ForretningVirksomhed

SP - fysisk eller juridisk person? Er IP-enhed?

I dag, alle kender forkortelsen IP - en individuel iværksætter. Men ingen forestiller sig, at den juridiske status for IP. Ofte stillede spørgsmål: "SP - fysisk eller juridisk person?". Prøv at forstå.

Hvem kan gøre forretninger?

Ved lov, kan enhver kommercielle aktiviteter udøves med bekræftelsen af den juridiske status for sin egen lovgivning, hhv. Som vi ved, iværksætteri refererer nogen af sin slags, der tager sigte på at gøre fortjeneste. I Rusland, kan det løse retlige og fysiske personer.

Det er kendt, at form af juridiske enheder - staten (og kommunale enhedsstat) virksomheder og kommercielle organisationer. En anden kategori, der tillod denne mest kommercielle aktiviteter, - individuelle iværksættere. Den borgerlige lovbog er skrevet i sort og hvid: "Individuel iværksætter (SP) udfører sine aktiviteter uden dannelse af LE (juridisk enhed)." Men hvorfor, i så fald, mere ofte hørt spørgsmålet: "SP - fysisk eller juridisk person?". Er det et resultat af vores åbenlyse juridiske analfabetisme?

De problemer og forvirring

Det viser sig, ikke så enkelt. Årsagen til en sådan tvivl - at den samme GC efter bestemmelse af den enkelte iværksætter næsten med det samme meddelt, at hans aktiviteter er underlagt de samme regler og bestemmelser, der regulerer aktiviteterne i juridiske enheder. Ofte skattemyndigheder pålægge arbejdsgivere krav svarende til kommercielle organisationer. Her og der er en forvirring, som de selv iværksættere, og regulerende myndigheder, som er ansvarlige, er forvirrede over de mange typer og former for rapportering kræves af juridiske enheder og iværksættere.

At hævde deres ret til skattekontoret med en individuel iværksætter har for mange klager og retssager. Nogle forvirring hersker i aktiviteterne i banker, relateret til IP. Ikke alle banker selv forstår klart: SP - fysisk eller juridisk person? Hvad retningslinjer gælder for iværksættere? På grund af denne IP er tvunget til at gøre op i bjergene i unødvendige rapporter, konstant hævde deres rettigheder og forsøge at ændre banken for mere loyale.

Lad os sammenligne PI og LE

Måske alle de samme IP - er en juridisk enhed? Lad os se, hvad det samler iværksættere med juridiske enheder. Hovedsageligt, disse er spørgsmål om finansiel disciplin. I dag IP registrering indebærer en forpligtelse til at gennemføre kontante bøger med en klar angivelse af de indtægter og pengestrømme lignende enheder. De er forpligtet til at aflevere selvangivelser. Hvis borgeren er registreret som IP, modtager indkomst som individ (fx levering eller salg af ejendom), vil han nødt til at indsende to erklæringer - den ene som privatperson, den anden - som PI viser indtægter fra forretningsaktiviteter.

Skat Inspektoratet på samme måde kontrollerer undersøgelsesperioden som juridiske enheder. Det samme gælder for andre regulerende myndigheder. Enkeltmandsvirksomhed rapporter til arbejds- og brandsyn, Udvalget om forbrugerbeskyttelse og mange andre tilfælde.

Om lønarbejde

Individuel iværksætter har ret til at engagere medarbejderne, gør oplysningerne i projektmappen. Arbejde borgere ligeglad en PI, en juridisk person eller ej. Den borgerlige lovbog i Den Russiske Føderation erklærer for alle arbejdstagere lige rettigheder med hensyn til arbejdsret, uanset den organisatoriske form af arbejdsgiveren. For arbejdstagernes rettigheder, er SP forpligtet til at indgå formelle ansættelseskontrakter, betale gebyrer i alle midler uden for budgettet og betale skat for medarbejderne.

Af den måde, SP har ret til at vælge det afgiftssystem, den mest gunstige for ham, hvilket også er fælles med den juridiske enhed.

Lad os sammenligne den enkelte iværksætter og fysiske personer

Og hvis der er nogen forskel mellem SP fra en juridisk enhed? Der er ikke én. Samlet enkelte iværksætter med en individuel så meget. Især kan alle provenuet SP bruge efter eget skøn og til enhver tid, at nogen uden bogføring. Som du ved, i en kommerciel organisation kun indkomst betales kvartalsvis i form af udbytte. I dette vigtige IP-nummer, ingen tvivl om, nød langt større frihed i forhold til LE.

Fra et juridisk synspunkt, er IP-registrering ikke tvinge ham til at føre regnskab og en obligatorisk åben for at gøre forretninger bankkonto. En sådan arbejdsgiver kan foretage beregning i kontanter (selvfølgelig, observere alle de normer af lovgivningen). Selvom der i praksis i disse dage er næsten ikke forekommer.

Om de sanktioner og udskrivning

En anden vigtig forskel vedrører størrelsen af de bøder, som uundgåeligt vil opstå som følge af fejl i adfærd og officiel registrering af forretningsdokumenter. Straffe for sådanne lovovertrædelser, frivillige eller ufrivillige, er meget solid. Sanktioner for juridiske personer i størrelsesorden større end for fysiske personer, for hvilke IP henviser i denne henseende.

Som enhver enkelte iværksætter er ikke forpligtet til at have en sæl, i modsætning til organisationen. Ved lov til at certificere dokumenter det nok underskrifter. Men det skal bemærkes, at det i praksis, de fleste partnere iværksættere på vagt over for sådan en form for registrering af kontrakter. De fleste IP før eller senere får sit eget præg. Således kan denne forskel betragtes noget vilkårlige.

andre detaljer

For nylig, kan handel med alkoholholdige drikkevarer føre kun til juridiske enheder, så mange iværksættere måtte hurtigt registrere en LLC eller andre former for juridiske enheder. På trods af den ret til at have medarbejdere, skal iværksætteren personligt drive deres egen virksomhed og på alle dokumenter i hans egen signatur skal stå. Den anden person er bemyndiget til at underskrive nogen dokumenter til IP kun ved fuldmagt. Således er stillingen som direktør eller generaldirektør i den stat, SP-personale - en absolut fiktion, for ifølge loven, disse personer har de rigtige underskrifter dokumenter uden tilladelse.

Iværksætteren bevarer sin status i tilfælde af en tjenestemands ophør af aktivitet. Således må han konstant betale bidrag til pensionsfonden (pensionskassen), uanset tilstedeværelsen af indkomst, mens den juridiske enhed i mangel af aktivitet og indkomst har ret til at afskedige hele personalet eller sendt på orlov uden løn (og ikke behøver at betale gebyrer).

Så alle de samme IP - fysisk eller juridisk person?

Af alt det ovenstående er det klart, at for alle de modstridende og kontroversielle øjeblikke af vores lovgivning individuelle virksomhedsindehavere - personen endnu fysiske personer, snarere end LE, hvilket understreges af den civile retsplejelov, men aktiviteten er forpligtet til at acceptere de fleste bestemmelser og krav, der gælder aktiviteterne i organisationer, hvis kun er der ingen direkte angivelse af undtagelser fra reglerne for IP.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.