ForretningIndustri

Boring bit: typer, egenskaber, formål

Byggeri og mineudstyr, fokuseret på at skabe de huller og brønde, der er udstyret med specielle dyser. Afhængigt af arten af operationen kan det være en lille bor og massiv. De mest komplekse, ansvarlig og store begivenheder gør det muligt at bore bits, som kan have forskellige indstillinger. Fordelene ved en sådan skærm omfatter en høj grad af ydeevne, mekanisk pålidelighed og alsidighed. Selvom naturligvis for hver type arbejde det anvendes en boremaskine med specifikke egenskaber.

Udnævnelse borehoveder

Oftest de største medlemmer af denne klasse af dyser, der anvendes i mineindustrien. En høj grad af slid og skadelige virkninger, bakket kraftkapacitet af de vigtigste udstyr, tillader værktøjet at klare boring solid rock. Men anlægsområdet er ikke komplet uden denne type udstyr. Især borekroner inkluderet i emballering af visse typer hamre og selv multifunktionelle skruetrækkere med shock funktion. En anden ting er, at i dette tilfælde, og størrelsen og operationelle kapacitet lidt mindre højt end i modellerne, der er designet til at arbejde med sten.

Det er vigtigt at bemærke, evnen til at arbejde med konkrete materialer kroner. De samme kraftfulde læreboremaskiner i design til at klare nogle af betonen og rock. Typisk borekroner til opgaver indgår i værktøjsmaskiner perforeringsmaskiner maskiner, der kan bruges til at skabe stor størrelse huller i væggene.

arter

Kroner er adskilt af flere principper, herunder formålet og konstruktionsenhed. Hvad bruger, er det normalt bruges på adskillelsesteknik snap-i beton, diamant elementer og rigge på basis af carbid metal. Strukturenhed carbid elementer er også delt i tre grupper. Det første segment er ribbede kroner, som er karakteriseret som ikke-slibende eller let tilspidset. Typisk boreudstyr med det udstyr, der anvendes i ler, kalksten, tørv, mergel og jordens andre sammensætninger. Den anden kategori - de incisale kroner, som anses for monolitisk og lav slibemiddel. Et sådant værktøj anvendes i behandlingen af ler og sandet skifer, kalksten og dolomit. Den tredje gruppe er et monolitisk selvskærpende bit og med en slibende overflade. Således behandlede brunkul siltstone, diorite og konglomerater.

Funktioner diamant bits

Brugen af diamant segmenter i øvelser og kroner betragtes som den mest lovende retning og inden for minedrift og byggebranchen. Først, det er på grund af øget modstand i selve materialet, som har næsten ingen begrænsninger med hensyn til behandling. For det andet, holdbarhed og lav slitage af skærende segmenter oprindelse gør brug af diamant struktur og økonomisk berettiget. I dag er diamant borehoveder anvendes i alle områder, der kræver lave huller på den ene eller anden art. Fordelene ved dette udstyr gælder også fleksibilitet med hensyn til driftsbetingelser. For eksempel boring teknologi gør det muligt at anvende kronen under undervandsarbejder bevare en tilstrækkelig høj grad af produktivitet.

tekniske egenskaber

En af de vigtigste parametre for kronen er en særlig korrespondance skaft. Især modellen skelne som samvirker med cylindriske, sekskantede skaft typer og SDS-max. Det er vigtigt at bemærke, at for hver type patron passer en vis størrelse. For eksempel er den universelle SDS-max system kombineret diametre af borehoveder på 20 mm. Det generelle område for denne værdi i området fra 8 til 150 mm. Signifikant kendetegn er kølingen metode. vedhæftninger er normalt opdelt efter evne til at realisere en af boremetoder - våd eller tør. Anvendelse af den første fremgangsmåde omfatter tilførsel af vand i løbet af operationen - således tilvejebringer køleelementet og udledning slagge støv. Afvisning af en udvendig kølesystem når tørboring forenkler organisere proces operation, men reducerer levetiden af kronen.

producenter kroner

Høj bit generelle formål markedsføres under mærker Dewalt, Bosch, Makita, og så videre. D. Disse producenter er fast besætte stillingen i byggemarkedet, der giver deres produkter avancerede teknologiske fordele. En professionel segment er virksomheder Elitech, Kraftool og Matrix. Lederne i disse mærker kan opfylde store dyse, som navnlig komplementere boreudstyr i mineindustrien. God på de særlige kendetegn ved kronen frigivelse og indenlandske virksomheder, blandt hvilke "Interskol", "Bison", "Anker", og andre.

Nuancer af drift kroner

Nøglen til succes for kvalitativ bearbejdning af boring er dannet i den fase af præparatet. Brugeren skal kontrollere arbejdsmiljøet udstyr, afhente egnet til den planlagte operation og krone lager nødvendige forsyninger. Umiddelbart arbejdsproces ønskeligt at gennemføre på-våd-metoden. For eksempel de hårdmetal borehoveder effektivt at udføre deres opgave med rigelige vandforsyning. Men især bør det ikke være for nidkær med bugten væske, ellers er der risiko for at bremse omdrejningselementet.

Hvordan man vælger en passende krone?

Bør være opmærksomme på fremstilling af materiale specifikationer og i særdeleshed den størrelse, samt strukturelle træk. Som for materialet for simpleste operationer egnet standard carbid værktøj, og arbejder med beton eller murværk ønskeligt at gennemføre med diamant segmenter. Diameteren vælges nøje overensstemmelse med resultatet. Det anbefales ikke at foretrække lave omkostninger snap. Typisk boret pris høj kvalitet koster omkring 1-1,5 tusinde. Gnid. Og det er lidt mere end prisen på billige produkter fra lidet kendte producenter, som kan være op til 700-800 rubler. Høj kvalitet høj styrke krone retfærdiggøre overbetaling på grund af en længere levetid og effektivitet af slibemidler skadelige virkninger.

konklusion

Boring og boring af solid-state materialer er påkrævet ikke blot i specialiserede fagområder. Selv husstand hammer i mange modifikationer opretholder tilpasning til disse tips. En anden ting er, at det er mere sandsynligt, at være et lille bor diameter bits. I husstanden tilstedeværelse af et sådant værktøj kan være påkrævet i tilfælde af reparation af forsyningssystemer. For eksempel, hvis du har planer om æglæggende VVS eller opvarmning kanaler gennem væggen. Melkoformatnye kroner også være nyttigt for at skabe små åbninger i betonen for at organisere elektrisk infrastruktur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.