FinanserRegnskab

Enterprise Regnskab: opgørelse

En opgørelse af selskabet kan sammenlignes med den generelle rengøring. Ofte sker det, så når vi beslutter at bringe orden i de bageste hylder kabinetter, finde nogle gamle og glemt, og kan have mistet ting. Så det er i virksomheden. Da i færd med produktion værdier kan bevæges, kan der opstå den resulterende forvirring - som er hvor (primære middel for at dokumentere et fast sted, men faktisk er placeret andetsteds). Inventory har til formål at identificere relevante beviser eller forskelle i regnskab. Det vil sige, du har brug for at kontrollere, om alle de materielle goder gør faktisk er til stede eller ej.

Hyppigheden af opgørelsen bestemmes af direktøren. Det er bestemt af rækkefølgen af dato og hvad angår sammensætningen af kommissionen, der er en liste over de personer, der ønsker at gennemføre det.

Check anlægsaktiver - en af de vigtige faser af opgørelsen i virksomheden, da udgifterne kan optage en betydelig del af sine aktiver. Det indebærer processen med inspektion af anlægsaktiver, beregning af det faktiske antal, indtastning af data om deres præstationer, inventarnummer og faktiske beløb i opgørelsen.

En opgørelse bør udføres af en kommission bestående af dygtige fagfolk, der vil være i stand til at vurdere den fysiske tilstand af et anlægsaktiv, omfanget af forringelser, alvorlige skader og så videre. Før starten af opgørelsen er nødvendigt for at sikre, at hver enhed af et objekt opgørelse nummer. Det skal bemærkes, at de alle skal tilhøre virksomheden gennem ejerskab, lease eller forblive varetægtsfængslet, som skal dokumenteres.

Som regel opgørelsen fundet bevis for afvigelse fra regnskab. Og det kan være en mangel eller overskud som identificeret, men ikke afspejles i de regnskabsmæssige objekter. De skal kapitaliseres på balancen til dagsværdi, er slid bestemmes af eksperter, og dens sum er også afspejlet i de respektive handlinger. Hvis Kommissionen fandt, at det primære middel gennemgået eventuelle reparationer eller opgraderinger og regnskab ikke er afspejlet i opgørelsen er at finde et sted på disse oplysninger.

Gennemføre en opgørelse af anlægsaktiver i virksomheden vil hjælpe med at identificere, om der er nogen genstande, der ikke. I dette tilfælde en særskilt opgørelse over registrerede oplysninger om, hvornår objektet blev sat i drift, og som følge heraf mislykkedes.

Udarbejdelsen af en fortegnelse ledsaget sortering udsagn, som afspejler forskelle i de faktiske data om tilstanden af de faste aktiver med legitimationsoplysninger. Også bestemt årsagerne til knaphed og deres gerningsmænd ved de passende handlinger. Så lederen af virksomheden er bestemt af rækkefølgen, hvad er de måder afvikling af mangel.

For lederen af opgørelsen er en meget vigtig indikator for tilstanden af regnskab og kontrol i virksomheden, samt foranstaltning for at forhindre tyveri og overtrædelser. Derfor, for at opretholde orden i de områder af opbevaring og anvendelse af rigdom anbefales uanmeldt eller uplanlagte sådanne procedurer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.