SundhedPræparater

Salve "Levomekol" under graviditeten

Med købet af den nye status for de gravide kvinder er mere retfærdig sex radikalt revidere sin levevis. Derfor vil de fleste vordende mødre begynder nøje overvåge deres kost og sundhed. Men ligesom de andre kvinder, mere retfærdig sex i en interessant position modtagelige for mange sygdomme. Nogle af dem er ikke alvorlige og er alene. Andre lidelser kræver akut medicinsk intervention og tage visse lægemidler. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du bruger salven "Levomekol" under graviditet. Man finder ud af de vigtigste indikationer for dens brug, og lære om begrænsningerne. Også værd at nævne den opfattelse, er det muligt at "Levomekol" under graviditet.

Oplysninger fra resuméet

Kan jeg bruge stoffet "Levomekol" under graviditeten? Vejledning til brug ikke angiver de specifikke begrænsninger for anvendelsen af stoffet i denne periode. Men før du bruger dette værktøj bør konsultere en læge og få en kompetent destination.

For at finde ud af, om du kan anvende salven "Levomekol" under graviditet, er det nødvendigt at kende sammensætningen af lægemidlet. De vigtigste aktive stoffer er følgende: chloramphenicol, ethylenglycol og methyluracil. Kunne de på en måde påvirker tilstanden af den gravide kvinde og hendes ufødte barn?

Effekt på fosteret

Salve "Levomekol" under graviditet er ikke forbudt. Og det til trods for, at inden for det der er et antibiotikum.

Chloramphenicol påvirker celler af patologiske mikroorganismer. Det ødelægger deres proteinstruktur og fremmer udskillelsen af mikrobielle organisme. Det skal bemærkes, at stoffet er i stand til at trænge ind i moderkagen og ind i blodbanen af den kommende baby.

Methyluracilum fundet at være effektive immunmodulator. De fleste lægemidler med en lignende aktion er forbudt under fødedygtige. Men på grund af det faktum, at denne påføres topisk, kan det også anvendes til kommende mødre. Ud over den immunmodulerende aktioner værktøjet besidder sårheling og regenererende virkning.

Ethylen fremmer udskillelse af døde hudceller fra stedet for dens anvendelse. I de fleste tilfælde, det er helt sikkert for kroppen af barnet.

Ifølge læger

Lægerne siger, at "Levomekol" salve kan være under graviditet. Alt kan forklares ved følgende fakta.

Ordinere medicin kun i nødstilfælde. Betyder anbefalet til brug i åbne sår, forbrændinger og forskellige skader. Det stof bruges også til behandling af hæmorider, som så ofte står over for gravide kvinder. Ved udpegelsen lægemidlet skal tage hensyn til den periode af fostrets udvikling og tilstand af den vordende moder. I nogle tilfælde er sygdommen langt mere farligt at køre, end at bruge stoffet "Levomekol" under graviditet. Efter betændt sår er farlige, fordi bakterier og betændelse kan spredes i hele kroppen. I dette tilfælde infektion af fosteret sker væv. En sådan tilstand er ikke kun farlig, men dødelig i alvorlige tilfælde.

Gynækologer og obstetrikere mener, at doser af stoffer, som kommer ind i kroppen af barnet, er minimale. Alle på grund af det faktum, at lægemidlet virker lokalt og ikke anvendes oralt. Det er grunden til læger foretrækker denne metode til korrektion.

Når du ikke kan bruge salve "Levomekol" under graviditeten?

Instruktion siger, at behandlingen af dette stof er strengt kontraindiceret mødre har en øget følsomhed over for en af komponenterne i udstyret. Også tendensen til allergiske udslæt, øget irritabilitet af huden er at opgive en sådan korrektion.

Det stof bør ikke anvendes til gravide kvinder, der har en alvorlig leversygdom. På trods af den lokale effekt af chloramphenicol, stadig får han i blodet og har en skadelig virkning på kroppen.

I første halvdel af graviditeten bør afholde sig fra at foretage en sådan behandling. Alle på grund af det faktum, at det er alle vigtige organer og systemer i det kommende barn er dannet i denne periode. Antibakteriel formulering kan uventet handle på denne proces. Ofte er der komplikationer i form af fejl i det ufødte barn.

Salve "Levomekol": brugsanvisning

Under graviditet, skal behandlingen ikke anvendes alene. Først efter samråd med din læge, kan du begynde at rette denne sammensætning. I de fleste tilfælde udvalgt behandlingsregimet individuelt og direkte afhængig af sværhedsgraden af symptomer og patologi.

Lægemidlet er indiceret til topisk påføring. Hvis du har brug for behandling for læsioner af huden, lægemidlet anvendes på steril podepind og påføres såret. Ligeringen udføres fra en til tre gange om dagen. Behandlingen udføres, så længe tilstanden af den vordende moder ikke forbedres.

Salve "Levomekol" er ofte gives, når hæmorider. Under graviditet er det bruges på følgende måde. Ved forud renset anale region, et tyndt lag salve. Fra ovenstående er det nødvendigt at anvende en gazebind. Denne wrap er at foretrække at gøre natten. Om morgenen, simpelthen vaske det berørte område med koldt vand.

I nogle tilfælde kan lægemidlet administreres ad vaginal administration. I dette tilfælde salven imprægnerede podning og sprøjtes ind i kvindens vagina. Men de fleste fagfolk forsøge at vælge alternative måder at behandle sygdomme under graviditeten.

Udtalelsen af kvinderne bruger stoffet, mens man venter til baby

De fleste patienter, der anvendte salven "Levomekol" under graviditeten, efterlader positive anmeldelser. De siger, at lægemidlet har en antiseptisk virkning, og hurtigt ødelægger mikrober. Også stoffet fremmer heling og adskillelse af døde celler.

Kvinder hævder, at ingen skadelige virkninger på fosteret ikke havde nogen form for medicin. På trods af den langsigtede behandling, de havde en sund og stærk baby. Det er værd at bemærke, at brugen af lægemidlet blev gennemført i løbet af anden halvdel af graviditeten forudgående recept.

Også den mere retfærdig køn Bemærk tilgængeligheden af dette stof. , Emballagen betyder således vejer 40 gram vil koste nogenlunde omkring $ 100. Mens andre stoffer med lignende virkninger har en højere prisklasse.

Kan jeg bruge medicinen før fødslen?

De fleste lægemidler er tilladt under graviditet, behøver lægerne ikke anbefale at bruge et par dage før fødslen. Alt på grund af det faktum, at de aktive ingredienser ophobes i moderens krop og er i stand til at trænge ind i modermælken.

Salve "Levomekol" har ingen sådanne begrænsninger. Det skal også tilføjes, at i nogle tilfælde er stoffet gives på tidspunktet for amning til behandling af brystet og brystvorten. Imidlertid er sådanne manipulationer udføres kun når det er nødvendigt (for udvikling af bakteriel infektion). I dette tilfælde, lægen vælger en bestemt behandlingsstrategi.

Sammenfattende eller kort konklusion

Du ved nu, om man kan bruge stoffet "Levomekol" i form af en salve under graviditet. Husk, at enhver selvmedicinering kan føre til uventede konsekvenser. Brug altid sig af en læge og følge alle anbefalinger. Først derefter kan du bedst beskytte sig selv og deres ufødte barn fra de negative virkninger af narkotika og patologiske processer.

Være sund og nem graviditet dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.