HjemlighedKonstruktion

Valg af materiale til tagdækning værker: der er bedre - eller metal pyntede?

I dag moderne byggemarked tilbyder en bred vifte af forskellige materialer til tagdækning og facade arbejde, der adskiller sig i deres omkostninger og de tekniske og driftsmæssige karakteristika. Men måske de mest populære materialer af stål og metal pyntede, som tegnede sig for næsten tre fjerdedele solgte tagmaterialer. Og hvilken en er mere pålidelige, billigere, mere æstetisk? Og generelt, hvad er bedre - eller metal pyntede?

pyntede

Profilerede lavet af plader af galvaniseret stål koldvalsning metode. At opnå god hårdhed produktet gives en profileret form (sædvanligvis trapezformet eller bølget). At forbedre egenskaberne af bølgepap kan også overtrækkes polymerovertræk og underkastet farvning. For at finde ud af, hvilken er bedre - eller metal pyntede - bør kende de fordele og ulemper ved dette materiale.

Fordele:

 • lethed og styrke;
 • nem installation;
 • rigt udvalg.

ulemper:

 • dårlige lydisoleringsegenskaber;
 • modtagelighed for korrosion om krænkelse af det beskyttende lag.

metal

Og hvad der er anderledes fra metalplader? Ligesom profileret, er metal dækket med et beskyttende polymerlag, at metalplader, som er fremstillet ved koldvalsning giver en bølgelignende form og derefter ved kold smedning den er fastgjort til en tværgående bølge. Materialet til fremstilling af metal, anvendes i reglen som stålplade. Det beskyttende overtræk - zink eller en blanding deraf med andre metaller. At bibringe æstetiske udseende metal er dækket med et dekorativt lag. Navnet på dette materiale er såkaldte fordi i udseende det ser ud i virkeligheden fliser, men meget lettere. Det ser ud til, at svaret på spørgsmålet om, hvilket er bedre - eller metal pyntede, er det indlysende, men også metal også har sine fordele og ulemper.

Fordele:

 • lethed og styrke;
 • miljøvenlighed;
 • nem installation;
 • rigt udvalg.

ulemper:

 • dårlige lydisoleringsegenskaber;
 • aktuelle ledningsevne;
 • modtagelighed for korrosion om krænkelse af det beskyttende lag.

Som du kan se, på trods af visse forskelle i produktionsteknologi, begge materialer er, i det store og adskiller sig fra hinanden lidt, bortset fra ved anvendelsen. Hvis metallet tagdækning kun anvendes som et tagdækningsmateriale, omfanget af folien er meget bredere - undtagen tagdækning det anvendes til beklædning af bygninger og opførelse af en række forhindringer. En anden egenskab, som adskiller sig fra hinanden, og metallet pyntede - prisen på som i øvrigt afviger lidt. For eksempel belagt polyester kvadratmeter af metal 0,5 mm tyk er af størrelsesordenen 250 rubler., En kvadratmeter af folie af samme tykkelse vil koste 210-215 gnide.

Bestemt sige, der er bedre - eller profileret metal til tagdækning, ganske vanskeligt. Metal, selvfølgelig, ser attraktivt ud, men brugen af bølgepap vil være billigere, ikke kun på grund af omkostningerne ved selve materialet, men også en lavere pris komponenter (afløb, Skøjter, tagudhæng, osv N.). Derfor er det hele afhænger af personlige præferencer og økonomisk kompetence.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.