Kunst og underholdningFilm

Den berømte Bredli Devid - en skuespiller fra USA

Det handler om en vidunderlig og temmelig velkendte amerikanske skuespiller Bredli opdele. Han er vinder af den britiske BAFTA award, som svarer til den amerikanske "Emmy".

biografi

David Dzhon Bredli blev født den syttende i april 1942 en af de vigtigste byer i England York, på en enkel familie. I øjeblikket bor i Stratford-upon-Avon i England.

Davids far var murer. I første omgang biografi Devida Bredli var absolut ikke relateret til en skuespillerkarriere. Drengen begyndte at vise interesse for teatret og scenen kun i femten år. Den fremtidige skuespiller sluttede sig til ungdomsklub, hvor han spillede i produktioner. Skuespilleren Bradley aktiviteter engang nød, men efter endt uddannelse besluttede han at få ingeniørens uddannelse, fordi han troede, at arbejde i teatret kun lidenskab, en hobby.

Ved fireogtyve års fremtidig amerikanske skuespiller Bredli Devid på opfordring af producenten Theatrical Society, hvor han spillede, begyndte han at studere på Royal Academy dramiskusstva. Efter afsluttet uddannelse, i 1972, blev David inviteret til at arbejde på Royal National Theatre, instrueret af Lourens Oliven - en af de store aktører i det tyvende århundrede, vinderen af fire "Oscars".

Det er kendt, at skuespilleren trofaste fan af fodboldklubben, "Aston Villa".

Tidlig karriere

Det Kongelige Teater, han spillede i produktioner af "Richard III", "Helligtrekongersaften", "vicevært" og "Coming Home". Det sidste arbejde i teatret var stykket "The Mysteries", hvor den amerikanske skuespiller Bredli Devid spillede Gud.

Efter at han arbejdede i Royal Shakespeare Company. Der blev han berømt i stykket "Three Sisters", "Yuliy Tsezar" og "Købmanden i Venedig". Og David spillede Fool i "Kong Lear" i th 1990, som han modtog den prestigefyldte pris i Storbritannien - Lourensa Olive Award.

I filmen første gang dukkede op i tv-serien "Det mest nære og kære", spiller rollen som episodisk.

filmografi

Filmer med Devidom Bredli vedrører primært de genrer af komedie, fantasi, eventyr, fantasi. Bare piggy amerikanske skuespiller i dag omkring tre dusin tv-serier og to dusin film.

Blandt de mest berømte tv-shows er "Vanity Fair", "Method Cracker", "Midsomer Murders", hvor skuespilleren i en af de serier spillede hovedpersonen.

Han deltog i optagelserne til tv-serien "Vore venner i nord", der har modtaget adskillige nomineringer og priser.

Devid Bredli var involveret i skyderiet, da den klassiske komedie ( "Nicholas Niklbi") og moderne "Hot Fuzz". Den spillede en landmand, der ulovligt indsamler våben.

I 2011 kom den første film af sagaen om Harry Potter, hvor den britiske skuespiller spillede rollen som vicevært Argus Filch. Med denne rolle, har skuespilleren Bredli Devid i USA blevet endnu mere berømt. Hans tegn vises i alle dele af filmen.

I samme år optrådte han i eventyr film fra firmaet "Marvel", "The First Avenger", som omfattede sådanne aktører som Chris Evans og Hyugo Uiving.

Skuespilleren havde en lille rolle i den kendte historiske serien "The Tudors". Den sensationelle kinosage "Game of Thrones", optrådte han i rollen som Lord Frey.

For tre år siden, jeg modtog prisen for bedste mandlige birolle i tv-serien "Mord på stranden."

Talentfulde i virksomheden Devid Bredli har en rig filmografi og formået at opbygge en god skuespillerkarriere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.