HjemlighedKonstruktion

Hvad god kork underlag for laminatgulve?

En af de mest almindelige gulve er laminatgulve i dag. Siden da, i 80'erne af det tyvende århundrede opfandt det schweiziske selskab, har materialet gennemgået mange væsentlige ændringer. I dag, producenter tilbyder et stort udvalg af teksturer, farver og panel kvalitet. Laminat er næsten intet ringere end den parket. Nem installation og vedligeholdelse, smukke udseende, holdbarhed og komfort - alle disse kvaliteter af materialet skal forestille forbrugerne.

At drive gulvbelægning ikke forårsager problemer, er det nødvendigt at lægge et laminat substrat. Uden det, vil selv den høje kvalitet materiale ikke bringe den ønskede effekt og ikke vare længe. Kork underlag under laminat, ifølge eksperter, en af de bedste. Takket være hende, vil livet af belægningen stige markant, for ham er der ingen klager.

Hvorfor har vi brug for et substrat for laminatgulve? Typer af paneler varierer, men selv den bedste kvalitet og den tykke af dem kræver en helt glat gulv. Laminat lag udgør en separat og ikke er fastgjort til basen, så hvis gulvet er for kurve, kan du høre en karakteristisk lyd af et bestemt område. Dette fører til en reduktion i tjeneste dækning. Hvis krumningen er lille, ca. 3 mm, vil det hjælpe til at løse dette problem under laminatet substrat. Cork mat i dette tilfælde, er mest effektiv, selvom du også kan bruge plastik eller folie.

Udover at udligne uregelmæssigheder kork underlag under laminat udfører også en dæmper funktion. Hvis panelet sat på udkast gulvet, vil der være en clip-clopping lyd, vil rolig tur på denne etage være meget vanskeligt, medmindre barfodet eller i bløde hjemmesko. Underlaget tillader ikke paneler strejke gulvet og skridt vil blødgøre. Desuden tillader at isolere gulvet. Cork underlag for laminat absorberer også støjen kommer fra en arbejdsgruppe husholdningsapparater.

Selvom de typer af underlag er en hel del, men de fleste eksperter rådgive at vælge fra korkeg. Hun er naturligvis dyrere, men kvaliteten skal ikke spare. Cork underlag under laminat retfærdiggør fuldt sin pris, da alle dens funktioner udføres fejlfrit. Der findes flere typer af substratet, men de har alle høje termiske og akustiske isoleringsegenskaber, beskyttelse laminat af forrådnelse og fugtighed. Det fremstilles i form af ruller eller.

Den mest almindelige substratet er fremstillet af presset kork. Der er også en gummi-kork udførelsesform, fremstillet af en blanding af gummi og kork. Sådant substrat reducerer vibrationer fra driften af husholdningsapparater, forhindrer dannelsen af mug på laminatet. Det er også muligt bitumen kork-version. Produceret substrat ved påføring kork på bitumen imprægneret kraftpapir. Til ventilation af rummet mellem laminatet og substratet, sidstnævnte pulver falder ned. Valg af bitumen kork, imprægnering materialer, og kan ikke bruge.

Kork substrat forbedrer egenskaberne ved nogen af laminatet, ikke selv den højeste kvalitet. Selv hvis du allerede bruge penge på et dyrt substrat, er det nødvendigt, at gulvet er i overensstemmelse med det. Ved hjælp af materialer af høj kvalitet kun én gang, er det muligt for mange år til at nyde resultatet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.