HjemlighedKonstruktion

Skrællet finer: produktionsteknologi, ansøgning

Hvad er finer, kender ikke alle, men kun dem, der beskæftiger sig med det her. Såkaldte meget tynde lag af træ, der er fremstillet ved savning, høvling eller afskalning træ logfiler.

Anvendelsesområde

I dag finer er oftest bruges til pels træmøbler. Men det er ikke det eneste område, hvor det er svært at undvære dette materiale. Denne produktion af:

 1. Døre.
 2. Skateboards.
 3. Sager til musikinstrumenter.
 4. Delta-træ.
 5. Krydsfiner.
 6. Splinter.
 7. Finish til bil interiør.

komparative karakteristika

For bedre at forstå de særlige kendetegn ved hver type finer du ikke behøver at se på de elementer i dens fremstilling, og forskellen af forbrugernes karakteristika. Dette hjælper til at forstå den sammenligning af forskellige tykkelse finer arter:

 1. Savning - 0,1-1,0 cm.
 2. Skiver - fra 0,2 til 5 mm.
 3. Rotary - 0,1-10 mm.

Således, skrællet finer tykkelse adskiller sig fra lignende materialer og er meget billigere. På grund af alle disse måder at få finér den mest overkommelige det skrælning, så det vil fortsætte det på denne måde.

kendetegn

Skelne skrællet finer fra analoger af andre former for hjælp til følgende funktioner:

 1. Den laveste tykkelse. Med andre ord, denne slags meget tyndt materiale.
 2. Hvis der anvendes cross-kornet træ, er dekorative egenskaber af materialet betydeligt.
 3. Mellem senere og tidligere tømmer er store huller.
 4. Omkostninger. Det er den laveste på grund af de særlige forhold i produktionen. Hvis du bruger dyrere materialer (fyr, lærk), vil omkostningerne være højere. Men hvis vi sammenligner med andre former for produktion, vil prisen stadig være lavere.

produktions Egenskaber

Hvorfor netop skrællet finer er den mest billige? Svaret er enkelt: fordi for sin produktion kræver et minimum af udstyr og materialer. Dette sker som følger:

 1. Forbered den tomme af træ af en vis længde. For at gøre dette, skære stammen er renset af kviste, grene, forskellige vækster.
 2. Placeret på en drejebænk forberedt træ arbejdsemnet. Du kan bruge en hvilken som helst træ til dette - en tør eller fugtig. Hvad der er vigtigt, er ikke let skrælles at blotlægge en tør, nemlig vådt træ. Det vigtigste - som justere nøjagtigt skæreelementet af drejebænken, således at den fjerner det øverste lag af emnet i en spiral, hvilket giver således den kontinuerte bane.
 3. Fremstiller en grov og derefter en primær præform forarbejdning. Det er nødvendigt at fjerne bark og glatte overfladen - det bliver glat, glat.
 4. Afsluttende fase - fjernelse tømmer lag en forudbestemt tykkelse. Lag blev fjernet langs hele længden barren ad gangen, som gør det muligt at opnå et materiale med en maksimal bredde.

Men det færdige bånd - det er halvfærdigt produkt, som du ønsker at give væk den efterfølgende behandling. Det vigtigste dokument, som er fremstillet skrællede finerer - GOST 2977-82, kræver de følgende trin: komplet linned skal sorteres ud, givet kvaliteten af produktet, dets udseende, typen af træ, tekstur, etc. - for at markere, skåret i segmenter sammenføjende kanterne og først efter af hver pakke sikkert. Og brug ikke konventionelle emballagematerialer og særligt udstyr.

Oftest anvendelse af konventionel fremstilling peeling forekommer kampe - fremstillet lag af træ knuses i tynde strimler og skåret i små stykker, som let at gætte - for længden af kampe. Materiale til produktion af match barrer normalt en ASP, som den mest overkommelige og tilgængeligheden af materiale.

Hvis det forarbejdes på birkefinér materialet opnås med en høj æstetiske karakteristika. Hertil kommer, at fremstilling af finér skyldes de følgende træsorter:

 1. Bøg.
 2. Eg.
 3. Ash.
 4. Linden.
 5. Ilma.
 6. Cedar.
 7. Lærk.

Dyrere råmateriale, jo højere pris og dermed det resulterende materiale æstetik. Desuden træsort anvendes, afhænger af den videre anvendelse af det resulterende materiale.

mangler

På trods af den lave pris, skrællet finer er ikke så populære for foring i tilfælde, hvor man ønsker den skønhed, den usædvanlige design og dekorative færdige overflade. At overvinde denne ulempe, er det nødvendigt at dekorere, som giver fuld adgang stof som et kappemateriale.

For at øge den dekorative effekt kan blive udsat skrællet finer overflade farvning, trykning af varm (pirotipii), uigennemsigtig finish. Men den oprindelige form forhindrer ikke de benyttes til andre typer af arbejde.

cross-kornet træ

Undtagelse - cross-kornet træ. Selvom gartnere krøllet forstærkning betragtes som en skruestik, til fremstilling af træbaserede plader er af særlig værdi. Hvad er det? Såkaldte kufferter (eller filialer) af træet, hvori fibrene ikke er placeret nøjagtigt inden i cylinderen, og sammenflettede i forskellige retninger, der danner knuder, snore, bundter, og andre former. Under fjernelse af lag på drejebænk kniv falder ind under fiberen ikke ensartet. Således er en samtidig fjernelse af laget i banen, langs, i en vinkel. Ved en snitfladen opnået blandet konsistens, der producerer nacreous flimmer. Curly gevinst forekommer i alle arter, men i nogle sjældne og andre ofte - eller rettere, hele tiden.

De mest populære racer af byggeri til finer - birk, men ikke normale, og Karelske, og selv ahorn sukker. Desuden birk krøllet gevinst mere usædvanlige på grund af det faktum, at det vokser på Kolahalvøen, betingelser er ganske alvorlige og de årlige ringe af træer ikke ligge på en cirkel, og har form af bølgende forretninger.

Sukker ahorn dækket med fiber-uzelochki der har mørke midtvejs. Men da denne træsort ikke forekommer i det område af det tidligere Sovjetunionen, undtagen Krim Botanisk Have, til fremstilling af finer materiale med stor æstetisk appel er kun en birk. Skrællet finer produktionsteknologi af karelske birk er det samme som andre racer, men omkostningerne, på grund af den særlige værdi af materialet er noget højere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.