ComputereUdstyr

Hvorfor ikke skifte til det sprog og tastaturlayout engelsk: årsager og løsninger

Windows-brugere ofte falder i særdeles ubehagelig situation, hvor du har brug for hurtigt ændre input sprog (for eksempel, når testen kit), men tastaturet er ikke skiftet til engelsk. Hvad er problemet? Som en selvstændig fjerne sådan en fiasko? Dette vil blive diskuteret i artiklen.

Hvorfor ikke skifte til engelsk sprog bar?

Årsagerne til dette fænomen kan være en hel del: fra kortsigtede forstyrrelser til svigt af tastaturet. Lad os sammen omkring det ansigt.

Når tastaturet ikke er slået til engelsk, at de grundlæggende fakta, der påvirker forekomsten af en sådan manglende betragtes være følgende:

  • intermitterende fejl i systemet;
  • ingen forpligtet til at skifte sprog;
  • kontaktindstillinger forkerte;
  • fravær installeret tastaturlayout;
  • Sluk tjenester, er ansvarlig for layout og skift;
  • enhed fiasko.

I virkeligheden, i det enkleste tilfælde, nogle gange lige nok til at genstarte computeren terminal eller bærbare computer. Måske i løbet af anden genstart, vil problemet forsvinde. Men i en situation, hvor russisk ikke er skiftet til engelsk tendens til at skyde skylden andre årsager. Om dem nu og vil blive drøftet.

Tastaturet er ikke skiftet til engelsk: tilføje sprog

Den mest almindelige forekomst anses for at være en situation, hvor en eller anden grund systemet et andet sprog er blevet fjernet eller er oprindeligt ikke-eksisterende (selvom den standard Windows-standardindstillingerne engelsk er aktiveret). For at behandle spørgsmålet om, hvorfor ikke skifte til det engelske sprog bar og, som en konsekvens, tastaturet, skal du blot kontrollere, om det andet sprog er installeret i systemet.

Så kom vi til den standard "Control Panel" og drej til listen over sprog og lokaliteter. Så skal du gå til fanen Sprog og tastatur i indstillingsvinduet. Brug tastaturet ændrer knappen for at vise alle de sprog, der er installeret på systemet.

Vær opmærksom på fanen generelle indstillinger (i midten af vinduet). Der viser sprog. Hvis kun én russisk, til det andet sprog, der skal tilføjes. For at gøre dette, skal du bruge den relevante knap placeret lige til højre.

Dernæst fra listen, skal du blot vælge den engelske tastatur udvide menuen, skal du indstille layout 'USA'. Sørg for at gemme ændringerne. Ideen er, at efter de ovennævnte handlinger i den tidligere liste, vises det andet sprog med det samme.

Indstillinger ændrer tastaturgenveje

Men det sker også, at sproget er til stede i systemet eller, som i den foregående liste, er dens indstilling foretaget korrekt, men det giver ikke effekt. Så hvorfor tastaturet er slået til som standard, engelsk og russisk sprog der?

Måske problemet ligger i det faktum, at det ikke er sat op såkaldte "hot" nøgler, der er ansvarlige for hurtige skift. I standard systemindstillinger i starten bruger en kombination Alt + Shift. Hvis brugeren mener, at retten kan vælges med Ctrl + Shift, han er dybt fejl. For at komme i gang, så prøv standardversionen. Hvis dette ikke hjælper, skal du skifte tappen på toppen for at se drop-down menu, om en sådan kombination generelt givet.

Brug derefter på knappen Skift tastaturgenveje, som er placeret nederst til højre, og derefter at ændre sproget eller layout indstille en af mulighederne.

Men spørgsmålet om, hvorfor ikke skifte til engelsk svarende til layoutet, skal du være opmærksom på endnu et vigtigt punkt. I det forrige vindue efter master kombination, prøv drop-down menu, vælg den række, der svarer til optagelse af det engelske sprog, og indstille din egen kombination (f.eks Ctrl + 1), gemme ændringerne og se om kontakten fungerer. Måske fiasko er associeret med svigt af ydeevne taster, og en ny kombination vil give den ønskede effekt.

Display Indstillinger Sprog bar

Hurtigt skift er ikke muligt for en anden grund. Hvorfor ikke skifte til engelsk tastatur? Sommetider dette skyldes alene det faktum, at det meget sprog bar ikke er fikseret i bakken. Det vides ikke, hvorfor, men det også kan være.

I ovenstående afsnit klikke på fanen Sprog Bar, og sørg for, at linjen foran hendes konsolidering i "Proceslinje" er markeret. Hvis en eller anden grund ikke betjene knapperne, kan sprogskift gøres lige fra den tilsvarende bar (nær urikonet på proceslinjen), ved hjælp af musen.

Check knapper funktionalitet

Endelig den mest ubehagelige situation er forbundet med opdelingen af tastaturet. Test resultaterne kan være i enhver teksteditor (men kun til nøgler med bogstaver, tal og specialtegn). Men hvad man skal gøre for at kontrollere resten af nøglerne som Ctrl, Alt, Shift, etc.?

For at gøre dette, vil det være nødvendigt at kalde hovedmenuen tastatur (Afsnit specialfunktioner), derefter foretage en test med det. Dette gøres ved gentagne gange at trykke på de rigtige knapper. Ændre deres farver på det virtuelle tastatur vil signalere om deres præstationer. Hvis ikke opstår farveskift, kan du være sikker på, at nøglen ikke virker. Som det fremgår, i dette tilfælde, vil du enten nødt til at bære et tastatur til reparation, eller (for tilfældet med bærbar computer) til at købe en ny. Men i det enkleste tilfælde, kan du prøve at lave nogle tiltag på egen hånd, for eksempel, fjern nøglen og rengør kontakterne på akkumuleret snavs (er desværre meget almindeligt).

Flere handlinger

Hvis alt andet fejler, gå til startfolder via konsollen "Kør» msconfig kommando for at kontrollere, hvis tjenesten er aktiveret ctfmon, som er ansvarlig for layout og sprog.

Hvis det er deaktiveret, bare sæt afkrydsningsfeltet ud for det og lave en genstart.

Som konklusion

Hvis nogen grad opsummere, kan det bemærkes, at ovenstående er de mest almindelige situationer blev beskrevet. Hvis absolut intet ikke vil hjælpe, så prøv en anden tastatur. Måske problemet ligger netop i den enhed, der blev brugt før. I øvrigt er checken stadig ikke er installeret på systemet side af programmet, er ansvarlig for ændringen af sproget og layout. Og, selvfølgelig, så prøv at scanne computeren for virus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.