ForretningSpørg eksperten

Automatiseret arbejdsplads - en moderne metode til optimering af arbejdsprocessen

Moderne erhvervsvilkår kræver en afvigelse fra den centraliserede databehandling, som er relateret til koncentrationen af alle de computerkraft i datacenteret, til behandling af oplysninger i stedet for dets umiddelbare udseende og brug. Dette faktum gør det muligt at fjerne de mellemliggende links i kontakt mand med computeren. Som følge heraf en medarbejder en hel cyklus kan udføres i procedurer, fra input information og til opnåelse af uddata.

Automatiseret arbejdsplads - det er et element management system, som er udstyret med midler, som er forsynet med anvendelsen af menneskelige engagement i gennemførelsen af automatisering funktioner.

Med andre ord er det et problemorienteret sæt af software, teknisk og sproglige midler. Sæt den ved siden af brugeren på arbejdspladsen og er designet til behandling af transaktioner automatisering i design og løse de nødvendige problemer.

Automatiseret arbejdsplads har visse karakteristika. Blandt dem er følgende:

- er til rådighed for brugeren et sæt af software, oplysninger og faciliteter;

- edb-faciliteter placeret direkte på brugerens arbejdsplads;

- der er mulighed for løbende forbedringer processer, automatiseret databehandling på et bestemt område af aktivitet;

- behandlingen foretages af brugeren;

- Dialogen tilgængelighed tilstand bruger-computer interaktion i processen med at designe ledelsesmæssige problemer og deres løsninger.

Automatiseret arbejdsplads kan henføres til en klasse, afhængigt af sådanne tegn:

- på området for anvendelse (inden for videnskab, teknik, produktion og fremstillingsprocesser , og organisatoriske ledelse;

- afhængigt af brug af edb-udstyr;

- afhængigt af driftsform (netværk, gruppe eller enkeltperson);

- forberedelse til kvalificerede brugere (professionel eller uprofessionel).

Måske mere detaljeret klassifikation inden for hver gruppe.

For eksempel er en arbejdsstation organisatoriske ledelse opdelt i niveauer. Det er det niveau af instruktøren, personale afdelinger af logistik, planlægning fagfolk og revisorer. Konventionelt er denne ordning kaldes "automatiseret arbejdsplads økonom." Den begrebsmæssige forskel mellem dette begreb fra den tidligere opsætning af disse arter er i den fysiske, funktionelle og ergonomisk designet til en bestemt bruger eller gruppe af brugere.

Business-arbejdsstation til bygge bro mellem den ansatte med mulighederne for moderne teknologi og skaber gunstige betingelser for arbejde uden mellemled - professionelle programmører. Det er således muligt at arbejde i stand-alone tilstand, og i samarbejde med andre brugere indenfor den organisatoriske struktur.

Der er tre klasser af computer arbejdsstationer: ledere, fagfolk og teknikere. Afhængig af brugen af en bestemt klasse, er der forskellige værktøjer til at skabe sådanne jobs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.