TravelingEksotiske steder

Nok til at gå glip af: fremad, vil du finde kulturen i Vietnam!

Hvis du går på ferie, vi ser frem til at rykke alle de følelser og oplevelser, som han har givet os. Hvorfor gå til en kedelig og gamle Europa? Du vil få en uforglemmelig ferie i Vietnam!

Europæerne tror som regel, at alle asiater ligner hinanden, men i virkeligheden er de alle originale og udviklet stort set af sig selv. Derfor Vietnam - er ikke kun usædvanlig smuk natur, men også en lang historie, der går tilbage 2000 år f.Kr.. Og den gamle vietnamesiske kultur er ikke ligefrem lade dig kede sig under dine rejser. En tur til dette land vil efterlade en masse positive følelser selv den mest kræsne rejsende, fordi alle vil finde i dette land hvile for sjælen.

Du kan ikke kun solbade og svømme, men bare dykke ned i dagligdagen for almindelige Vietnamesisk Kultur Vietnam vil åbne dig en ny side. Desuden er de lokale er meget venlige til udlændinge, der er interesseret i deres land, og vil altid hjælpe dig til at føle sig hjemme, så turen rundt om i landet, har du stadig kun de gode minder.

Men det er bedre ikke at planlægge en rejse til Vietnam i maj fordi der på dette tidspunkt i den sydlige og nordlige del af landet lange dage gå af voldsomme regnskyl i den centrale del er for varmt - temperaturen om natten falder til under 30 grader-mærket, så landets kultur og vil forblive uudforsket for dig!

Kultur Vietnam - en unik kombination af traditioner konfucianismen, buddhismen, taoisme og endda kristendommen, som stort set bestemmer den ejendommelige livssyn af lokale beboere. Først den rejsende synes, at vietnameserne helt vant til dominans af moderne teknologi, og med den tid, han opdager, at de har formået at fastholde ekstremt stærk tro på det overnaturlige begyndelsen: de gode og onde kræfter drager og spiritus.

Sikker på, de også tror på vej selvstændig forbedring og overlegenhed det åndelige i de fysiologiske behov, som det kan ses på den måde at leve af befolkningen i bjergområder i landet - chiamtsev, men Vietnamesisk kultur - det indfødte vietnamesiske skikke og traditioner: folkemusik sange, musik, dans, kunst og kunsthåndværk og teater.

Landet er årligt fejret et stort antal religiøse fester og historiske fester, pragt og skønhed, der vil imponere selv den mest erfarne rejsende, og du vil ikke fortryde den tid brugt på studiet af månens kalender!

Kultur Vietnam - et mangfoldigt gastronomisk oplevelse, der er så ligesom tilhængerne af en sund kost. Kun raffinerede smag og friske råvarer - det er de grundlæggende regler for vietnamesiske restauranter og cafeer. Udover traditionelle retter indeholder ingen kolesterol og er rig på næringsstoffer og vitaminer. Ikke et problem at finde i Vietnam og en restaurant med europæisk køkken.

Generelt er Vietnam anses for at være et land med en rig kulturarv, der vil vinde og glæde dig ved første øjekast og for evigt. Vi ønsker dig en behagelig rejse ind i den mystiske verden af mystiske Østen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.