HjemlighedHavearbejde

Tomat Black Prince - en monark i din have

Tomat Black Prince skiller sig ud blandt de andre sorter af tomater mørk rød farve af frugt og deres unikke smag. Dette kaldes smag dessert: det er godt for at spise frisk, i salater, og ligesom det, som en delikatesse.

Længde af denne busk tomat når 2,5 meter. Det var praktisk at tage sig af sengene og høste bedre prischipnut bush på den højde, hvorfra du ikke arbejder hårdt. Selvfølgelig, hver stængel kræver strømpebånd som filialer og store (op til 400 g) frugt.

For at sætte på dit websted er et mirakel - Tomat Black Prince, først og fremmest, er du nødt til at købe frø. Sorten er ikke den mest almindelige, men i butikkerne fundet. Derudover kan du bede plantemateriale i amatør gartnere, som ofte hamstrer deres frø fra de mest elskede sorter af planter. For at få en stærk bøsning og bragte det maksimale udbytte, skal kimplanter være stærk og hærdet. En sund plante har et godt immunforsvar, som hjælper med at undgå epidemier i haven af svampesygdomme. For eksempel, Phytophthora, og slående grønne del og frugterne, på stærke planter afregner sjældent, men foretrækker løs uegnede forhold, dårlig pleje.

Det menes, at i øjeblikket vokser tomat Black Prince kun i monokultur, for at undgå krydsbestøvning sorter og "udvanding" af sortsegenskaber. Selv om ikke alle sorter af tomater er i stand til krydsbestøvning, og du kan gøre for at fjerne denne mulighed ved at plante de mest værdifulde arter er ikke nærmere end fem fødder fra de øvrige medlemmer af tomat familien. Gennem denne afgrund af pollen ikke hoppe.

Sådan dyrke tomater Black Prince? Ligesom alle andre. Da arten ikke er den tidligste, med henvisning til midt i sæsonen, stiger han i lang tid sammen, og mindre end for eksempel raket, eller medlem. Men buske udvikler kraftfulde og Bedding fanger hans tidlige kammerater. Gør kimplanter, hver beslutter sig for at befrugte sig selv. Kemi - det er kemi, for dem, der ikke accepterer det på deres websteder, egnet gødning fremstillet af naturlige materialer, et uddrag af tørv, ormekompost.

Når den første sande blad otrastanii Princes lille dyk ind i feltet dråbevis med de fleste af bladene. En del af, som vil være under jorden, vil bringe nye rødder plantenæring forbedre, og strakte stilken vil ikke længere blande sig i vækst og ødelægge udseendet af busken.

Plantet i begyndelsen af sommeren kan være en velformede klumper af blade, stærk og hærdet inden for en halv til to uger på gaden. Fyldes med en blanding af jord, humus og sand, tilføje lidt træaske på 1 per kvadratmeter glas eller 8 brønde.

Efter omplantning planterne vandes pritenyayut og i de første dage af hver dag, og hvis det er varmt, så to gange om dagen. Når tomaterne vil gå til vækst, så de begyndte, og yderligere vanding udføres om nødvendigt.

Overvinde nogle frygter, at Black Prince tomaterne er genetisk modificeret, og få dem farlige for helbredet. Denne "konge" - en lang tid avl af sorten, selv før det tidspunkt, hvor det var i sagens natur en sådan fundamental ændring i karakteren af en person for sig selv og deres behov. Derfor kan det vokse uden frygt for nogen gartner og behandle frugterne af deres familie og venner.

Mørk farve af frugten er ikke kun Black Prince. De mange forskellige tomat Black Moor, ligesom ham, har også en mindeværdig smag, men det er ikke engang en relativ, men kun navnebror prins. Så vær forsigtig med ikke at forveksle dem. Blandt de mange nye sorter af planter med mørke og endda sorte frugter, nogle af dem er et vidunder af genteknologi (f.eks tomater med genet blåbær, opdrættet i Kina), men hvorvidt eller ikke at købe sådanne produkter og frø - et spørgsmål om valg af hver person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.