Sport og FitnessVægttab

Korrekt ernæring til vægttab

I vor tid, at problemet med overvægt er meget relevant, og at rette det diætister daglig udvikle flere og flere nye kostvaner, som allerede eksisterer et kæmpe sæt. Men ofte, når du vender tilbage til en normal kost tabt vægt igen ringes op. Hvad er årsagen?

Nem vægttab med hurtige kost er forbundet med stress, som kroppen er under restriktioner fra begyndelsen. Men når der er en overgang til den tidligere kost, kropsvægt stiger igen, med et par kilo mere end før diæten. Dette skyldes det faktum, at kroppen vil have mere parate til at nærme sig muligheden for en anden stress, det vil sige, at faste kost. Derfor velplanlagt, daglig ordentlig ernæring til vægttab - den eneste sikre måde at gendanne kroppen i god form. Essensen i metoden er, at er, at kroppen har for at få mindre energi, end der kan bruges om dagen, mens vægten vil falde langsommere, men effekten er forankret i mange år.

Korrekt ernæring til vægttab: menuen

Menu med den rigtige kost bør indeholde animalske proteiner og kulhydrater. Med en høj grad af fedme bør begrænse mængden af kulhydrat. Foretrækkes korn, mel produkter i gruppe A (dvs. hård hvede) brød og klid. Nogle mennesker tror, at fedme er nødvendigt at opgive den søde og salt, stegt og røget. Selvom meget brug af disse produkter, og ikke har, men give dem ikke det værd for en dag, fordi det kan føre til den førnævnte stress. Det er vigtigt, at du blot reducere mængden af brugte produkter, for eksempel, i stedet for de fem stykker af kagen til at spise tre om ugen, i stedet for to skiver bacon - én.

Ifølge ernæringseksperter, den rigtige kost mad består hovedsageligt af de fødevarer, der indeholder en masse fiber. For eksempel, kroppen per dag kræver omkring 3 portioner af grøntsager og frugter, samt magert kød og 2 portioner fisk. En meget vigtig del af god ernæring er vand. et glas vand før måltider mindsker appetitten. Til forebyggelse af halsbetændelse er det vigtigt, at vandet var koldt og stuetemperatur.

Hertil kommer, at korrekt ernæring til vægttab indebærer en ganske streng ordning. Korrekt spisemønster betyder mindst 4 og højst 6 måltider om dagen. Behov for at spise små portioner, så den person vil ikke være en følelse af sult og følelsen af mæthed. Sidste, selv de mest sen middag skal udføres i 2-3 timer før sengetid, fordi fordøjelsessystemet er mindre aktive i løbet af natten. Også for vane skal indtaste en fuld morgenmad. Når du vælger bør gives en madlavning metode præference for stewing, bagning eller damp marmelade.

Korrekt ernæring til vægttab: anmeldelser

At tabe vægt, du har brug for at forbruge energi mindre end udgifter. Den gennemsnitlige kvinde, der arbejder på kontoret, er det nødvendigt at bære vægten af 2000 kcal pr dag, en mand - 2500 kcal. Derfor, for at tabe den mængde kalorier forbruges skal være mindre end et sted på 20-25%, mens vægttabet er garanteret. Naturligvis, for dette er det nødvendigt at udføre den konstante tæller, så for ikke at overskride den tilladte kalorieindhold ansigt. Dette, især i de tidlige stadier, kan forårsage store problemer, fordi mange har prøvet denne metode på sig selv, anbefales det at ty til den velkendte metode med "kulakkerne". Så bør al maden indtages per dag være lig med 15 kulakkerne slankende. Af disse seks portioner bør være grøntsager, 3 portioner - frugt, 2 portioner - 4 portioner og korn - protein.

Korrekt ernæring til vægttab er ikke en hurtig kost, forfatterne lover, at lyn vægttab i et par uger. Et sådant strømforsyningssystem bidrager til en gradvis vægttab, men med permanent virkning, og i lang tid. Korrekt ernæring - det første skridt til en sund livsstil og forebyggelse af mange sygdomme forbundet med overvægt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.