SundhedPræparater

"Laripront" piller. Instruktioner om indikationer og kontraindikationer for brug af

Tablets "Laripront '- en af det brede spektrum af lægemidler, som anvendes i forskellige inflammationer i mundhulen af forskellige etiologi. Komponenter betyder "Laripront" - dequaliniumchlorid og lysozym-hydrochlorid, inhiberer væksten af bakterier, vira og Candida svampe, fordelingen af hvilket ofte er årsag til forskellige inflammatoriske processer i munden, svælget og strubehovedet mod fald i kroppens evne til at modstå sygdom.

Især i de anmærkninger til forskellige parter "Laripront" frigivelse guide forklarer, at enzymet lysozym hydrochlorid, interagerer med virus, nedsætter deres evne til at trænge ind i det, således udøver en antiviral virkning.

Den antimikrobielle virkning af lægemidlet på grund af på den ene side evne dequaliniumchlorid at reducere overfladespændingen, og på den anden - virkningerne af lysozym trænger igennem den første komponent gennem cellemembraner og inhibere udviklingen af grampositive og gramnegative mikroorganismer, samt fungale formationer udviser ret egenskaber antiseptisk.

Endvidere antiinflammatorisk, lysozym har også mucolytisk og hæmostatisk virkning ved at blokere histamin, heparin og deaktivering splitting mucopolysaccharider.

Alle disse egenskaber bestemmer bredden af anvendelsesområdet "Laripront" præparat instruktion, som instruerer at bruge det til behandling af en række oral sygdomme, svælget og strubehovedet. nemlig:

  • ondt i halsen;
  • halsbetændelse;
  • halsbetændelse;
  • ondt i halsen;
  • Periodontal inflammation;
  • stomatitis;
  • forberedelse til operation i mundhulen og den postoperative periode.

Tablets "Laripront" - brugsanvisning

Tag stoffet "Laripront" er nødvendig, en tablet hver anden time, holde det i munden eller under roden af tungen indtil den opløses fuldstændigt.

Som for kontraindikationer for midlernes Laripront "instruktion fortæller risiko for allergiske reaktioner over for individuelle komponenter af præparatet. Ofte er disse reaktioner er ganske lang og har ubehagelige konsekvenser for organismen. Derfor bør tabletten "Laripront" børn og gravide kvinder skal anvendes med forsigtighed.

Især fordi børn er ikke altid i stand til at holde munden ubehagelig prikkende slimhinde af tabletten, og oftest enten sluge det eller spytte simpelthen, ophæve effekten af lægemidlet derved. Men til spædbørn kan opløses i en fjerdedel af en tablet i en lille mængde vand, dyppet i blandingen og give barnet en sut. Under alle omstændigheder, før du begynder behandlingen af børn med hjælp af lægemidlet "Laripront", er det nødvendigt at rådføre sig med din børnelæge.

Som et alternativ, for at reducere infektion i mundhulen kan anvendes med andre lægemidler i en lignende effekt. For eksempel betyder "Geksoral" i form af en aerosol.

Med hensyn til kompatibilitet med andre medier kan siges, at "Laripront" medicin guide ikke råde til at bruge sammen med dem.

Medikamentet "Laripront" kan anvendes som et præventivt middel - effektiviteten af lægemidlet er højere end under modtagelse selv ved sygdom. Også det er bedre at tage medicinen "Laripront" når de første symptomer på SARS.

Varigheden af behandlingen "Laripront" medicin guide definerer ikke specifikt. Som med dosering, varighed af behandlingsperioden afhænger af selve sygdommen, og dens sværhedsgrad. Effekt af lægemidlet er individuel - nogen hjælper det samme, men nogle gør ikke. I nogle tilfælde betyder anvendelsen af midlerne "Laripront", og ikke bringe noget resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.