ComputereUdstyr

Hvorfor ikke formateret flash card mikro-SD?

Konventionelle USB-drev og flytbare kort så fast etableret i vores liv, at mange brugere i stigende grad foretrækker datalagring er ved hjælp af sådanne anordninger. Men nogle gange nødvendigt at formatere dem, eksempelvis som følge af forringelse eller softwarefejl. Da SD-kort i dag er blandt de mest almindelige, overveje, hvorfor ikke formateret flash card mikro-SD og hvordan man kan løse dette problem. Teknikker er flere grundlæggende teknikker vil blive beskrevet. Men hvis de ikke hjælper, vil enheden være farvel.

Flash-kort mikro-SD er ikke formateret: hvad man skal gøre i første omgang?

Ved forekomst af sådanne situationer, inden der træffes afgørelse til fordel for en specifik metode til at korrigere dem, skal du finde ud af årsagen, der førte til styrtet.

Den enkleste og mest almindelige tilfælde, kan du ringe til situationen, når blitzen drevet ikke er formateret mikro-SD (enheden er beskyttet, og systemet vil simpelthen ikke starte formateringen). Alt er enkel: tilsyneladende på adapteren kortet ved låsehåndtaget af optagelsen omplaceres i ON. Men det er den enkleste ting kan være.

Det sker også, at enheden er optaget med nogle processer, hvilket er grunden til formateringen er umuligt. I det enkleste tilfælde, skal du blot fjerne drevet fra læseren og indsætter igen for at gentage operationen. Nogle gange kan det hjælpe at bruge "Task Manager", hvor at vise alle de services, processer og skjule Microsoft til at stoppe alle de andre, og derefter prøve igen til formatet. Måske vil arbejde.

Meget værre, når du kan opleve, at drevet er filsystemet korruption eller fysiske problemer. Der bliver nødt til at bruge andre metoder, hvoraf nogle kan synes temmelig kompliceret.

Hvad hvis standardformatet ikke virker?

Hvis der efter bruge standard metode til at kalde proceduren fra "Explorer" er ikke formateret flash card mikro-SD, kan du prøve at starte processen med brug af partition Diskhåndtering.

Adgang til det kan tilgås via konsollen "Run", hvor et hold registrerer diskmgmt.msc. I stedet for al den aktuelt tilsluttede enhed er et kort (i de fleste tilfælde vil det blive placeret nederst på listen), og derefter gennem højreklik-menuen kaldes formatering kommando. Nogle gange hjælper det (men ikke altid).

Ved hjælp af specialværktøj

Igen ikke formateret flash card mikro-SD, og systemet viser en meddelelse om den manglende mulighed for afslutningen af proceduren? Alternativt kan du bruge programmer til at producere lavt niveau format.

En af de mest populære gratis hjælpeprogram anses uhøjtidelig SDFormatter. I starten skærmen efter start af programmet i rullelisten over enheder, vælge bogstavet 'drev, og klik derefter på knappen Egenskaber nederst til højre.

I det nye vindue typen format skal angive den fulde (Full Erase), og lige under for at aktivere automatiske opsætning nivellering sektorer (værdi ON). Vi går tilbage til det forrige skærmbillede og starte formatering. I de fleste tilfælde, det hjælper. Igen, ikke altid. Hvad gør man, hvis flashdrevet ikke er formateret mikro-SD og efter sådanne foranstaltninger? Det er nødvendigt, siger de, at bruge "tungt artilleri".

Skjulte funktioner i Windows-systemer

Til at begynde opkald fra konsollen "Kør» (Win + R) kommandolinjen med administratorrettigheder og ordinere der diskpart, derefter indtaste kommandoen list disk og er på listen den ønskede enhed (kort kan bestemme efter volumen). På dette tidspunkt, skal du huske enhedens nummer på listen, eller du kan ødelægge dataene i de andre sektioner.

Drej nu strengen select disk Y (Y - drev nummer indstillet ovenfor). Efter hende - læsning attributter rengøring linje attributter disken klar skrivebeskyttet. Efter en vellykket kontrol attributterne for en proces via linje attributter disk. Hvis du angiver, at read-only attribut ikke er til stede, afslutter konsollen ved at skrive kommandoen exit.

Sådan gendannes flash card (micro-SD er ikke formateret)?

I nogle tilfælde kan en uvirksom kort, før formatering, kan du prøve at komme sig. I dette tilfælde vil restaureringen påvirke ikke kun de oplysninger tidligere var indeholdt i det, men filsystemet.

Programmer til dette kan findes bugne, men det mest kraftfulde værktøj betragtes R.Saver ansøgning. Det virker algoritme er meget enkel: først skal du vælge din enhed, og tryk derefter på en enkelt knap for at starte analysen og inddrivelse proces. Endvidere alle handlingsprogrammet vil uden brugerinput, men denne proces kan tage op til flere timer. Det hele afhænger af graden af skade på drevet og dets kapacitet. Når restaureringen er færdig, kan formateringen foretages uden problemer.

Hvis alt andet fejler

Hvis og disse handlinger har haft noget resultat, og igen er ikke formateret flash card mikro-SD, bliver nødt til at bruge den sidste udvej - omprogrammering af controlleren.

For at gøre dette, er du nødt til at lære den unikke identifikatorer DEV og VEN, hvad der kan gøres i "Enhedshåndtering" fra menuen af ejendomme på fanen Detaljer, hvor rullelisten vælge enheden id (for fuldstændigheden af oplysninger, gøre bedre brug af den længste linje i listen), eller at søge om dette program ligesom UsbFlashInfo.

Efter dette er det nødvendigt at besøge den ressource af udstyret producent og de fundne tal for at downloade den seneste firmware-version, og derefter starte processen ved hjælp af en downloadet eksekverbar fil. I princippet kan du finde firmware og andre steder, men af sikkerhedsmæssige årsager er det bedre at henvende sig til en ressource producent. Ved slutningen af formateringen processen bør starte normalt.

Endelig, hvis alle ovenstående ikke virker, ak, med kortet, kan du sige farvel, fordi det har at arbejde vil ikke. Men som praksis viser, selv om skader på apparatet, du kan genoplive kortet, og med anvendelse af midler og blinkende R.Saver program - og endda gendanne dataene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.