SundhedMental sundhed

Personlighedsforstyrrelse: Symptomer og Typer

Psykopati er en meget kompleks manifestation af den menneskelige psyke. Det er en stabil egenskaber og karaktertræk at tænke og menneskelig adfærd. Som regel psykopati, hvor symptomerne er corrector karakter, skaber store vanskeligheder for socialisering, i nogle tilfælde, bliver de uovervindelige. Manifestation af psykopati hindre det vigtigste i processen med socialisering - selv-identifikation, hvilket kan resultere i tab af adfærdsmæssige retningslinjer og værdi kriterier.

Medicinsk litteratur og praksis klassificerer de typer af psykopati på medfødt og erhvervet. Den første er et resultat af forskellige former for arvelige sygdomme og mutationer af disse typer af behandling er yderst vanskeligt, især når de er latente (skjulte) karakter. Erhvervet psykopati forekomme i tilfælde af skader på centralnervesystemet, forekommer grunde både social og sundhedsmæssig karakter (konsekvenserne af nogen sygdom).

Folk, der har en personlighedsforstyrrelse, hvor symptomerne er let observerbar udefra, som regel, er under konstant lægelig overvågning, er begrænset i at vælge den form for beskæftigelse. Ud over den disharmoni, karakter ustabil type upassende opførsel i de mest almindelige situationer, disse personer erkendes let ved det høje niveau af sårbarhed, vrede, en slags reaktion på, hvad der sker.

I medicin, var der en klassificering af psykopati, som er blandt de vigtigste, påpeger følgende:

- skizoid typen - er personlighedsforstyrrelse, hvor symptomerne manifesterer sig i menneskelig isolation, kendetegnet ved overdreven selvcentreret og overdreven embedsstanden i behandlingen selv med nære venner. Sådanne mennesker har en tendens til at foretrække at være alene, undgå dating eller føle frygt før dem, der viser tegn på autisme. I nogle tilfælde kan skizoid resultere i ubegrundet grusomhed, derfor, i henhold til psykiatri, sådanne mennesker er det vigtigt at etablere den såkaldte psihoesteticheskuyu andel - parameter karakteriserer graden af kompatibilitet, der er en særegen kombination af urimeligt høje følsomhed over for miljøet og niveauet vises af stivhed i det daglige adfærd andre.

- psychasthenic vis manifesterer sig i overdrevet tvivlsom menneskelig adfærd. Ubeslutsomhed, manglende tillid til deres egne følelser, beslutninger og handlinger, den meget passivitet - er tegn på, at involverer psychasthenic psykopati. Sådanne mennesker er ikke socialt farlige eller uforudsigelig i deres handlinger, i virkeligheden, kan de være gode medarbejdere, kunstnere, fordi, som regel meget pedantisk, ansvarlig. Mere skarpt og klart sådanne symptomer opstår i psychasthenic når de skal indtaste ukendte livsvilkår, eller uvante situationer. Sommetider denne form for udtryk i raskontsentratsii opmærksomhed på grund af den høje træthed i at udføre enhver handling, rigtigheden af, hvor personen spørgsmålstegn.

- affektiv personlighedsforstyrrelse manifesteret i besættelse med en person af enhver, der ofte irrationel idé. Sådanne mennesker er vægelsindet i deres humør, den følelsesmæssige støtte for deres handling er ikke altid tilstrækkelige begivenheder.

- paranoid personlighedsforstyrrelse opstår som følge af udviklingen af den affektive. Dens symptomer kan være despotisk og hemmeligholdelse, helt uberettiget grusomhed, besættelse, og alt dette kan være ledsaget af vedvarende over tid og akut i naturen påvirker flowet adfærd.

- hysterisk personlighedsforstyrrelse, symptomerne mest forklarende (observerbare fra siden). De kan optræde i tøj, slang, relationer, og alt for at understrege sin "særpræg" af den anden, og deres betydning. I nogle tilfælde kan hysteri erhverve meget skarp karakter, som er ledsaget af råben, uhensigtsmæssige fagter, ryste hænder og ende er meget vanskeligt - og endda tab af bevidsthed tale

Denne klassificering kan ikke fungere som kriterium, har den medicinske praksis vist, at i mennesker symptomerne kan være til stede på samme tid, tilhører forskellige former for sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.