Sport og FitnessVægttab

Hvordan til at tabe sig i 3 dage? Kost og tips.

Før jeg begynder min historie, vil jeg gerne fortælle læserne en historie, der fandt sted i virkeligheden med en af vinderne af konkurrencen "Miss World". For visse navne, efter så mange år, jeg ikke give, men i alt væsentligt ændrer det ikke. Begivenheder udfoldet på en sådan måde. Skønhed, efter erhvervet kronen af dronningen, afslappet og havde tid til et kort ophold på tronen for at score 10 ekstra kilo. Den strenge jury tog en beslutning - at fratage vinderen af titlen og videregive kronen til en anden pretender. Før pigen var urealistisk mål - for en dag for at tabe sig på 10 kg, eller sige farvel til kronen. Tilsyneladende, stimulus var stærk. Overrasket af paparazzi var kun i stand til at spore, hvor en ung dame købt i et apotek et par pakker af vanddrivende og afførende, og derefter købte en flaske vodka i baren og låst sig inde på sit værelse. Præcis en dag skalaer på en skønhedsdronning viste det rigtige nummer. Personligt for mig er det stadig et mysterium, hvorfor pigen havde brug for en flaske vodka. Med resten af ingredienserne "pohudatelnye system" er klar.

Faktisk starter med denne besynderlige historie, jeg spodvigla tema af artiklen: "Hvordan kan jeg tabe i 3 dage" Jeg ønskede at vise læserne, at mellem begreberne "tabe" og "reducere vægten" er en væsentlig forskel. Hvis vi taler om, hvorvidt det er muligt for så kort tid til at tabe sig, er svaret det samme - nej. I løbet af denne tid, kan du reducere talje og hofter, for at komme ind i en favorit kjole eller brudekjole. Cock selvfølgelig også afbøjes nedad, men alt vil vende tilbage til normal inden for et par dage.

Ikke en let opgave at tabe i 3 dage er ofte står foran de atleter, for hvem vægten er vigtig. Tag for eksempel de krigere eller boksere. Det er kendt, at for at få dem i en anden vægtklasse, til tider, er ensbetydende med at besejre. Derfor umiddelbart før konkurrencen, mange taber, vægt. Udsving i vægt i løbet af dagen er fra 1 til 3 kg. Så hvis på tærsklen til en vigtig begivenhed for at spise og drikke så lidt som muligt, og endda en sauna besøg, vil vægten vise det ønskede resultat. Der er en anden måde - en to timers kryds i varmt tøj. Propotel og vand tabt vægt - og en halv. Tabe i 3 dage kan skyldes zhokkeyskoy kost. Den består af 400 gram magert kød (kylling, kalvekød, oksekød) og den samme mængde grøntsager (kål, tomat, agurk). Selvfølgelig, ingen olie og salt. Fra drikkevarer tilladt vand, kaffe og grøn te.

Der er en mere stiv version af kosten. Det foreslås at udelukke grøntsager, men kun begrænset til kaffe på den tredje dag.

Program supplerer massage og sauna hver dag. Sådan en diæt i 3 dage 5 kg nulstiller. Bemærk, at det er designet til helt raske mennesker.

Hvis du foretrækker frugt grøntsager, så prøv en kost "Pre". Gennemføre det kan være fra 1 til 3 dage, hvor mange har viljestyrke. Stykke magert kød vejer 500 g blev opdelt i 5 portioner. Dette er din grundlæggende kost for dagen. Tilføj citron, 4 æbler og 3 kiks. Te og kaffe er ikke forbudt i enhver mængde, men uden mælk og sukker.

Hemmeligheden til at tabe sig i 3 dage åbner studievært og blot smukke Tina Kandelakki, i sin bog "Beauty Designer." Den foreslår at begrænse den daglige kost grøn te med citron og ske af honning. Tina forsikrer, at resorts til denne form for kost ganske ofte, og det hjælper hende til at bo i god form.

Jeg må sige, at i en kost for hurtigt vægttab, kan du nemt vende menuen håndtering af dagen. Det bør være fint hytteost og kefir, fisk og kød menuen. Hvis du ønsker at øge effekten, skal du bruge kapslen "Turboslim" af "tabe i tre dage" program.

Selvfølgelig i livet er der tidspunkter, hvor et presserende behov for at tabe sig, men tænke over, om du dekorere blå mærker under øjnene og en semiconscious bleghed? Hvis din situation er forbundet med romantisk dato eller fest kan være lettere at overlade alt som er. Ja, i dette tilfælde, det vigtige er ikke centimeter i taljen, og en god stemning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.