HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvilke typer af laminatgulve?

År for år bliver laminerede belægninger ved at blive mere populær blandt russiske købere. Men der er intet overraskende i dette, da de har mange fordele i forhold til andre typer af gulvbelægninger (parket, linoleum, fliser). De kræver ikke speciel forberedelse af overfladen, der er, dens slibning, ridser og fri for støv. Laminat gulve ikke falme, når det udsættes for sollys. A optrådte på dens overflade pletter kan nemt fjernes med acetone. En af de største fordele ved en sådan belægning kan kaldes dets økologiske renhed. Med andre ord betyder det ikke udgør en fare for menneskers sundhed. Derfor, i et rum med et laminat gulv lagt på allergisk og astmatiker vil føle sig helt sikker.

Typer af æglæggende laminat er meget varierende. Det hele afhænger af hvad mærke af belægning bruger hvad funktionsegenskaber det besidder. Selvfølgelig, hver køber ønsker at købe en høj kvalitet og holdbart produkt. På salg der er forskellige typer af laminat. Sådan vælger du den rigtige løsning? Et par årtier siden, blev de særlige regler for vurdering af kvaliteten af det materiale indført. De vigtigste karakteristika, der skal overvejes i udvælgelsen af laminatet betragtes som slagstyrke, slidstyrke, lys og mekaniske skader. Forskellige typer af laminater har forskellige indikatorer. For eksempel, fremstillet gulv til områder med lav, middel og høj gående trafik.

Når talrige fordele i laminatet kan ikke siges af sine ulemper. Sandsynligvis, den største ulempe er den ringe vandtæthed. praksis viser imidlertid, at de high-end produkter kan modstå kontakt med vand op til flere timer. Dette sker uden nogen synlige effekter.

Ved at studere de typer af laminat, skal du bede ekspedienten hvad beskyttende lag har et gulv. Hvis du beslutter at købe en frakke af middel kvalitet, så skal du være forberedt på det faktum, at geometri strimlerne kan brydes som følge af kontakt med vand. Derfor er det ikke en stele i køkkenet, toilet og badeværelse.

Disse eller andre typer af laminat reagerer forskelligt ved kontakt med vand. Trods alle de ovennævnte, vil de konventionelle vaske gulve ikke har en negativ indvirkning på den generelle tilstand af belægningen. Hvis overfladen finder du laminat patches, derefter fjerne dem med det samme med alkohol, acetone eller benzin. Når lang operation på overfladen af gulvet er ofte dannet revne. De kan repareres med kit eller reparation speciel blyant.

Typer laminat adskiller sig fra hinanden i størrelse, klasser og farve løsninger, selvfølgelig, omkostninger. Repræsenteret en bred vifte af gulv kan opfylde ønsker og behov hos de mest kræsne og krævende kunder. For nylig på salg har optrådt limfri laminat. Det anses enklere i forsamlingen end limen modstykker. Under alle omstændigheder er valget kun dit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.