nogen, undtagen en gammel bedstemor og et par venner, der støttede ham. Mikhail tilsyneladende ønskede at give fiktion til virkelighed, og derfor skrev sidespring søvn-vision fremmed. Analyse af "Sleep" Lermontov giver os mulighed for at forstå, at forfatteren er resigneret til sin skæbne, og uden stirrer døden i øjnene. Han levende beskrevet i vers af sin egen skæbne, uden at angive et navn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.