HjemlighedKonstruktion

Hvordan er det Brøndboring

Boring af brønde pris varierer afhængigt af jorden og dybden af vandet og begynder fra 4 tusind rubler per kvadratmeter. Selvfølgelig kan det arbejde gøres ved dig selv, men det kræver en ordentlig viden og specialværktøj. Placering af brønden skal være vinkelret på strømmen af grundvandet. Hvis jorden er karakteriseret ved tætte og tørre struktur kan fremgangsmåden forenkles periodisk tilsætning af 2,3 liter vand. Generelt gauge snegl bruges, men den bedste løsning er ved at blive spole værktøj til tætte og tyktflydende klipper. Det skal bemærkes, at boring af en brønd i den sidste fase altid er lavet lozhechnym borer, uanset hvilken enhed tidligere anvendte.

Fra hvilken pris afhænger

Den vigtigste faktor i prissætningen er dybden af grave, som afhænger af forekomsten af grundvandsmagasinet. Det er, jo længere er det fra overfladen, jo dyrere boring og bruge flere materialer. Kompleksiteten af arbejdet påvirker jordtype i området. Tætte stenet jord komplicerer problemet, mens grave den bløde jord passerer meget lettere.

Der er to metoder til at skabe godt:

 • boremaskine godt;
 • manuel grave.

Dybden af akviferen er en afgørende faktor for valget af teknikker.

foring

Den indre aksel overflade er belagt med forskellige materialer, som forhindrer smuldre vægge og ind smeltevand. Den mest almindeligt anvendte træramme, mursten, ringe af beton og sten. Hvert materiale har sine egne karakteristika og fordele. For eksempel, mursten finer kræver en masse tid og kræfter, mens denne metode er ganske farlig. Ved anvendelsen af konkrete ringe er der en mulighed for lækage, men arbejdet udføres meget hurtigere. Også værd at bemærke er, at ringen i den øverste del af skakten med tiden kan begynde at bevæge sig, til at ændre resultaterne i de øverste lag af jord og effekten af nedbør. Som et resultat, vand faldet sten og sand. Ud over de, der anvendes til foring i fastlæggelsen af værdien tages hensyn til midler til forsegling og styrke materialer.

Hvad det er i færd med at skabe et godt

Boremaskine godt kan omfatte hele processen med genhusning af vandkilde og kun grave graven, det hele afhænger af de økonomiske muligheder og kundekrav.

En liste over ekstra arbejde indeholder følgende:

 • væske pumpning. Første, beskidt vand ind i jorden med en urenhed. Efter sin evakuering straks kan gøre brug af brønden.
 • Oprettelse af en blind område. Det giver beskyttelse mod overfladevand og styrkelsen af den øvre del af skakten.
 • Filter. Som filter materialer anvendes sædvanligvis grus og småsten. Bunden af brønden er fyldt med sten, med deres lag skal være mindst 25 cm.
 • VVS apparat. Vandforsyningen kan anvendes både manuel og elektrisk mekanisme.
 • Konstruktion af baldakinen. Erektion af strukturer fremstillet ud fra de valgte materialer, og afviklingen af denne fase af arbejdet under påvirkning af hver person.
 • fjernelse af jord. I nogle tilfælde, er området ikke brugen af udgravet jord, så der er et behov for at eksportere det.

værktøj

Boring brønde til vand, afhængig af den eksisterende jord, kan fremstilles ved slag eller vridning, som hver især kræver anvendelse af forskellige tips. Bor består af følgende elementer:

 • Swivel - spids anvendes til at styre værktøjet og er skruet på den øvre del af stangen.
 • Boring af tilspidset gevindmuffen passer over stangen. massivt stål anvendes til dens fremstilling.
 • Stangen har en kvadratisk form og en tykkelse inden for 50 mm.

boring af: funktioner

Jord, smuldre i gang, kan tilstoppe brønden. At forhindre det obvalivaniya bore bæres på huset, hvis diameter i det væsentlige overstiger størrelsen af boret. Ved kanterne af røret er forsynet med gevind, der kræves for at opbygge en uddybning af brønde.

At bore bevæge vertikalt på det forventede sted for brøndlokaliteten indstilles tyk plade med en udskåret åbning efter størrelsen af huset. I processen med gradvist stigende åbningen udvider.

Boring af brønden sker med forskellige værktøjer, udvælges under hensyntagen til typen af jord. Våde og tørre sand kræver brug af skeer bailer. Hvis jorden indeholder en masse småsten og grus, for at tilføje en mejsel bailer.

For sten med høj og medium densitet er borebrønden chok metode. Den udføres på et reb eller en stang. Den første mulighed er ideel til at skabe en dyb skakt. Også erhvervet en tilstrækkelig spredning af bore- og pumpning maskiner. grave hastighed bruge dem er 2 m / time, og det arbejde, der kræves for de to involverede personer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.