Sport og FitnessOutdoor Sports

Alpint i Rusland: konkurrence arter

Alpint skiløb - denne slags sportsgrene, hvor mennesket nedstammer fra bjerget på ski på en bestemt rute, mærket med særlige tegn. Der findes flere typer, som hver især varierer i henhold til de tekniske parametre for sporet. Denne højdeforskel, antallet af porte og længden af sporet.

Lidt historie

Alpint har optrådt i Rusland i begyndelsen af det 20. århundrede. Skiløbere i sammensætningen af flere personer dannede en gruppe kaldet "minearbejdere". Allerede i 1923 er der etableret den første sektion af ski i Moskva. Og 11 år senere, byen Sverdlovsk (i øjeblikket Jekaterinburg) mødtes Ruslands første nationale mesterskab for en af de typer af skiløb - slalom for mænd.

Allerede i 1939, kvinder begyndte at handle i slalom disciplin. Efter 9 års skiløb føderation af Sovjetunionen træder ind i det internationale skiforbund. Men i 1956 Sovjetunionen deltager officielt i De Olympiske Lege. En af de atleter, Yevgeny Sidorov, vinder bronze i slalom disciplin, og Viktor Talyanov kommer ind i top ti atleter i downhill kategori.

Senere sovjetiske og senere russiske atleter har været aktivt involveret og deltage i forskellige konkurrencer og styrke udviklingen af vintersport.

Udstyr til skiløber

Ski, skiløbere, der bruger tungere, bredere og kortere end konventionelle racing. Denne funktion gør det muligt at gå ned ad bjerget ved høj hastighed til at overvinde skarpe sving og højdeændringer. De er lavet af kompositmaterialer og vælges individuelt for hver atlet. I dette tilfælde er værdien netop det rigtige valg af ski. De er det vigtigste instrument i skiløber. At han vil gøre det muligt for atlet at nå bestemte højder i deres disciplin, for at identificere stærke og svage sider, og til at forstå, hvad der skal ændres i deres uddannelse.

Alpine ski løb altid betyde "rigtige" sko, som er meget vigtige for træning. Foden skal føle sig godt tilpas inde i plast sko. I tilfælde af forkert valg Shine atlet ikke blot ikke vil opnå noget i den valgte sport, men også vil ikke være i stand til at træne normalt. Hvis den første gang skoet støvler synes ubehageligt, er det bedre ikke at bruge dem, og vælge en anden model.

Attachment - denne overgang mekanisme mellem sko og ski. Det tager en ledende rolle i brugen af dette udstyr. Den forbinder ski og støvler, og skaber en enkelt forbindelse, der gør det muligt for atlet til at vinde konkurrencen. Den designfunktioner og fiksering afhænger bekvemmelighed, hastighed og sikkerhed af skiløberen under nedstigningen fra bjerget. Måske den vigtigste funktion, så vigtig for skiløber, er en fri frigivelse af fødderne for skader. I dette tilfælde, til højre afhente respons indsats montering. Dette gøres på særlige borde, som vil hjælpe dig med at vælge de rigtige indstillinger for sikkerheden for skiløbere.

Helm - det vigtigste "mekanisme" skiløber sikkerhed. Den beskytter atlet fra skader i tilfælde af fald eller sammenstød. Hjelmen skal passe stramt til hovedet og ikke forårsager ubehag.

Points - uden dette værktøj skiløber ikke er væk. De er ikke blot beskytter dine øjne mod de modkørende vinden (du kan forestille dig, hvordan luftstrømmen kommer ind i ansigtet under nedstigningen fra bjerget), men tillader ikke UV-stråler virker på organer vision.

skitøj

Tøj til skiløb, som kan blive gættet, er lavet af et specielt stof, der beskytter mod vinden, det er vandtæt, holder på varmen modstand og minimerer modkørende luft. Beklædning, samt skiudstyr, bør man være særlig opmærksom. Først og fremmest, er det dit helbred og din sikkerhed. Husk, nedstigningen fra bjerget - dette er ikke en ski tur i skoven. Og du er nødt til at bevæge sig aktivt, så tøj skal være ikke kun behageligt, men også gratis.

Under skidragter bør bære termoundertøj. Det hjælper kroppen til at holde varmen, og du vil føle sig godt tilpas.

Handsker spiller en vigtig rolle i at beskytte hænderne fra modvind. Bør kun vælge dem, der effektivt kan beskytte dine hænder fra kulden, og hvor du vil blive behageligt. Følgende vil blive betragtet former for vintersport.

downhill

Downhill betragtes som den farligste form, blandt andre discipliner, som "styrer" organizvatsiya såsom sammenslutningen af ski og snowboard. Det er ikke kun præsentere de to længste spor, men også atleter udvikler den største fart. Ifølge nogle data, kan det nå op på 200 km / t. Dette er mere end hastigheden af en skydiver, som er mindre end 7 km / time.

Stier, hvor skiløbere stå distancen, beregnet som den tid for hastigheden til 200 km / t. Den distance gennemløbes én gang. Hvem er hurtigere proedot er vinderen.

Interessant faktum. I 2005 officielt registreret 328 skiløbere, der har overvundet den hastighed på downhill ved 200 km / t.

For at opnå denne hastighed, er det nødvendigt ikke blot at bruge specielle ski og kulør, men kurset skal være forberedt på en speciel måde. Det ligger højt oppe i bjergene.

En vigtig del af at vinde er alle faktorer, ikke bare skiløb og spor. Disse omfatter ikke kun fysisk træning atlet, men hans mentale indstilling. Og det skal bemærkes, at det ofte er vigtigere end resten.

Bestemme hastigheden på en separat segment af ruten længde på én kilometer.

Endvidere vil andre typer af vintersport overvejes.

slalom

Slalom er en af de discipliner, hvor skiløber nedstammer fra bjerget på en linje længde på 500 meter. Den er præget af særlige porte, bredde op til 4 meter. Gate - to af akslen, eller endda kalde dem poler. Afstanden mellem portene er op til 15 meter. Typisk er denne mængde er fra 7 til 15 meter. Kun i tilfælde af særkørsler nærmeste bredde kan variere med et beløb på 0,75 meter. Elevation ændringer fra start til slut på 180 m til 220 m for mænd. Hos kvinder, denne værdi er mindre end det samlede fra 120 til 180 meter.

Stejlheden af skråninger i en vinkel på 20-27 grader. En fjerde del af ruten har en lidt mere spids vinkel - 30 °.

skiløbere hastighed ved en sådan disciplin er lille sammenlignet med ned ad bakke, og er 40 km / t.

Disciplin regler fastsætter, at en skiløber vil rejse hele installeret på motorvejen porten. Hvis man rører ved kassen, vil den blive fjernet fra denne afstand.

I denne disciplin, såvel som i de andre, som er beskrevet nedenfor, er det vigtigt, det rigtige tøj til skiløb.

storslalom

Alligevel disciplinen skiløb kaldes storslalom. Princippet om det svarer til den normale slalom. Kun en længere varighed løb, fra 1 til 1.5 km. Dør bredde er fra 4 til 8 meter. Hastighed når 80 km / t. Bredden af vejen er omkring 40 meter.

Konkurrencen foregår på to spor. Én for mænd og en for kvinder. Hvis du kan, så tjekke ind på én dag.

Det er vigtigt at bemærke, at ski sport i Rusland udvikler nogenlunde ligeligt (dvs. alle discipliner).

Super storslalom

Denne disciplin tager en højere stilling til de tekniske egenskaber end den storslalom. Modsætning til disse - i længden af ruten, store forskelle i højde, er der en række recessioner højene. Af disse faktorer bør være høj hastighed og en atlet under nedstigningen fra bjerget.

super kombination

Alpint disciplin kombinerer super kombination mellem en storslalom og styrtløb. I denne disciplin, i første omgang er der et slalom løb, og efter et løb ned ad bakke. I sidstnævnte tilfælde kan holde en super-gigant.

Ankomster er på samme dag. Champion er den, der tog mindre tid for passage af de to racer.

Hvad du behøver at blive en skiløber?

Alpint (foto snedækket skråninger er fascinerende) af interesse for mange. Du også tænker på, hvordan du bliver en skiløber? Så skal du se de billeder, så videoen for at se, fra sig selv repræsenterer de ovennævnte discipliner. For at forstå, om du har brug for det? Hvis du vil, du holdt ud, at blive en mester. Hvis du lige har besluttet at tage en tur med vinden, alt hvad du behøver at vide en masse om det rette valg af udstyr og beklædning til skiløbere. Sjuske med dette aspekt bør ikke være på nogen måde.

Hvad du behøver at blive en skiløber? Desire. Dette er den første og vigtigste. Men uden tålmodighed og hårdt arbejde, kan ingen blive en stor atlet.

Desire, konstant uddannelse, vil udholdenhed opnå hidtil usete højder, som mange atleter ved første ikke engang tænke. En masse arbejde på sig selv, men her er den vigtigste faktor, uden hvilken der ikke sker noget. Dette ønske. Vil det være alt. Og vigtigst af alt, at arbejde og ikke give op.

I vores land er der en sammenslutning af ski og snowboard, der uddanner atleter og er vært for forskellige konkurrencer i alpint skiløb. For dem, der ønsker at blive en mester, stien er altid åben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.