Sport og FitnessVægttab

Vandmelon kost menuen, og de forventede resultater

Så træt af at sidde på en streng diæt, begrænser sig til brugen af dine livretter. Du vil have noget sødt og velsmagende, endelig, men det er ikke til at tage på i vægt og tabe på samme tid. Det viser sig at der er sådan en lækker kost, der hurtigt vil miste et par ekstra kilo. Overhold det i lang tid er ikke nødvendigt, det er beregnet til 3 dage. Denne vandmelon kost. Menuen er det givet i denne artikel.

Et par ord om de gavnlige egenskaber af vandmelon

Saftig moden duftende kødet af vandmelon ... Hvilken bedre måde at slukke tørsten og sulten på en varm sommerdag? Dette bær - den nuværende spisekammer af næringsstoffer. I det en masse af magnesium, hvilket er vigtigt for patienter, der lider af cardiovaskulære sygdomme. Også i vandmelon masse folinsyre, som bidrager til normalisering af metabolisme, og er nøglen til at fremskynde vægttab proces. Vandmelon udlæser den overskydende væske fra kroppen, som er placeret sammen med toksiner og affald. Og det er meget vigtigt at styre kropsvægten. Desuden er det kendt, at dette bær er meget lav i kalorier. Alt dette har gjort det til en af de mest populære produkter til forskellige typer af kost. Selvfølgelig, at overholde dem der er kontraindikationer. På dem vil blive diskuteret nedenfor.

Vandmelon kost menu nummer 1

Den første mulighed - det er brugen af kun én type produkt. I vores tilfælde er det vandmelon. Beregn hvor meget det vil være nødvendigt, er det muligt, baseret på følgende formel: 1 kg produkt for hver 10 kg af din vægt. Den opnåede mængde pulp til at distribuere 5 eller 6, og fremgangsmåder brug i løbet af dagen. Spis mere end noget er det umuligt. Kan kun almindeligt vand eller drikke grøn te temmelig svag. Overhold denne kost kan være ikke mere end tre dage. Ellers kan det være farligt for helbredet. Og nu er spørgsmålet: "Hvor mange kilo vil miste denne vandmelon kost (3 dage)?" Anmeldelser kvinder om hende tyder på, at for at tabe det kan bruges på kort sigt. Den gennemsnitlige vægttab på 2-5 kg samtidigt.

Vandmelon kost menu №2

Den anden mulighed er for 10 dage efter påføring. Udover vandmelon, bruges flere skiver rugbrød (fortrinsvis fra hvedemel eller klid). Dette produkt giver en følelse af mæthed. Derfor, for at overholde en sådan kost vil være lidt lettere. 4-5 kg vil miste denne vandmelon kost. Dens menuen på følgende måde: mængden af papirmasse mirakel bær er den samme som i det første tilfælde. Blot tilføje en skive rugbrød til morgenmad og frokost.

Kontraindikationer

Det er ikke nødvendigt at bruge sådan en kost for mennesker der lider af ødemer, samt diabetikere. De, der er tilbøjelige til at hyppige oppustethed, er heller ikke anbefales at tabe sig ved denne metode.

Vi undersøgte derfor, hvad der udgør en vandmelon kost. Billeder af kvinder før og efter hende tale til fordel for dens effektivitet. Værd at prøve. Efter alt, det er lækkert, og billigt, og nyttige. Bare husk, at du skal købe vandmeloner på et tidspunkt, hvor markedet er der vores hjemlige mirakel bær. Deres importerede modstykker kan let forgiftet. Nyd en moden vandmelon og tabe!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.