SundhedPræparater

Enterosgel: brugsanvisning, beskrivelse, dosering

instruktioner "Enterosgel" til anvendelse beskrive hvordan enterosorbiruyuschee midler, der er et stof, der har evnen til at absorbere de giftige produkter. Lægemidlet er tilgængeligt i form af en pasta (gel) af transparent eller gennemskinnelig hvid farve. Det tilladt som en homogen struktur og tilstedeværelsen af små gelatinøse klumper hvis størrelse ikke kan være ens. Pastaen (gel) kan både indtages uden fortynding med vand og anvendt til fremstilling af suspensioner og opløsninger.

Strukturen af lægemidlet "Enterosgel" vejledning beskrives som en molekylær svamp har hydrofob karakter, og har en evne til at sorbere sredemolekulyarnye giftige stoffer som fanget i legemet udefra og dannet af et ufærdigt metabolisme.

Hovedprincippet i "Enterosgel" er, at den passerer gennem alle dele af mavetarmkanalen, absorberer sin porøse struktur, og derefter viser kroppen af en række toksiske stoffer. Enterosgel, abstrakt, der er skrevet på resultaterne af omfattende laboratorieundersøgelser, er i stand til at fjerne fra kroppen efter deres slags:

 • medicin og medicinske giftstoffer;
 • tungmetalsalte;
 • alkohol og dets nedbrydningsprodukter;
 • fødevareallergener;
 • bakterielle toksiner;
 • antigener.

Desuden er lægemidlet i stand til at binde og fjerne blod fra mave-tarmkanalen og overskydende bilirubin, cholesterol, forskellige lipidkomplekser, urinstof uden at interferere med absorptionen af vitaminer og sporstoffer, der er nødvendige for normal kropsfunktion. Stof i sig selv ikke absorberes i mavetarmkanalen og er helt elimineret ved 12 timer efter indgivelse i en umodificeret form.

Sådan skal du tage "Enterosgel" i tilfælde af forgiftning - indikationer og dosering

Dette stof er helt sikkert og har ingen kontraindikationer, så det kan bruges i behandlingen af både voksne og børn i alle aldre. Den væsentligste årsag til sit formål som et afgiftende middel er som følger:

 • akut infektiøs tarmsygdom;
 • allergiske reaktioner (fødevarer og lægemidler);
 • kronisk og akut forgiftning;
 • akut forgiftning forårsaget af indtagelse af potente giftige (tungmetaller, alkohol, medicin, etc.).
 • kronisk nyreinsufficiens;
 • viral hepatitis.

Også stoffet "Enterosgel" Instruktion om ansøgningen anbefales til personer, hvis arbejde er forbundet med konstant vekselvirkning med kemiske midler for at forhindre mulig forgiftning.

Den gennemsnitlige dosis for voksne - en fuld spiseskefuld af lægemidlet tre gange om dagen. Ved akut forgiftning "Enterosgel" betjeningsvejledning anbefaler at bruge i høje doser (op til 6 spiseskefulde pr dag).

Enterosgel og alkohol

Med sine unikke egenskaber til at absorbere produkterne fra henfald af alkohol, "Enterosgel" er en meget effektiv måde at bekæmpe en tømmermænd, det forhindrer også udviklingen af beruselse. Til forebyggelse af virkningerne af alkohol, bør der tages lægemidlet i form af en suspension (en opløsning af 2 spiseskefulde 4-5 spiseskefulde vand) i 1-1,5 timer før fest. Hvis administration på forhånd for en eller anden grund er umuligt, det kan overføres til selve festen (du kan tage en spiseskefuld gel, vask det ned med lidt vand), samt på tidspunktet for at gå i seng.

Det er tilrådeligt at tage en dag fest "Enterosgel" tre gange - før, under og efter at have drukket alkohol før sengetid. Det er således muligt at udlede henfaldsprodukterne af alkohol og forebygge tømmermænd næste morgen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.