SundhedMedicin

Mavepine under graviditet

Enhver vordende mor, pleje et barns hjerte, refererer meget omhyggeligt til sig selv og til indflydelsen af forskellige faktorer på kroppen. På grund af dette, hvis den mavepine under graviditeten, begynder en kvinde at opleve meget. Efter alt, kan smerten betyde en trussel mod hendes ufødte barn. Men før slår alarm, skal du fastslå årsagen til smerten.

Først, lad os besvare spørgsmålet om, hvorvidt en mavepine under graviditet uden grund. Sund kvinde kan opleve smerter på grund af forkert placering af fosteret. Forbedrer den følelse, når din baby flytte, og kan være ledsaget af tab af appetit, følelse af tyngde og halsbrand.

Smerter i graviditet i underlivet er opdelt i to hovedtyper:

  • Obstetrisk - afbrydelse trussel, placenta abruption, graviditet uden for livmoderen;
  • ikke-fødselshjælp - forstyrrelse i fordøjelseskanalen, muskel stamme, fordrivelse af indre organer, kirurgisk patologi.

graviditet uden for livmoderen

Denne proces med befrugtning i æggelederen, og nogle gange på æggestokkene. Bestem en mulig graviditet ved ultralyd. De første tegn betragtes svimmelhed, pludselig stærke smerter i underlivet. Testen viser således et positivt resultat. I dette tilfælde, hvis tiden ikke udfører udvinding af ægget, den blødning. Graviditet uden for livmoderen er meget farligt, fordi det kan føre til død eller infertilitet. Det er derfor, læger anbefaler for graviditet opstår snart at blive registreret for at identificere eventuelle problemer.

svangerskabsafbrydelse

Når der er en trussel om opsigelse, gravid føles lang smertende smerter i underlivet, som normalt giver i ryggen. Dette giver anledning til spotting. I sådanne tilfælde bør øjeblikkelig indlæggelse foretages for fuldstændig gennemgang og graviditet vedligeholdelse.

mazolysis

Hvis mavepine under graviditeten, kan det betyde for tidlig løsning af moderkagen. Dette sker før barnets fødsel. Årsagerne kan tjene som motion, abdominal traume, sent forgiftning, hypertension og andre. Placenta abruption ansigt kraftig blødning og hendes baby og den vordende mors død. Hvis du oplever alvorlige smerter og blødning kvinden bør straks kørt til hospitalet til levering.

Overtrædelse af fordøjelsessystemet

Meget ofte kan en gravid kvinde oplever smerter, som opstår på grund af livmoderen pres på fordøjelsesorganerne. Dette manifesterer sig ved halsbrand og ubehag. Derudover kan den overtrædelse af fordøjelsessystemet funktioner forekomme efter at have spist visse fødevarer: krydret, stegt, salt, og andre. Ondt i maven under graviditet skyldes også beruset kulsyreholdige drikkevarer, som forårsager oppustethed, luft i maven, og mod denne smerte. For at forhindre dette, for din kost bør overvåges nøje, fjerne al junkfood.

Crick

Konstant voksende livmoder forårsager en forstuvning og mavemuskler. Der er en skarp smerte, men det hurtigt passerer. disse symptomer opstår normalt efter tunge løft, hoste og pludselige bevægelser. Når mavepine under graviditeten af denne grund, er behandlingen ikke nødvendig. Du skal blot læne dig tilbage, slappe af og koble. Smerter vil gøre. Bekymre sig om de vordende mor er ikke nødvendig, muskel strække ikke skader fosteret.

Kirurgisk patologi af sygdommen og

Til denne art omfatter en lang række sygdomme, der kan lider nogen - blindtarmsbetændelse, cholecystitis og andre. I disse tilfælde vil støtten være til kirurgi.

Hvis graviditet mavepine, bør den vordende moder være sikker på at informere din fødselslæge i tide til at identificere årsagen og begynde behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.