FinanserForsikring

Anmeldelser. Forsikringsselskab "Ergo": synspunkter personale

Find en god arbejdsgiver i Rusland i dag er ikke så enkelt, som det ser ud. I dag vil vi finde ud af, hvad forsikringsselskabet modtager tilbagemeldinger "Ergo". Hvad er dette selskab? Hvilke tjenester tilbyder det? Om at søge beskæftigelse her? Forstå alt dette er ikke så svært, som det ser ud. På arbejdsgiverens god tro vil hjælpe bedømme de mange vidnesbyrd af medarbejdere. Det vigtigste er ikke at tro alt, hvad de siger. Ellers ikke være i stand til at nå til enighed. Efter alle de anmeldelser til tider modsiger hinanden. Dette bør blive husket af alle borgere. Så hvad man skal kigge efter jobsøgende?

beskrivelse

Hvilket modtager svar forsikringsselskabet "Ergo"? Dette er et meget vigtigt spørgsmål. Men først, det hjælper til at forstå, at alt dette er et selskab. "Ergo" - det er forsikringsselskabet, der opererer i Rusland. Det er en forholdsvis stor organisation.

Det er i konstant udvikling. Det tilbyder offentlig forsikring. Du kan forsikre det liv og ejendom. Meget praktisk. Disse muligheder glæde kunderne. Og hvad med de ansatte? Hvilket anmeldelser forsikringsselskabet "ERGO" får det? Til en start bliver nødt til at forstå, hvad tjenester leveres af selskabet. Dette er et vigtigt øjeblik.

liste over tjenester

Til dato, "Ergo" tilbud, som det er blevet sagt, befolkningen for forsikringsydelser. Hvilke? Du kan kontakte virksomheden til:

 • købe VHI politik;
 • livsforsikring;
 • opnå forsikring mod ulykker;
 • CASCO;
 • CTP;
 • rejseforsikring;
 • pant forsikring ;
 • ejendomsforsikring (herunder villaer og private huse).

Derfor er det muligt for stort set enhver tjeneste i forbindelse med offentlig forsikring, skal du kontakte "Ergo". Kun pensionsforsikring firma involveret. Dette bør huskes.

Løfter fra arbejdsgiveren

Hvad gør forsikringsselskabet "Ergo" alle dine nuværende og kommende medarbejdere? Denne nuance af interesse for mange. Efter alt, det hjælper i fremtiden til at bedømme virksomhedens integritet. Ofte arbejdsgiveren lover en masse, men i praksis giver lidt. Hvad kan man sige om "Ergo"?

Til dato, arbejdsgiveren tilbyder sine medarbejdere og ansøgere:

 • officiel beskæftigelse;
 • fulde udbytte pakke;
 • venligt personale;
 • karriereudvikling;
 • fleksibel tidsplan;
 • mulighed for faglig og personlig udvikling;
 • gratis uddannelse;
 • stabile og ordentlig løn.

Generelt er alle arbejdsgivere er standard løfter. At dette er sandt, og hvilke elementer der kun tiltrækker arbejdstagere? Hvad gør de ansatte i "Ergo"?

placering

Det første, der anbefales at være opmærksom - det er sådan det formaliserede beskæftigelse. Gæst forsikringsselskabet "Ergo" tjener en arbejdsgiver, der virkelig trækker alle sine underordnede ved etablerede love i Rusland. Det foreslår ideen om integritet overlegen.

Men for at arbejde uden registrering stadig har, når der opstår læring. I denne periode ansøgeren, hvordan man arbejder (lære at udføre fremtidige opgaver), men han har til enhver tid ret til at nægte at samarbejde.

Uddannelsen periode ikke er betalt af nogen. Arbejdere understrege, at enhver ansøger, hvis han ikke kunne lide det arbejde, er i stand til at give op uden konsekvenser formalisering.

Hvad får stadig tilbagemeldinger Ergo? Forsikringsselskab "Ergo" - er en virksomhed, der faktisk beskæftiger under en ansættelseskontrakt. Men nogle anmeldelser siger noget andet. Der er ingen tegn på en tilsvarende negativ. Derfor er det ikke værd at være opmærksom på.

kollektive

Forsikringsselskab "Ergo" feedback fra personale tjener sort. Positive udtalelser er tilbage på arbejdende team. Det understreges, at personalet i "Ergo" for det meste venlige og hjælpsomme. De kan altid stole på. Nyankomne hold hjælper dig hurtigt vænne sig til den nye arbejdsplads. Konflikter undertiden forekomme, men ikke kritisk.

Uvenlig personale, også er til rådighed, men sådanne enheder. Og som regel lang i "Ergo" de ikke arbejde. Hvis man slår sig ned i teamet, er der ingen problemer i arbejdet vil være. Under alle omstændigheder, nogle siger, at arbejdsgiveren bidrager til at gøre nye bekendtskaber. Dette er et vigtigt aspekt, der interesserer mange.

social pakke

Hvad andet tilbyder sine underordnede Ergo (forsikringsselskab)? "Ergo" personale får blandede anmeldelser. Ifølge ham er det vanskeligt at bedømme integriteten af arbejdsgiveren.

For eksempel, klart den tvetydighed kan ses i leveringen af sociale ydelser. Nogle siger, at de "Ergo" sociale garantier er fraværende som sådan. De er, men ingen problemer er kun tilgængelige fast lederskab. Og almindelige arbejdere er nødt til at kæmpe for deres rettigheder.

Del anmeldelser modsiger sådanne udsagn. Det hedder, at arbejdsgiveren giver en fuld fordele pakke. Ikke med det samme, men med tiden vil tage en ferie eller ophold på hospitalet uden problemer. Alt i overensstemmelse med den etablerede lovgivning, uanset den valgte position.

Hvad skal man tro? Snarere er det håbet på det bedste, men forberede sig på det faktum, at der for den sociale pakke skal overvindes. Det er normalt for de fleste arbejdsgivere.

køreplan

Anmeldelser forsikringsselskabet "ERGO" får anderledes. Blandt dem er der både gode og ikke så god. Mange klager over tidsplanen. I første omgang er det tilbudt en fleksibel og praktisk. Faktisk er den første gang vil det være. Og så arbejdsgiveren vil begynde at bryde reglerne.

Medarbejderne peger på, at på trods af en strengt specificeret tidsplan, efter udløbet af den tid have at bo for overarbejde, og meget ofte. Sådanne handlinger kan ikke udbetales eller belønnet. Outputtet leveres i overensstemmelse med den tidsplan, bortset fra at arbejdsdagen kan vare op til 14 timer. Det er ikke al den styrke.

Men nogle påpege, at "Ergo" byder gunstige arbejdsvilkår. Forsikringsselskab i fuld overensstemmelse med de vedtagne regler. Arbejdsdagen varer 8-9 timer, og hvis du ønsker at bo overarbejde denne gang være sikker på at betale.

Eksplicit tvetydighed. Nogle medarbejdere fremhæver, at "Ergo" byder samlet gode arbejdsforhold. En overtrædelse af tidsplanen for arbejdet - dette er normalt. Det er ikke alle steder. Som nogle siger, "tid til tiden er ikke nødvendig."

karriere

Hvad stadig får forsikringsselskabet "Ergo" staff anmeldelser? Moskva - en by med muligheder. Ofte kommer her for at opbygge en karriere. Men kan vi gøre det sammen med "Ergo"?

Nej. Dybest set arbejdere understrege, at der mangler den karriere vækst i organisationen. Få en lille stigning er muligt, men bliver nødt til at arbejde for at forsøge at gøre det. Det maksimale, der kan opnås - status for en senior manager. Lønnen er stadig de samme opgaver længere.

Derfor er "Ergo" er ikke egnet til dem, der ønsker at bevæge sig op ad karrierestigen. Men hvis du har brug for lidt tid til personlig udvikling, virksomheden vil være meget nyttigt. Du kan øve på området for salg, for eksempel. Ikke den bedste løsning, men det er bedre end ingen karriere og faglig udvikling.

myndighed

"Ergo Russ" (forsikringsselskab) tjener anmeldelser af forskellige typer. Oftest viste negativ for virksomhedsledere. Sagen er den, at den underordnede stress er ikke den bedste holdning fra myndighederne mod dem.

Nogle taler om den uretfærdighed og foragt for dem, der har noget fast, at medarbejderne hele tiden arbejder belastning og uretfærdigt straffet. At forhandle med lederne af "Ergo" er simpelthen umuligt. Alle er almindelige klager, at mange arbejdere siger om deres lederskab. Ikke underligt!

Der er også positive tilbagemeldinger på virksomhedens ledelse, men deres enhed. Arbejdere understregede, at myndighederne i forsikringsselskabet blot kræver disciplin fra sine underordnede. Ansvarlig folk villige til at arbejde og er fuldt investeret i processen, finde et sprog med arbejdsgiveren.

indtjening

Lad ikke de bedste anmeldelser af "Ergo" på zarabotoe. Det bemærkes, at lønnen er lav. Desuden vil medarbejderen modtage en procentdel af salget. Ca. 15% af transaktionen. Derfor er der udsigt til indtjening. Men at bruge det er næsten umuligt. Derfor lønnen "Ergo" betaler lidt.

Arbejdere siger, at "Ergo Russ" - en virksomhed, hvor du ikke kan tjene en masse. Lave lønninger, små sociale ydelser (ferie og sygefravær), konstante forsinkelser på løn - alt dette findes i selskabet.

resultater

Forsikringsselskab "Ergo Russ" af Hull og hans andre tjenester gør tvetydig. Nogle kunder er tilfredse med samarbejdet med organisationen, der tværtimod, anbefaler at undgå det. Som en service virksomhed "Ergo" opfører sig godt.

Men som arbejdsgiver - ikke meget. "Ergo Russ" - forsikringsselskab, som kan findes i den sorte liste over arbejdsgivere i nogle byer. Firm får der alene på grund af klager over lave lønninger og frygtelige chefer. Virksomheden er egnet for folk med høj stressoutoychivostyu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.