TravelingHoteller

Hotel Nam Hai Hotel 3 * (Vietnam): beskrivelse og fotos

Hvis de destinationer, du overvejer Mui Ne (Vietnam) og ledte efter et budget, men det er et komfortabelt hotel tæt på havet, så tag et kig på den trestjernede Nam Hai Hotel. Måske er det præcis, hvad du har brug for.

placering

Den utvivlsomme fordel ved hotellet betragtes turister besøgte her kaldte hans opholdssted. Så det er bare en tre minutters gang fra stranden. Til stranden kan nås enten ved en smal gade, eller på det område af den tilstødende hotel (hvis vagterne ikke vil noget imod). I nærheden af "Vi Hai" Der er flere caféer, barer, karaoke, butikker, supermarkeder, massageklinikker og så videre. N. Kan nås til fods på cirka en halv time før markedet mad. I nærheden ligger et stoppested, hvorfra man kan tage bussen til Phan Thiet. Afstanden til HCMC lufthavn er lidt mere end 200 kilometer. Derfor vejen fra det tager omkring fire timer.

beskrivelse

Nam Hai Hotel (Vietnam, Mui Ne) - er et lille hotel ,. Eget område, gør det ikke. Det er et højhus udstyret til bekvemmelighed personale og besøgende en elevator bygning med en swimmingpool. hotel boligmasse består af 72 komfortable værelser, hvoraf nogle har en storslået udsigt over havet. Det tilbyder gæsterne en restaurant her, hvor du kan prøve både nationale retter og mere velkendt for os køkken og lækre skaldyr kogte. Hotellet har også en massageklinik, vaskeri og renseri, parkering. Receptionen arbejder døgnet her runde.

Vores landsmænd, der forlod for Nam Hai Hotel anmeldelser hævder, at hotellet er i overensstemmelse med både sin pris, og den tre stjernede kategori. Dette er også angivet, og er baseret på skøn fra gæster rating. Så det er 4,2 point ud af fem.

værelser

Som allerede nævnt er der 72 komfortable værelser i den givne hotellet. De omfatter følgende kategorier:

  • Superior (areal på 26-28 kvm, maksimal belægning -. To voksne og et barn under syv år).
  • Prime (27 sq. M, golfbaner eller havet, op til 2 + 1 person).
  • Deluxe Ocean View (32 sq. M, stue, to vinduer med direkte udsigt over havet).
  • Femili (53 sq. Meter, to værelser, to badeværelser, en delvis udsigt over havet, fire voksne og et barn kan rumme så meget som muligt).
  • Fem-værelses lejlighed (86 kvadratmeter, to soveværelser, stue, spisestue og køkken, direkte havudsigt, to badeværelser med bad og jacuzzi. Maksimalt kan rumme fem voksne og to børn).

Uanset typen, er alle værelser udstyret med komfortable møbler, fladskærms-kabel-tv, telefon, køleskab, aircondition, hårtørrer, te sæt. Bemærk venligst, at værelserne ikke har balkoner. Hotellets gæster har gratis trådløs internetadgang. Men ifølge vores landsmænd, god "fange" det er ikke i alle værelser.

Lejlighederne rengøres hver dag. Flere gange om ugen stuepigerne opdatere håndklæder. Også, efter behov, de genpåfyldning personlig hygiejne.

mad

Værelsespriserne på hotellet inkluderer kun morgenmad. de holdt en buffet fra 07:30 til 10:30. Samlet morgenmad vores landsmænd fundet acceptable. Så her om morgenen, kan du spise en omelet eller røræg, pho suppe, skinke, grøntsager, frugt, brød og søde sager. I løbet af dagen, kan du også spise i hotellets restaurant. Forbered her, i henhold til rejsende, det er meget godt.

helligdage strand

Som allerede bemærket, den uomtvistelige fordel Nam Hai Hotel (Mui Ne, Phan Thiet) er dets nærhed til havet. Stranden her er kommunal. Derfor, for leje liggestole og parasoller er forpligtet til at betale. Palm træer på stranden der. Sandet er fint og rent nok. Hav bølger er ofte, men mange turister til dette faktum kun alt for glade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.