ModeGaver

En gave til børnehaven på nytår lærere, hoved, børn

Med den forestående nytaar, mange begynder at kigge efter gaver til venner og slægtninge. Og det vil ikke undslippe den skæbne børnehaver og forælder udvalg. Og gaver bliver nødt til at vælge ikke kun alle børn, men lærerne og hovedet, og få fat i det første tilgængelige under armen - ikke den bedste løsning. Det er værd at tænke på forhånd budgettet og beslutte, hvad de skal give. Så, hvad slags gave til børnehaven på nytårsdag bedre at vælge? Sådan, at tilfredse med både børn og voksne.

De grundlæggende regler, når du vælger gaver

Det første skridt er at etablere et budget og er kommet fra det indsamlede beløb. Glem ikke, at du ønsker at behage børnene, ikke lærere. Derfor bør de fleste af pengene skal bruges på dem, i stedet for gaver på nytår pædagog.

Når du køber gaver henvise til de smager af børn, snarere end deres egen. En gave til nytår for børn i børnehaven til at være primært af interesse for dem. Hvad du kan lide en voksen, som regel lidt glad barn.

Overveje at give gaver til sig selv. Inviter animatorer, julemanden eller selv ændre i julen kostumer eventyrlige figurer. Børn er de fleste af de helligdage venter bare for dette på grund af den magiske følelse af et eventyr. Må ikke skuffe børnene. Lyse og farverige præstation vil blive husket bedre end den dyreste gave i børnehaven på nytårsaften.

Gave- "drøm" at være eller ikke at være

Nogle af forældrene måske ønsker at give dit barn, hvad han bad om i lang tid, og ikke at købe nogen "nonsens". Det er fantastisk, men ikke passer ind i det samlede billede: en ferie arrangeret for alle børnene, og det ville være en skam, hvis deres gaver vil blive værre eller mindre. Derfor er "drømmen" bedst forbeholdt hjemmet festlighederne.

Er det det værd at give forskellige

Surprise, taget ud af posen af Santa Claus kan være vred end at behage, hvis det ikke er det samme som Vasya og Katja, og forårsage tårer og skænderier. Fordi dens "Se, hvad en smuk" gør ikke det samme som en anden, som synes at være bedre. Det er bedre at købe de samme gaver med et par forskelle, eller at opdele dem i kategorien "Drenge" og "pigerne". Men generelt, bør de være ens.

Hvad at give den mindste

Gaveideer i børnehaven på nytårsdag giver ikke meget plads til fantasi, især når det kommer til børneværelset. Hvad kan behage krummer? Selvfølgelig, legetøj. Men det er nødvendigt at tage højde for, at ikke alle passer.

Vær opmærksom på de bøger-og tåre-resistente nepromokayki bøger. De er lyse, med farverige tegninger og kendte figurer. Hertil kommer, at de er svært at rod.

Sikke en gave til det nye år for børn i børnehaven (børnepasning gruppe), kan du stadig vælge? Børn vil gerne de bløde taler legetøj, en bred vifte af pyramider, terninger eller store terninger puslespil. Et godt valg som gaver til at blive musikalske legetøj. For eksempel en række fløjter og xylofoner. De fleste børn elsker disse ting, og kan i lang tid entusiastisk spille røret eller hamrer en hammer på tasterne.

Vær opmærksom på kvaliteten af legetøj, købe dem fra et velrenommeret kilde. Undgå legetøj med små dele og skarpe kanter.

Hvad skal man give børnene i den midterste gruppe

Vælg en gave til børnehaven på nytårsdag for 4-5 årige børn lidt lettere. I denne alder, børn begynder at udforske verden, og de er interesseret i alt.

Lidt urolig værdsætte "smart" gaver - legetøj, der kan skilles ad, samle, lå ud, tænde og slukke. Desuden vil det være nyttigt at: udvikle finmotorik. Som et eksempel, puslespil med et lille antal dele, designerne "Lego".

Derudover kan de gaver være så "drenget" og "piget". Baseret på dette, hvad de skal give til børnehaven på nytårsaften? Pigerne vil være glade smukke dukker, og drenge - maskinen. Du kan give en flyvende fe, og derefter drengene gå minion. Eller vælg dine yndlingsfigurer fra tegnefilm: pony, robotter, superhelte (Spider-Man, Batman og andre).

Altid passende og sikker løsning - at male og sæt af farvede blyanter eller markører.

Gaver til den forberedende gruppe

En gave til børnehaven på nytårsaften for børn i forberedende gruppe kan være både underholdende og nyttig. Sidstnævnte omfatter bøger, sæt til kreativitet. Hvis du giver en bog, vælge den samme, stor skrift og farverige illustrationer. Det kunne være børnenes leksikon, hvor et enkelt og forståeligt sprog om dyr eller byer-lande. En god gave ville være samlinger af historier om forskellige nationer.

Som en gave, der passer til "DIY" gravering, testkit til at forme ler eller usædvanligt. Du kan købe sæt Bordservice (tallerkener og kopper), der bliver nødt til at male dine egne farver.

Underholdende gaver - det er naturligvis forskellige typer legetøj. Piger vil være glade dukker sæt posudku eller læge, drenge - værktøjer til reparation, Transformers. I stedet for de traditionelle pakker gaver kan sættes i en lys rygsække i form af små dyr.

Søde gaver: at give eller ikke at give

Slik - en traditionel gave til nytår, og ikke bare i børnehave. Der er dog nogle forældre kategorisk imod at henvise til diatese og sukker sundhedsskadelige. Så er det værd at købe dem eller ej? Hvis du erhverve kilogram sæt, det helt sikkert ikke ville være godt. Men nu mange konfekture fabrikker, der producerer små pakker af julegodter allerede i den lyse tema. Enhver barn ville være glade for at sådan et sæt "Kinder" eller "Bears Barney" mere end en bog. Så det giver mening en sød gave til nytår for børn i børnehaven stadig til stede. Men begrænset til en lille størrelse, og for at gøre det et stykke legetøj eller noget andet (en bog, farvelægning, puslespil).

Lykønske hvorvidt pædagoger

I hver gruppe, og børnehaven traditioner. Men som regel, vejledere, assistent pædagog, sygeplejersker og musikalsk medarbejder accepterede tillykke med den kommende ferie. Så opstår spørgsmålet om, hvad du skal give gaver på nytår pædagog. Mange kan tilbyde at undervise mønten i en kuvert. Men denne mulighed er bedre at benægte: For det første er det uetisk og kan fornærme læreren, og for det andet, vil ikke sætte - "ubehageligt" en masse også. Og ikke alle forældre er enige om at donere penge til "at betale stige".

Ledsagere kan præsenteres blot ved en æske chokolade. Undervisere - chokolade og god emballage te eller kaffe. Som en gave, god opfattet te par med symboler på det kommende år, det oprindelige sæt af krydderier, en anstændig flaske champagne eller spiritus i en gaveæske, billige fleece tæpper. Hvad kan du give til lærerne i børnehaven på nytårsaften endnu?

I forventning om ferien, vil mange blive glade såkaldt madkurv, især hvis du arrangere det. Du skal bruge en lille plastik kurv, søde håndklæde, emballage film og bånd til dekoration. Basket er fyldt til din smag, som regel, en flaske champagne eller vin, æske chokolade, en krukke med kaviar og ananas.

Det er blevet populært at give gavekort. Det er hurtigt og bekvemt: ingen grund til at komme op med hvad de skal købe, og pakning, og pædagog certifikat vil selv erhverve, hvad han ønsker. Kort kan være både parfumer og kosmetik kæder ( "Letual", "Rive Gauche"), og "OK" type supermarkeder.

Ud over den spiselige gaver og certifikater, kan du vælge en original gave til børnehaven på nytårsaften. Rent symbolsk, men mindeværdig og usædvanligt. For eksempel, præ-buy sæt af julen bolde "løse sig selv", og give hvert barn under maleriet. Eller bestille trykning kalender med billeder af børn i hver måned i året.

At vælge en gave til hovedet

Hvis til stede for lærere mere eller mindre klar, hvad gave at vælge lederen af børnehaven på nytårsaften? Budgettet for det overordnede udvalg er ikke elastisk, og de ekstra penge til at tage ingen ønsker.

Du kan tage stien mindst modstand og give den samme madkurv. Eller i stedet frugt (champagne, mandarin, æble, drue og ananas kvist). En sådan gave vil aldrig være forbi.

Hvis der ikke er noget ønske om at give frugt-produkter, kan du købe en kvalitet pen og arrangør, en god kontor sat på bordet på kontoret eller stueplante i en gryde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.