Sport og FitnessVægttab

Vægttabet efter fødslen - returnerer de gamle former!

De fleste kvinder drømmer om, at fødslen returnere hans tidligere formular. Efter at have tabt vægt efter fødslen - en af de mest presserende spørgsmål, der optager unge mødre. Ekstra vægt lidt overskygget af glæden ved fødslen af barnet. Men alt rettes, og kun har brug for en stor viljestyrke, stort ønske, og selvfølgelig tålmodighed. Vægttab efter fødslen er kun effektiv i tilfælde af, at dette spørgsmål blive kontaktet konsekvent, overholde klart definerede regler.

Først skal du huske, at det er umuligt at tabe sig hurtigt. Du er nødt til at give dig selv en klar forståelse af, at vægten blev indtastet gradvist ni måneder, og da han gradvist og bør udgå. Tabet af et kilogram per måned - det er normalt for en ammende mor at gøre nogen skade på dit helbred og dit barns helbred. Men på samme tid på en stiv kost anbefales ikke at sidde ned, som med mælken barnet modtager værdifulde næringsstoffer, der er afgørende for ham i de første måneder af sit liv.

Effektiv vægttab efter fødslen er ikke mulig uden en afslappende sindstilstand af en kvinde. Det er nødvendigt at undgå nervøs og fysisk stress, overanstrengelse, da alt dette er direkte relateret til metaboliske forstyrrelser.

Kampen mod fedme skal begynde med aktiv bevægelse. Men forstærket motion, såsom rokkende pressen, hurtige løb er uønsket, fordi kroppen har endnu ikke fuldt udvokset, og intensiv vægttab efter fødslen til ham er kontraindiceret.

En god mulighed for at tabe sig - en tur med en klapvogn. Efter walking - en af de mest effektive måder at tabe sig. Du er nødt til at gå mindst to timer to eller tre gange om dagen. Sko i dette tilfælde skal være bekvemt, du skal prøve at holde ryggen lige, moderat tempo gå at vedligeholde, og vigtigst af alt - at inhalere en dyb indånding, fordi fordelene ved ilt til at tale også. Rocking pressen kan erstattes af inflation og tilbagetrækning af maven. Fremragende træning for ham. Mere intensiv vægttab efter levering er mulig efter to måneder, når kroppen gradvist begynder at vokse og vinde deres styrke. Alligevel bør regimet være blid. Du kan for eksempel at øge belastningen på de problemområder - mave. Broen vil være nyttig for ham. I rygleje med benene bøjet til at løfte bækkenet mindst tredive gange. Det er også vigtigt at trykke på hjulet. Behov for at ligge på ryggen, benene er samlet, hænderne foldet bag hovedet, foldet i låsen. Efterlign bevægelse cyklist let. Endelig stående på gulvet, kan du udføre enhver vippe og dreje i modsatte retninger.

Vægttabet efter fødslen, og involverer en diæt, men det er meget fornuftig og afbalanceret. Der brug for fem eller seks gange om dagen, og dele skal være lille. Sult i alle tilfælde bør ikke være tilladt. Mejeri mad som ost, skal yoghurt eksistere. Det er nødvendigt at medtage i kosten, og protein fødevarer - kød, fisk og den bedste kogt, ikke stegt. Man skal ikke glemme de frugter, som er kilden til alle vitaminer. Tea for vægttab er bedre ikke at bruge, fordi de skaber kun udseendet, bringe vand fra kroppen.

En anden nyttig råd til effektivt vægttab: du er nødt til at forsøge ikke at spise for meget. Mange mennesker tror fejlagtigt, at jo mere du spiser, jo federe og bedre bliver mælken. Du skal vide, at i processen med amning nummer af den indtagne mad påvirker ikke. Den vigtigste rolle spilles af hormonet prolaktin, og hans udvikling af udbuddet ikke. Derfor er det meget muligt, og endda nødvendigt at skabe balance mellem din kost. Hovedreglen - maden skal være rigelige og nyttig og varieret.

En kvindes krop under fødslen erfaring en masse stress, så tabet af jern, protein og calcium er meget tydeligt, og det er nødvendigt både at genopbygge denne bestand så hurtigt som muligt. Skal spise primært mejeriprodukter, magert kød, æg, fjerkræ, fisk og skaldyr og nødder. Korrekt organiseret mad vil ikke kun sjov, men også bidrage til at genvinde en smuk og slank figur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.