ForretningLederskab

Valeri Goncharov - den vanærede topleder i FGC UES

Valeri Goncharov - Behandles for Økonomisk Videnskab, den russiske topleder med en imponerende track record. I løbet af sin karriere havde han ledende stillinger i erhvervslivet og offentlige institutioner.

Hun blev kendt i forbindelse med anholdelsen i tilfælde af opførelsen af en energi bro Krim. Omdømmerisiko tab omkostninger Valery Goncharov karriere og rygte. Men de virkelige årsager til tilbageholdelse stadig ikke navngivet, og magtmisbrug under opførelsen af broen Kerch - blot én af versionerne.

Valeri Goncharov biografi

Valeriy Anatolevich Goncharov blev født den 1963/10/30, i Lipetsk.

I 1980 trådte han Leningrad Marine Institute ved Institut for Instrumentation og dimitterede i 1986.

Speciale for det akademiske rang af kandidaten for økonomiske videnskaber.

Han begyndte sin karriere i en ledende stilling generaldirektør for Closed Joint Stock Company "Petroelectrosbyt", hvor han arbejdede i to år - i 1995 og 1996.

Track record og karriere resultater

De næste to år, fra 1997 til 1998 holdt stillingen af Chief Financial Officer for virksomheden offentligt aktieselskab "Lenenergo".

Mellem 1998 og 2001, Valery Goncharov arbejdede som stedfortrædende generaldirektør for Økonomi og økonomiminister i PJSC "NGO Forskning og Design opkaldt efter Ivan Ivanovich Polzunova".

Samtidig arbejdede han som en finansiel direktør for SE "Sankt Petersborg Brændstof og Energi Complex" og holdt stillingen som generaldirektør for Offentlig Joint Stock Company "Lenteplosnab".

Karriere i offentlig tjeneste

Fra 2001 til 2004 blev Valery Goncharov opført i formandens stilling i regional økonomisk Kommissionen i administrationen af St. Petersborg byen.

I 2004 Valery A. arbejdede som en stab af rådgivere Yakovlev VA - Næstformand for den russiske regering.

I samme år fungerede han som befuldmægtiget repræsentant for den russiske præsident i byen Rostov ved Don sydlige føderale distrikt.

I 2004-2005 arbejdede han som viceminister for Regional Udvikling i Den Russiske Føderation.

Valeri Goncharov: FGC UES

Goncharova karriere i PJSC "FGC UES" begyndte i juli 2012, da Valery A. blev udnævnt næstformand for bestyrelsen i selskabet.

For information: Offentlig Joint Stock Company "Federal Grid Company of Unified Energy System" (PJSC "FGC UES") blev oprettet som led i reformen af el-industrien med henblik på transformation og videreudvikling.

Den autoriserede kapital i selskabet udgør 634 millioner rubler.

Selskabet administrerer alrussiske nationale elnet, giver den korrekte tilstand af elektriske netværk og netværkstjenester enheder. Udvikler investeringsaktivitet i området for en enkelt national gitter. Det giver ydelser til den elektriske kraftoverførsel og tilslutning til lysnettet.

En straffesag om magtmisbrug i Forbundsrepublikken Grid Company

Goncharov Valeriy Anatolevich blev tilbageholdt på CSS russiske FSB to måneder af 26. august, 2016 under forsøget på at flyve til udlandet.

Det er kendt, at Valery Goncharov blev sigtet efter den første del af 201:e artikel i straffeloven for magtmisbrug.

En version af anholdelsen - uregelmæssigheder i curation af investeringsprogrammet for opførelsen af Krim energi bro over Kerch strædet, hvilket gjorde Valery Goncharov. FGC UES nedlagt objektet blev bestilt forud for tidsplanen og et halvt år, og enhver forstyrrelse under byggefasen og jeg blev ikke detekteret i operationen.

En anden version af anholdelsen Goncharova - arbejde med et investeringsprojekt til en forening af energisystemer Ural og vestlige Sibirien i et enkelt netværk. I implementeringsfasen af projektet indkøbte udstyr på en multimillion-dollar beløb og præference således givet til en hovedentreprenør. Sammenblandingen situation, og det faktum, at maskineriet på køb scenen ikke er bestået pga eksamen. Ifølge aktuelle oplysninger, mængden af tyveri som en del af de afgifter udgjorde fire hundrede millioner rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.