RelationerMød

Hvordan til at kommunikere med en mand, som han altid havde en interesse

Mænd og kvinder har altid været meget kompliceret, fordi et fælles sprog meget forskellige mennesker er hårdt nok. Og det faktum, at den mandlige og kvindelige psyke er forskellig, vil ingen argumentere. Ikke uden grund er der nu masser af anekdoter, der afsættes til gensidig forståelse mellem kønnene. Så at der er en lang vej at gå - at tage mindst en sætning om kvinders logik eller om mandlige vaner (f.eks liggende på sofaen med en øl i hånden, mens hans kone er travle rundt, hvilket gør en masse huslige pligter). I denne artikel vil jeg tale om, hvordan man korrekt kommunikere med en mand: hvad du behøver at gøre for at blive hørt, og bør undgås enhver fejl i kommunikationen med det modsatte køn.

Hovedreglen

Det siges, at råd om dette emne kan gives i overflod. Og alligevel kan du ikke genopfinde hjulet og finde ud af alle de vigtige oplysninger, så at sige, fra kilden. Ja, taler om, hvordan man korrekt kommunikere med manden, og han kan fyr. Det er kun nødvendigt at spørge om det. Efter alt, hvor mange mennesker, så mange meninger, og derfor universel "recept" nej. Men der er én ting: du kan kun gøre det, hvis forholdet til denne mand har en meget stærk og tillidsfuld. På de første stadier af kærlighed til at stille sådanne spørgsmål ikke anbefales, er det bedre at være i overensstemmelse med de generelle regler for anstændighed i kommunikation. Men når forholdet når et vist trin, med sin elsker bør altid tale åbent og direkte, ikke at begå, hvad han ikke kan lide eller TuJ irriterende. Af den måde, bare nødt til at komme og den unge mand.

banale høflighed

Så, hvordan man korrekt kommunikere med en mand? Først og fremmest kan vi konstatere, at ingen endnu har aflyst høflighed. Drengene - de samme mennesker, og de kræver også en god holdning. Glem ikke at fortælle dem "tak", "tak", og så videre. D. Alle anmodninger og kommentarer skal være korrekte. En særlig kategori af spørgsmålet - et skænderi. Alt kan ske, og lidenskaber er forudsat (indtil videre uden den?), Men i øjeblikke af forklaring af forholdet behøver ikke at udgyde ved den fyr alle snavs, så det bliver nødt til at fortryde. Husk reglerne for anstændighed og gensidig respekt (selvom at gøre det er ganske vanskeligt).

anmodning

Unge kvinder, der er interesseret i, hvordan man kommunikerer med en mand, holde følgende anbefaling: du har brug for at vide, hvordan man formulere deres anmodninger til ham. Så behøver fyre ikke lide arrogante og indbildske personer, der tror, at hele verden drejer sig om det. Alle anmodninger skal igen være baseret på høflighed. Glem alt om fiat tone - han er ikke en tjener og ikke en bydreng. Husk det mandlige ego - ingen normale "fyr" ikke vil tolerere, at for ham at tørre sine fødder. Den mest kraftfulde våben Women6 - dens svaghed. Hjælpeløs udseende, manglende tillid til deres egne evner, frygtsomme spørgsmål: "Kunne du (ville du) ...?" - vil gøre arbejdet. Og en repræsentant for en stærk halvdel af menneskeheden allerede føler sig som en superhelt ...

Talking Points

Mange piger spørger sig: "Hvordan til at kommunikere med en mand, som han altid havde en interesse?" Svaret på uanstændighed er enkel: det være sig interessant. For at gøre dette, er du nødt til at læse en masse, udvikle sig i forskellige sektorer. Borte er de dage, hvor en intelligent kvinde blev betragtet de sorte får. I dag, damen bare nødt til at blive uddannet, for den moderne mand i akut behov for finkulturelle mate. Således at være i stand i lang tid til at holde sig opmærksomhed fra det modsatte køn har et godt forsøg. Det er dog ikke nødvendigt ved enhver lejlighed "til at skinne sindet," det er bedst blot at være i stand til korrekt at opretholde en samtale. Hvis viden på et bestemt område er meget svage, mangler, eller er baseret på rygter, er det bedre at tie stille, for ikke at sige en åbenhjertig nonsens og ikke udsætte dig selv fjollet. Men der er én ting: nogle fyre er bange for smarte piger, fordi selv ikke er meget udviklet. Derfor kan denne metode ikke kun binde sig til en ung mand, men også sundhed skræmme. Hvad skal man gøre? Kig på genstanden for hans sympati, for at lytte til hans tale, er opmærksomme på manerer. Alle disse små ting kan fortælle dig en masse.

skændes

En meget vigtig råd til dem, der ikke ved, hvordan man kommunikerer med manden for at tæmme til hans smukke: ingen skandaler og skænderier. Guys dette er ikke særlig glad for! Trist syn og tavse tåre trillede ned vil handle meget mere skrig og raserianfald. Desuden bør enhver kvinde huske, at mænd ikke kan holde det ud, når de "skylle" hjernen, især hvis årsagen er - nonsens, ikke værd opmærksomhed. For at gøre en scene, fordi den fyr ikke har ringet til eller talt med en anden pige på sociale netværk eller levende - en kæmpe dumhed. Hvis skænderi forsinket, siger alt direkte uden tippet og ikke forsøger at tvinge ham til at kun tænke på dig selv. Efter alt, hvad vi synes er vigtigt, mænd ofte synes lutter bagatel. Generelt er den bedst tænkelige scenarie - en åbenhjertig samtale uden råben og moraliserende. Lad, smække døren meget nemt. Meget sværere at holde, for at lytte, forstå og acceptere.

frihed

Kom nu, regne, hvordan man kommunikerer med mænd. Du er nødt til at give dem frihed. Mennesket behøver ikke at smide sms kami hver 10 minutter, behøver det som ringer hele dagen (medmindre en ung mand, han så gør eller han kan lide det). Forstå, at folk har brug for at slappe en lille smule fra hinanden. Og ja, skal det have sin egen plads. Og vandreture med venner på fodbold eller i cafeen. Prøv at slå denne minus til et plus vzamootnosheny lade hende til at savne dig! Det betyder ikke, du er nødt til at lade som om du holder om hans eventyr. Nej, bare lad ham gå ...

kontrol

Hvad kan du fortælle kvinder, der ønsker at forstå, hvordan man kommunikerer med mænd? Er ikke styre dem. Fyre er ikke særlig glad for, når en kvinde tager rollen som mor og ønsker at vide, hvornår og hvor var hendes elsker, hvad han gjorde, og hvad de skal spise. Det er en slags fortsættelse af reglen om frihed, men med små forbehold. Der er endda en gammel vittighed, at en mand, som en hund, du skal holde snor på den gennemsnitlige længde: ikke for kort, så han ikke forsøger at skære det, men ikke for længe, at han ikke kunne køre i et hjørne.

humør

Du kan også porekomendvat piger, der ønsker at vide, hvordan man korrekt kommunikere med mænd, de følgende: Vi skal altid være i godt humør. Selvfølgelig, nogle gange kan der være undtagelser, men de utilfredse udtryk damer stand ikke bare at genere en mand, men også tilpasse det negativt. Nå, tænk på dig selv, er det interessant at genere Tsarevna Nesmeyanov? En anden ting, når hun smiler, griner, og nogle gange endda fjolle rundt (fra tid til anden, du har råd, og denne adfærd). Alt dette vil medføre, at fyren kun en behagelig oplevelse og en tilsvarende positiv respons.

Lyt og hør

Hvem kender ikke, at kvinder elsker med deres ører? Denne sandhed er lige så gammel som verden. Hvor ofte, surmuler, erklærer vi, at fyrene ikke hører os. Og gøre hvad? Men de ønsker også at blive lyttet til. Og således også hørt. Må ikke ignorere de foretrukne historier om, hvordan dagen gik. Især behovet for at samle kræfter og til at lytte til en ung mand, når han taler om sine hobbyer: jagt, fiskeri, fodbold ... Og hvis pigen vil forstå, at det er interessant, stille spørgsmål eller fremsætte kompetent bemærkning, manden generelt kommer til en komplet glæde og ser på det helt anderledes.

tegn på stjernetegn

Om, hvor kvinder har at gøre med mænd - repræsentanter fra forskellige tegn i dyrekredsen, er at tale for sig.

 1. Vædderen. I sagens natur er disse mænd er energisk, rastløs og altid at være på farten. At skabe interesse for hans person, skal du være belæst og højtuddannede kvinde.
 2. Hvordan skal man behandle mandlig-Taurus? Dette er et meget interessant spørgsmål. Så disse mennesker åbne, følelsesmæssige og oprigtig. At de vil kræve, og ved at kommunikere med pigen. I disse henseender damen er bedre at være mig selv og til at huske på, at Tyren elsker ærlighed og engagement.
 3. Tvillingerne. Repræsentanter for mærket på sin frihedselskende natur og ikke alt for alvorligt. For at kommunikere med menneskeskabte Gemini kvinde bør ikke forvente meget. Manglende engagement og minimumskrav - er en garanti for et succesfuldt forhold.
 4. Krebs. Det er mennesker med stærk ånd og enorme vilje. At ramme repræsentanten for tegn i dyrekredsen, du nedladende holdning til hans svagheder, samt at være venlig.
 5. Hvordan skal man behandle mandlig-Leon? Her, navnet på karakteren af stjernetegn cirkel taler for sig selv. Så er folk, der elsker sig selv nok, udover de er - en leder af natur. For at kommunikere med en sådan person har brug for et maksimum på lige og i hvert fald ikke at sætte sig selv lidt højere. Leos elsker ros og tolererer ikke forræderi. Hvis du følger disse enkle regler, vil kommunikere med løve være en fornøjelse.
 6. Virgin. Repræsentanter for mærket flittige har kold beregning sind. Interessen for dem vil forårsage de damer, der er veluddannede, har bevæget sig op ad karrierestigen (nået et vist niveau på arbejdsmarkedet). Virgin også gerne rose.
 7. Næste tegn - Vægten. Hvad skal huskes i dette tilfælde? Hvordan til at kommunikere med en mand? Vægten - folk ændrer ofte deres sind. Men de er rolige, munter og opmærksomme. Og damen har brug for at være den samme. I et vanskeligt tidspunkt for dem at smide alt og være nær: naturen, som alle andre, har brug for opmærksomhed og støtte.
 8. Skorpion. Spørgsmålet om, hvordan man skal håndtere en Scorpio mand er utrolig relevant, fordi denne ekstraordinære personlighed. Ofte er det den stolte egenrådige. Mødes med repræsentanter for dette tegn er bedst tilpas, ikke provokere dem til at skændes. Hvis du kender det svage punkt i sådan en mand, skal du ikke forsøge at bruge denne information som et våben mod ham - til noget godt det ikke vil. Skorpionen kan være ganske smertefuldt stik, og ikke bare et ord.
 9. Skytten. Dette er en meget omgængelig mand. Derfor er den dame har brug for at være klar til at kommunikere med mange af deres venner og bekendte. Forbud i denne henseende vælger ikke forstå eller acceptere. Grundregler for at interagere med Skytten: Åbn ikke alle hemmelighederne (de ikke ved, hvordan man holder for mig selv) og ikke pålagt.
 10. Stenbukken. Med sit natur, dette er en meget tålmodig og reserverede personlighed. Hertil kommer, er de altid alvorlig og ofte ikke kan lide for meget sjov. Når vi beskæftiger os med en repræsentant for tegn, at al den nødvendige tid bevise deres pålidelighed og loyalitet. Og glem ikke, at Stenbukke kræver deres halvdele af forståelse og sympati.
 11. Aquarius. Ikke mindre nødvendige vilje fingerpeg om, hvordan man skal håndtere en mandlig Aquarius. Det er mennesker, der ikke arrogante, omgængelig. De skal være på lige fod, de elsker det. Derudover skal vi huske to vigtige punkter: at overtale Vandmanden mislykkes, ikke engang begynde; for repræsentanter for skiltet er ikke vigtig status, men det er afgørende, indre fred samtalepartner.
 12. Fisk. I sagens natur, Fiskene er meget modtagelige for alt, der omgiver dem, da de er meget sårbare. Find et fælles sprog med repræsentanten for mærket er ikke så let, fordi det ikke er alle indrømme over for os selv. Kun vise venlighed, oprigtighed, og senere den fulde engagement, kan du tjene kærligheden til en mand-fisk.

tabu

Og lad os nu snakke om, hvad en pige bør undgås i kommunikationen med de fyre.

 1. Ikke undervise. En kvinde skal ikke pege den unge mand, at han skulle gøre eller sige - det er en stor fejl.
 2. Må ikke afbryde. En mand skal være fuldt lytte uden at forsøge at indsætte deres "to cents". Først efter afslutningen af monolog kan udtrykke deres synspunkter om et bestemt emne.
 3. Må ikke kritisere. Det er strengt forbudt at tale med kritisere den fyr eller hans følge, især forældre og venner.
 4. Ikke blive pålagt. Hvis en mand er i øjeblikket ikke kan eller ikke ønsker at, behøver ikke at insistere på det.
 5. Du må ikke ophøje dig selv. Piger skal huske, at ikke behøver for meget at reklamere for sig selv, selvom du - en engel. Lad alle fik gradvist at vide, helst fra mundingen af andre. Og hver gang at understrege, hvad du er klog, smuk, fjollet.

Og det sidste, jeg ønsker at sige: alle de regler og tips er gode, men ikke være alt for hængt op på det hele. Vi må huske på, at i forbindelse med det modsatte køn at være repræsentative for den maksimale åben og naturlig, og så alt vil vise sig, og kommunikationen vil blive frigivet på det niveau, der er nødvendig både.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.