Publikationer og skrive artiklerPoesi

Boris Bogatkov, krig digter: biografi, kreativitet

Boris Bogatkov - sovjetiske digter, kendt for sine forreste linje vers. Han har fortjent titlen af Anden Verdenskrig helten posthumt - døde i krigen. I Novosibirsk, hvor digteren tilbragte det meste af sit liv, på gaden opkaldt efter ham, skolens nummer 3, biblioteket. Og i 1977 blev et monument rejst Bogatkov. Lad os nu tale mere i detaljer om liv og arbejde af digteren, der ikke lever op til hans 21 års fødselsdag blot et par måneder.

Boris Bogatkov: biografi

Poet født 3 okt 1922 i en lille landsby Balahty, hvilket ikke er langt fra Achinsk (Krasnoyarsk Territory). Hans mor, Mary E., arbejdede i en skole matematiklærer, og hans far, Andrew M., var i tjeneste hos den part, og meget ofte væk på forretningsrejser.

Familien Bogatkov Boris var enebarn, og hans forældre betalte ham al sin fritid. Ikke overraskende, drengen snart lært at læse, og blev interesseret i litteratur siden barndommen. Men sådan en idyllisk atmosfære i familien ikke længe.

I 1931, Boris mor var syg. Snart blev hun indlagt på hospitalet, hvor hun ikke var vendt tilbage. Kort før sin død skrev hun sin søn et brev og bad ham om ikke at græde over det og vokse en værdig mand.

Flytning til Novosibirsk

Efter døden af kær person Boris Andreevich Bogatkov blev taget plejemor kollega Tatyana Evgenevna Zykova. Men kvinden med sin familie på det tidspunkt boede i Novosibirsk, så Boris måtte flytte. Her levede han på gaden oktober huset nummer 3, og blev straks registreret i 2. klasse på skolen nummer 3. Bogatkov studerede medium, men elskede historie og litteratur, mere og mere gennem årene ført bort af poesi. Hans foretrukne forfatter var Majakovskij. Efterligne hans idol, begyndte han at skrive digte så tidligt som 10 år. Efterhånden begyndte hans værker til at udskrive i væggen avis, siderne af "Pionerer af sandheden."

I 1933, Boris tog pionererne. Han tog meget aktivt del i skolens liv, havde mange venner blandt sine jævnaldrende.

teenagere

Boris Bogatkov følte meget ømme følelser for Tatiana Evgenievna fordi hun tog ham i og opvokset som sin egen søn. Ikke desto mindre savnede han sin døde mor.

I teenageårene, den kommende forfatter blev interesseret i sporten - engageret i svømning og skiløb, gik til fodbold, deltog i atletik klub. I løbet af disse år, venner og bekendte beskrev ham som høj og atletisk ung mand. Bemærkelsesværdige Boris og karakterstyrke, mod og viljestyrke. Ligesom mange krig digter, han var ikke ligeglad med de mennesker omkring ham. Stand til at stå op for de svage eller få styr på en bølle. Hertil kommer, ser, hvad der sker i landet. I en alder af 16 havde han sin egen mening om udviklingen af litteratur, videnskab, poesi. Han elskede at argumentere med hensyn til menneskets plads i det offentlige liv.

ungdom

Boris Bogatkov fastholdt med sin far et godt forhold. Meget ofte, drengen gik til sine forældre i Achinsk, hvor han blev overført på et behov.

Efter endt uddannelse, Boris indtastet vejen College, samtidig med at deltage i undervisningen på aftenskole. Alligevel har han ikke opgive poesi i fri aftener engageret i den kreds af unge forfattere og digtere. Hertil kommer, efter endt aftenskole, han gik ind i litterære Institute, der kombinerer det med skolen.

I 1938 blev Digter den første store skabelse skrevet - "Balladen om det røde flag."

Og i 1940 ved avisen "Komsomolskaya Pravda" var arrangeret af Rådet for poesi, som blev ledet af Antokolsky, blev det vedtaget og Bogatkov. På dette tidspunkt, forfatteren begyndte at aktivt at udgive i "sibiriske lys" og "Achinskoy avis."

Kreativitet af den unge digter interesseret i Alekseya Tolstogo, der gjorde hans stipendium Boris.

Udbruddet af krig

Den Store Fædrelandskrig. Da han kom til den militære hvervning kontor, Boris Andreevich Bogatkov bedt om at sende den flyvende skole. Drengen drømmer om luft kampe med nazisterne, men det er defineret i rækken af teknikere luftfart. Dette var et alvorligt slag, og afspejles i arbejdet for ham. Så skrev han så i et af sine digte: "Så, jeg vil være i lufthavnen, / jeg vil ikke på forsiden og i den bageste?"

Men Boris er ikke resigneret til skæbnen og en frivillig gik til fronten som en del af infanteriet. Men i efteråret digteren modtog han en alvorlig hjernerystelse og blev demobiliserede i Novosibirsk.

Der boede han med sin plejemor i en lille bjælkehytte. I perioden med opsving efter skade aktivt skriver. I sine skrifter lød militær tema, opfordrede han folk til at arbejde og til at kæmpe mod angriberne.

Bogatkov begynder at samarbejde med "Windows of TASS", avisen "Krasnoyarsk Star", digte og sange af Boris vises i udgaver af den satiriske program "Ilden på fjenden."

soldats sang

Digte Boris Bogatkov var allerede blevet almindeligt kendt blandt soldaterne. Så når digteren, gå en tur langs en af gaderne i Novosibirsk, har jeg været vidne til en sådan begivenhed. Med øvelser var soldater, og så chefen gav ordren: "synger". Og svaret lød: "I den indfødte Zauralskaya fabrikken / hårdt på at gøre, om frygten for nazisterne ..."

Disse var ordene fra sangen af vagterne maskine, hvis forfatteren var Bogatkov. Soldaterne gik, ingen, selvfølgelig, vidste ikke forfatteren af værket. Ikke desto mindre, for forfatteren denne begivenhed var meget glade.

Igen fronten

Ligesom andre krig digter, Boris ønskede at være på slagmarken, ikke at sidde i den bageste. Og i 1942, på trods af de strenge forbud læger, digteren går til den forreste del af den sibiriske frivillige division.

Før du forlader skrev Boris et brev til en ven, bror-soldat, han var glad for endelig at komme tilbage til fronten. Samt at sige farvel til Tatyana Evgenevna, der grådkvalt eskorteret adopteret søn, forsikrede hende om, at intet ondt vil ske med ham.

Boris Bogatkov falder på Vestfronten. Hans division gradvist kommer til de tilgange til Smolensk. Her er den måde Siberians blokeret Gnezdilovskie højde, stærkt befæstet af tyskerne. Det var en af de vigtigste nazistiske befæstninger, som det er gemt i formidlingen af den tyske hær.

At storme højder Gnezdilovskih sendt Bogatkov regiment. Digteren var sergent i kommando af en afdeling. Flere gange sine soldater forsøgte at storme, men angrebet kvalt under maskingeværild af fjenden.

Så Bogatkov kom ud af renden og gik til angreb, solosang han havde skrevet: "Vi kom ud af fabrikkerne, kollektivbrug kom fra markerne ...," deres chef, tog sangen begyndte at stige på benene og de andre soldater. På trods af store tab, sibiriske Division formået at bryde igennem de tyske forsvar.

død

Bogatkov var blandt de første til at bryde ud i skyttegravene i fjenden, slaget rasede, og digteren blev dræbt af maskingevær i ryggen. Kampen sluttede med erobringen af Gnezdilovskih højder. Soldater bæres på kroppen af deres anfører overtræk og anbragt under et birketræ. Her sidste gang en enkel tilgang dem, der var heldige nok til at overleve slaget. Siden August 11, 1943 digteren døde.

Boris Andreevich Bogatkov: "Agenda"

"Agenda" - nok den mest berømte digt af forfatteren, som er inkluderet i skoleforløbet. Værket er skrevet i 1941, ved begyndelsen af Den Store Fædrelandskrig. I det digteren beskriver den tilstand, hvor en person, der forlader for krigen, gå gennem den fredelige by. I dette tilfælde er der ingen sorg, ingen sorg i digtet. Det hele gennemsyret af glæde og begejstring. Faktisk var det så Bogatkov og tog afgang til fronten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.