Sport og FitnessOutdoor Sports

Formationer i volleyball spillets regler

Fra skole hver af os er bekendt med de grundlæggende regler i den aktive hold spille - volleyball. Nogen takket være en lang vedholdende træning og kampe om æren af sit hjemland hold fast huskede de vanskelige regler i sporten, og for nogle de har været "mørke skov". Transmission af spillet, og vigtigst af alt, de spiller positioner i volleyball - noget, som mange ikke-professionelle atleter forsømt, men på trods af dette, det skuespil af disse regler er meget mere interessant end uden dem!

Forberedelserne til kampen: felt regulering

Alrussiske Volleyball Forbund fastsætter regler, som er reguleret af officielle dokumenter. Disse dokumenter indeholder detaljeret regulering kampen fik marken størrelse og zoneinddeling. Således skal feltbredde være 9 m, og længden - 18. Banen er opdelt ved hjælp masken strækkes over en højde på ca. 2,5 meter. For kvindernes holdkonkurrence med garn hængte lige under (forskel: 20 cm).

Zoneinddeling feltet for spil volleyball er som følger: jorden hvert hold er opdelt i 6 zoner. I en af disse spillere kan overføre og flytte. Det er bemærkelsesværdigt, at spillerne hele spillet er ved at ændre deres position, bevæge sig med uret. Tilpasningen i volleyball spillere er forudbestemt ved at dividere et felt i områder, der er involveret i en bestemt type.

Illustration af afspilleren bevægelse: spilleren til at tjene er i den første zone, som et resultat, at gå ind i femte zone, det omgår libero (såkaldt forsvarer i midten af feltet). Libero bevæger sig langs ryglinien, så frataget selvstændighed i ledende angreb. Form-libero spiller ofte forskellig fra de andre spillere. Bolden, der bruges af spillere, har en særlig plads i spillets regler. Normalt er det den trefarvede (hvid, blå og gul - i de fleste tilfælde). Vægt af bolden er ikke mere end 280 gram og en diameter - 67 centimeter.

Alle de spillere: placering i volleyball

Som en del af volleyball hold skal have 14 spillere, blandt dem - 6 aktive, og resten er udskiftning. En part spil du kan gøre op til seks udskiftninger. Lodtrækningen til at afgøre, hvilket hold tager den første. Spilleren til at begå et angrebsslag fra bagsiden linje. Da målet med spillerne fra hvert hold - Optjen point takket være ramme de tomme pladser i marken på foderet er ikke muligt at lave en fejl. Hvis han får i nettet eller trænger ud over banen, er punkter tildeles det modsatte hold samt ret til at indgive flytter dem.

"Rørende øjeblik"

Volleyball - et spil, der er interessant, først og fremmest i, at det tager hensyn til alle detaljer. Og placering i volleyball - ikke mindst vigtigt aspekt af spillet. For eksempel for at spille bolden i deres banehalvdel kan ikke være mere end tre berøringer. Hvis de er væltet, er bolden passerede til modstanderen. Som regel tre rører omfatter følgende: Spillere modtager bolden, pass, angreb. Det er bemærkelsesværdigt, at i en volleyball-spiller får lov til at røre bolden med nogen del af kroppen kun én gang. Spilleren står på den første linje i marken kan angribe nogen del af den første strimmel, kan de bageste linje spillere angribe på niveau med tre meter.

justeringsfejl og sanktioner

Formationer i volleyball er ikke så skræmmende, som det kan synes ved første øjekast. Tre spillere besætter steder nærmest til nettet, kaldet netspillere. Deres zone - den fjerde, tredje og anden. Derfor venstre, center, og rigtige spillere. Tilpasningen af de resterende spillere i volleyball som følger: femte, sjette og det første område er involveret spillere tilbage linje. Det er også betragtes til venstre, center og højre afspiller. Hvis fejl i placeringen i tide blev tildelt kampen sekretær, så alle de punkter holdet af den skyldige spiller modtaget i denne periode, skal annulleres, og spillerne, til gengæld er forpligtet til at tage de rigtige steder efter zonerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.