SundhedPræparater

Det stof 'Kreon' (analoger) - assistent wellness

Har vi spise? Spørgsmålet er snarere retorisk. De fleste mennesker, selv at opretholde en sund livsstil, vi er nødt til at have en snack på arbejdet, gå til fastfood, afbryde sult kager, købt i kiosker. Resultatet - fordøjelsesproblemer, mavekatar, mavesår. Tilføj til, at den stillesiddende livsstil de fleste af vores borgere, så gjorde vi en trist billede. Statistik fandt, at fordøjelsesproblemer lidt langt størstedelen af vores medborgere har med den studerendes alder.

Selvfølgelig er den bedste måde at forhindre sygdom forbundet med fordøjelsesproblemer, - rigtige regelmæssige måltider. Men hvad med dem, der ikke har mulighed for eller lyst til at spise ordentligt? Du er nødt til at hjælpe din krop med hjælp af særlige enzympræparater. En af disse fordøjelsessystemet hjælpere - Tysk stof "Creon". Analoger af lægemidlet er tilgængelig i hele verden. Deres aktive stof er pancreatin.

Pankreatin er en fremragende enzym medicin, der kan kompensere for en mangel på hormoner, der produceres af bugspytkirtlen. Præparater "Creon" eller "Ermital" (også markedsføres i Tyskland) repræsenterer tusindvis af små mikrosfærer med enzymer, belagt med en speciel belægning. Når i maven, mikrosfærerne blandes med dens indhold. Nå tyndtarmen, skallen opløser pancreatin kommer ind i tarmen, og opløser proteinerne til aminosyrer, fedtstoffer - til fedtsyrer og glycerol. Stivelse medicin bliver til monosaccharider og dextrin. Sådanne kemiske reaktioner inden for 40 minutters lindrer, lindre smerter, hjælpe med at fordøje maden.

Til det mest udskrevne lægemiddel "Creon"? Analoger af lægemidlet indeholder pancreatin, læger ordinere:

  • til forbedring af pancreas resektion eller fjernelse af legemet, pancreatitis, dyspepsi;
  • til normalisering af tilstanden efter bestråling;
  • cystisk fibrose;
  • efter operationer på maven eller tarmene;
  • som et supplement til fuld assimilation af fødevarer i mennesker, der spiser ordentligt eller fører et stillesiddende liv;
  • at forberede kroppen til ultralyd, røntgen eller andre undersøgelser.

Men glem ikke, at i akut pancreatitis og andre forhold pankreatin kontraindiceret.

Medicin "Creon" analoger af dette stof kan have en vis sidereaktion. Blandt dem, forstoppelse eller diarré, forskellige allergiske reaktioner hyperurikosuri. Men forekomme bivirkninger ved brug af medicin. Undgå dem kun kan blive ordentligt administreret og brug af narkotika.

Hvad hvis en eller anden grund kan du ikke købe narkotika ordineret af en læge, "Creon"? Analoger det, som nævnt ovenfor, det er tilgængeligt i mange lande. Nogle gange er prisen er meget lavere end af lægemidlet "Creon", hvis værdi, afhængig af dosis og regioner spænder 500-1500 rubler.

Således stoffet "pantsitrat", produceret i samme land, er det værd halv pris. Omtrent det samme antal er russiske "Mikrazim". Omkostninger populære i vores land betyder "Mezim Forte" (Tyskland), russiske medicin "pancrelipase" og "Pankrenorm" starter ved 70 rubler.

Der er en meget legitimt spørgsmål: hvorfor lægemidler med det samme aktive stof er anderledes? Så 250 rubler - prisen på 20 tabletter af lægemidlet "10000 Creon", analoger af hvilke, for eksempel, 30 tabletter medicin "Pankrenorm" koster kun 120 rubler.

Omkostningerne af lægemidlet afhænger af graden af renheden af det aktive stof, dets koncentration, enzym mangfoldighed inden for de mikrokapsler og deres procentdel. Balancen af aktivstoffer i formuleringerne kan variere. Det er derfor vigtigt at holde sig til læge, når de vælger en terapeutisk stof.

Dragéer, kapsler, tabletter og konventionelle tabletter i den opløselige shell - gode assistenter maven og tarmene. Men det er bedst at spise, så medicin ikke er nødvendige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.