HobbyHåndarbejde

Hvordan kokoshnik på russisk kostume

Kokoshnik - en hat, der symboliserer den russiske nationaldragt. Han er kendt for en lang tid. I gamle dage var det producerede mestre, som har specialiseret sig i at sy hatte, der vidste, hvordan man laver kokoshnik så smuk, at øjnene af ham var svært at tage.

Bær kokoshnik på helligdage, så dets oprettelse bruges i de fleste tilfælde, dyre tekstiler og ornamenter, naturperler, fletninger, sølv og guld tråd, glasperler, leve eller kunstige blomster. I dag kokoshnik også bruges som hovedbeklædning i produktionen af russisk nationaldragt. Desuden er det ofte anvendes til fremstilling af jul kostumer for Snow Maiden.

Sådan laver dine egne hænder kokoshnik

Den første ting at gøre - for at forberede materialer til fremstilling af hovedbeklædning. Det får brug for byggeri papir, hvorfra fundamentet vil blive gjort. Det er ønskeligt, at det bevarer sin form, når bøjet og ikke bryder. Før de foretager kokoshnik, bør man også fremstille et pladevat eller polstring polyester, en lille mængde af smukke ønskede stof skygge, elastiske bånd, bånd, kugler, perler, rhinestones, pailletter, materiale til fremstilling applikationer.

Hvordan kokoshnik pap

Først skal du tage dine mål, lave en tegning på almindeligt papir, klippe det ud og gøre en pre-fitting. Hvis form og dimensioner af produktet vil være egnet - det er muligt at overføre mønstret på karton og skæres ud den forberedte fundament for fremtidig hovedbeklædning. En lignende stykke skal skæres ud fra pladevat eller polstring polyester, masker derefter fastgøre den til papemne på en sådan måde, at den ikke kan bevæge sig.

Derefter kan du begynde at skære ud tøjstykker, de har brug for to - til efterbehandling forsiden og bagsiden. Langs kanterne bør overlades kvoter ikke mindre end 1,5 cm. Symaskine behøver sostrochit en efterfølgende dele oven omkreds (undtagen den del, som støder op til hovedet), og tænd emnet at stryge det, fjerne ritråden.

Nu er du klar til at samle. At tale om hvordan man laver kokoshnik, bør det erindres, at alle operationer for sin fremstilling, der skal udføres meget omhyggeligt. Endvidere i tilfælde lavet af stof indsat pap base, så sintepon optrådte på forsiden af enheden. De resterende åbne underdel skal strammes, og sømmen indeni.

Endelig kan du gå videre til den mest behagelige del af samtalen om hvordan man laver kokoshnik - til spørgsmålet om dens udsmykning. Til dette formål, de fremstillede pailletter, perler, rhinestones og perler. Indretning elementer syet til produktet med små sting, mens det er gennemboret. Oprettelse af et mønster, bør nøje at overholde dens symmetri. At kokoshnik tæt til hovedet og godt optrådt under bevægelsen til dens nedre ende er fastgjort en elastisk fletning.

Hvordan kokoshnik for sne Maiden

Ifølge den teknologi der er beskrevet ovenfor, kan også gøre en nytår kokoshnik kulør Maiden. Selvfølgelig skal farven matche farven på den kjole, er det bedst at fremstille det til at tage den samme klud. Indret en hat, kan du bruge de blanke sølv perler og pailletter, perler, kan også være lavet af sølv brokade applikationsstoffet i form af frost, dekorere kokoshnik smukke sølv fletning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.