SundhedPræparater

Nard - medicinske anvendelser

Det er svært at finde en plante, der ville være i stand til at konkurrere om deres helbredende egenskaber siden devyasilom. Hans andre titler er Elenin græs, gul, Solsikke vilde, Oman eng. De mere moderne videnskab undersøgelser, denne plante, jo mere listen over sygdomme, der kan spare dette naturlige vidunder. De helbredende egenskaber elecampane er blevet anerkendt af læger i det gamle Grækenland og Rom. Navnet på denne plante stammer fra det græske verbum "til tom", "rense", fordi dens blade og rødder er i stand til at befri kroppen af en lang række sygdomme. Antikke Slavisk betragtes elecampane hjælp af ni talisman fra sygdomme og lidelser.

Brugen til behandling af sygdomme i folkemedicinen

Inula, hvis anvendelse ved behandling af forskellige sygdomme er meget bredt, er i stand til:

- forbedre fordøjelsen,

- stimulerer appetitten,

- regulere sekretoriske funktion af tarmene, mave,

- at stimulere de metaboliske processer i kroppen,

- øger blodcirkulationen i maveslimhinden,

- at fremskynde helingsprocessen af sår.

Denne plante anvendes som en choleretic og chologenic middel til behandling af lever og galdeblære sygdom. Inula, hvis anvendelse anbefales til luftvejssygdomme, har antimikrobiel, slimløsende og antiseptiske egenskaber. Det er ordineret til bronkitis og hoste. Og Inula finder anvendelse som en anthelminthic, især ascariasis. Den beroligende egenskaber af denne plante bruges i nervesygdomme. Påfør nard med uregelmæssig cyklus, diabetes, hæmorider og gigt.

Farmaceutiske præparater indeholdende dette lægemiddel plante, en forbedrende virkning på stofskiftet. De anvendes til sygdomme i led og hypertension, malaria og skørbug, anæmi og tromboflebitis, radiculitis og belyah, menstruationsbind (sygdom), såvel som deres fravær, struma og betændelse i munden og tandkød.

En afkog af rødder, blade og blomsterstand drink med influenza, akutte luftvejsinfektioner og tuberkulose, kighoste, tyfus og miltbrand. Inula ved en forsinkelse af menstruation og betændelse i livmoderen vedhæng, samt feber raserianfald og bruges som en tinktur af roden. En blanding opnået ved at blande anlægget med smeltet svinefedt eller smør, anvendes som en ekstern agent for scrofulous udslæt eller fnat.

De knuste blade elecampane i stand til at rense sår og sår med pus og hjælpe deres hurtige helbredelse. En afkog af blomsterne af denne plante er drukket som te fra kvælning. Nard finder sin anvendelse i sygdomme i halsen og lammelse. Folkemedicin anbefaler tinktur af rødderne af denne plante til hovedpine og hjertebanken, kighoste og epilepsi samt midler fra tidlig fødsel. Inula, hvis anvendelse bistår i gigt, anvendes i kombination med burre rod. Infusioner af dette anlæg tjener som et effektivt middel til opretholdelse af kroppens immunsystem. Ofte fint pulveriseret rhizom Elecampane blandet med honning. Det fjerner den bitre smag af anlægget.

Nard for undfangelse, traditionel medicin anbefaler at tage fremtidige paver. Mandlig infertilitet er muligt på grund af den iboende og overført til voksenalderen sygdomme.

Forskellige infektioner kan stoppe produktionen af sædceller. Men anvendelsen af midlerne på grundlag af elecampane rod, er denne funktion restaureret i 3-4 måneder. En ske (spiseskefuld) af formalede rødder af en kop kogende vand hældes. Den resulterende blanding blev anbragt i en emalje beholder. Derefter bringer i kog, holdes i denne tilstand i 10-15 minutter. Det sker i form af varme i hver anden time til 1 spsk. Dette værktøj er i stand til at ændre sammensætningen af sæd. Dette øger sin overlevelsesevne. Forøgelse af mængden af enzymaktivitet bidrager til bevarelsen af sæd fanget i vagina i syv dage. I denne forbindelse og det øger sandsynligheden for undfangelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.