SundhedSygdomme og betingelser

Opkastning kaffegrums: årsagerne, behandling

Hvorfor der er opkastning kaffegrums? Årsagerne til denne unormale fænomen vil blive givet nedenfor. Vi fortæller dig også, at for nogle sygdomme karakteriseret ved sådanne symptomer, og hvordan de skal behandles ordentligt.

Grundlæggende oplysninger om patologisk fænomen

Opkastning kaffegrums i barn og voksen er en refleks udbrud brun eller endda sorte masser af maven, der angiver udviklingen af indre blødninger.

Ifølge eksperterne, en sådan tilstand er en dødelig trussel mod livet af patienten. Det samme gælder for opkastning med blod.

grundlæggende sygdom

Normalt opkastning kaffegrums opstår, når blødning (gastroduodenale) af forskellig oprindelse. Desuden kan udviklingen af sådanne symptomer forårsage følgende sygdomme:

 • ulcerativ sygdom i fordøjelseskanalen;
 • Mallory-Weiss syndrom;
 • erosion i maven;
 • maligniteter og polypper i maven;
 • cardia eller såkaldt mave åbning (i hjertekammeret departement);
 • åreknuder esophageal sygdom;
 • esophageal skade af fremmedlegemer;
 • cirrose strømmer fra forringet blodcirkulation;
 • forgiftning giftige svampe, kemikalier, alkohol og andre surrogater.

årsager til

Oftest ses opkastning kaffegrums i mave-tarm-blødning. Dette sker som følge af langvarig modtagelse og akkumulering af blod i maven. Under indflydelse af saltsyre plasma begynder at producere hæmatin chlorid, som har en brun nuance, der ligner sort kaffe.

Kendetegn opkastning

Opkastning kaffegrums ikke opstår af sig selv. Normalt er det forudgås af dannelsen af patologiske tilstand af forringelsen patienten.

Afhængigt af, hvad årsagen til blødning forekomst serveret (mave), de vigtigste elementer i denne patologisk tilstand, er følgende:

 • stol af sort farve, som er indikativ for blodet passerer gennem fordøjelseskanalen;
 • epigastriske smerter (normalt et symptom indikerer tilstedeværelsen af et blødende mavesår i maven);
 • besvimelse, pludseligt fald i blodtrykket, takykardi (lignende tegn indikerer, at rigelige gastrointestinal blødning).

Det er umuligt ikke at bemærke, at meget ofte i brun eller brun opkast der izrygivaet patient opdaget en mørk rød eller rød blodpropper. Normalt efter sådan observation åbner hæmatemese, som truer patientens liv.

Behandlingsprocessen

Opkastning farve kaffegrums - det er temmelig sjældne. Men hvis det opstod, er det ikke anbefales at forsinke hans behandling. Dette skyldes det faktum, at denne betingelse kan føre til patientens død.

Hvis der er opkastning kaffegrums du eller din elskede, er det nødvendigt til hurtigst muligt at tilkalde en ambulance. Op til dette punkt (dvs. før ankomsten af læger), bør den syge ligge på sengen i samme position. På samme tid til at tage enhver mad eller drikke almindeligt vand er strengt forbudt.

For at lette patientens tilstand inden for sit underliv er forpligtet til at placere en tæt pakis. En sådan procedure bør reducere blødning betydeligt.

Når patienten vil blive transporteret til en medicinsk facilitet, skal en specialist straks begynde at klarlægge årsagen til ophobning af blod i maven. Jo tidligere det opdages, jo før patienten vender tilbage til normal.

Således kan det med sikkerhed konstateres, at behandlingen ikke udsættes for et symptom som opkastning og den vigtigste sygdom forårsaget af det.

Normalt virkningen af sundhedspersonale vedrørende patienter med patologisk fænomen under overvejelse omfatter følgende aktiviteter:

 • proces genopbygge blodvolumen, især når store blodtab over lang tid;
 • identificere årsager opkastning og blødning kilde;
 • processen med at stoppe blødning.

Sidstnævnte omfatter brugen af forskellige medicin ordineret af lægen. I den akutte behov for patienter at ordinere kirurgi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.