Sport og FitnessVægttab

Sådan fjerner fedt fra siderne ved hjælp af en hula hoop?

Sikkert, behøver du ikke bare nødt til at lægge mærke til, ligesom en forbipasserende kvinde, absolut, ved den måde, er ikke stort, "hænger" fedt på siderne. Eller som en mand bogstaveligt falder ud af hans "mave" af bukserne, og de er hele tiden slip. Enig, det producerer en følelse af afsky. Dette fænomen er meget muligt at kæmpe derhjemme.

Vi vil forsøge at foreslå, hvordan man kan fjerne fedt fra siderne af en mand eller kvinde til at blive slankere, for at understrege taljen og ikke være bange for at bære stramme bukser med vedhæftede jumper. Kan hjælpe dig med en velkendt barndom enhed. Med det, vil du finde en løsning - hvordan at fjerne fedt fra siderne og bugen. Hvad har du brug for? Først og fremmest, er det ønsket om at nå målet. Uden det, vil du ikke være i stand til at hjælpe endnu kvalificerede instruktører. Forstå, at taljen - en af de mest problematiske områder, og skladki- "sider" på det viste sig, at ikke alene, eller endda dagen før. Så for at sige farvel til dem, vil det tage tid.

Husk, hvordan du behændigt snoet barndom hula-hoop. Gå til butikken og købe dig denne enhed. Køb, fortrinsret til rammen med massage elementer. Hvis det sidste gang du "prøve" hula hoop som barn, så skal du ikke tage rammen med pigge. Vægt er også vigtig. Begyndere bør tage hula hoop vægt på op til halvanden kilo, og dem, der tidligere trænet med let hoop, kan du vælge og tungere - op til to kilo.

Før du starter din træning, skal du sørge for at strække. Stræk dine muskler virkelig brug for at forhindre mulig skade. Uforberedt krop til at såre en hel del lettere.

Til strækøvelser: Stå ret op, tage en dyb indånding tre gange. Nu, inhalere, hæve dine hænder gennem siderne op, og udånding - falder mens bøje knæene lidt. Så stå oprejst, lægge dine hænder på bæltet. Bøj hovedet i alle retninger temmelig langsomt, til hvordan man kan strække dine muskler. Endvidere uden at ændre kropsstilling, dreje hovedet til højre og venstre side, som om at se sig tilbage. Så vippe hovedet til den ene side, forsøger at røre ved dem. Gentag hver øvelse ti gange. Næste - arm øvelser. Træk dem frem og skiftevis krydser din forlader nederst til venstre, derefter til højre. Én efter én eller af to skuldre rotere frem og tilbage. Drej kroppen på begge sider, stående på stedet. For at varme op, nyttigt at rotere kroppen i den ene retning og derefter den anden, så du kan bringe til tilvækst bækken. Gør 10-15 squats. Nu kan vi sige med sikkerhed, at en grundig opvarmning, og kan udføres direkte engagere det vigtigste spørgsmål: hvordan du fjerner fedt fra siderne. Fortsæt til øvelserne med en bøjle.

Hvis du vil have så meget som muligt for at opnå resultater hurtigt, så husk på, og er beskrevet nedenfor i de tilsyneladende ubetydelige nuancer. Fødder skal være skulder allerede og være lige eller let bøjet. Sokker dreje lidt udad. Bær wrap og begynder at forsigtigt rotere. Gør dette i en cirkulær bevægelse af hofter og talje. Disse dele af kroppen skal være på tæerne - de behøver ikke at slappe af. Start klasser med en bøjle, du har brug for med kontinuerlig rotation i fem minutter på hver side. Vær forberedt på at smertefulde fornemmelser i den første undersøgelse, og efter dem. Erfarne "rotatorer hoop" absolut oprigtigt og anbefaler ikke at tage en pause fra træning og ikke vente vil være blå mærker på hendes talje. Muligt at tilslutte noget stramme til tiden, at vænne sig til, er det muligt at smøre skadestedet med speciel salve.

Når perioden med justering vil finde sted, vil hoop rotation ikke længere forårsage smerte og blå mærker vil ikke blive vist. Du vil være i stand til at engagere sig i en kort top. Således vil hoop massere kroppen stramt røre den, og så effekten vil være større. Når du vil føle, at 10 minutter af rotation af rammen - den er for lille, øge varigheden af beskæftigelsen. Det er overflødigt at sige - resultatet vil ikke tage lang tid, hvis du gør hver dag, vil ikke stoppe at vride rammen tredive eller fyrre minutter. Tror ikke, at han aldrig ville være i stand til at beskæftige sig med i så lang tid. Medtag en interessant film - og tiden vil flyve helt ubemærket, og fedt i kroppen, i mellemtiden, vil blive forbrændt.

Bare gør en af reglerne i sit liv en daglig træning, og ikke langt fra det tidspunkt, hvor du begynder med rette stolt. Øvelse med en hula-hoop - en fremragende svar på spørgsmålet - hvordan at fjerne fedt fra siderne. Denne alsidige simulator bør være din assistent i de kommende måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.