RelationerBrud af relationer

Hvor man kan finde en kæreste i Moskva

I dag er hele Internettet er fuld af beskeder med dating - han er på udkig efter hende, er hun leder efter ham. Og hvor pigerne finde sig en kæreste, ikke for endeløse korrespondance eller køn, og til ture sammen og socialt samvær i den virkelige verden. Af sådanne steder er der næsten. Du kan prøve at se på forskellige fora eller kommunikationstjenester, men som regel sådanne forsøg sjældent føre til nye venskaber. Jeg bor selv i Moskva i lang tid, hver dag jeg tilbringer ved computeren i fire timer, men i de sidste tre år, og i den tid har jeg næsten ingen mødte og fik kendskab til en person, længe siden jeg stoppede med at kommunikere. Men du behøver ikke blive oppe hele sit liv i hjemmet, stirrede op i loftet, og i håb om at lukke var mindst en person med hvem hun kunne tale. Der er en løsning - agenturet, andre huslejer. Lad ikke en kæreste, men et selskab for en vandretur i den café, restaurant eller natklub her du er garanteret at finde.

Som regel venskabet er bundet til barndommen, i skolen, på universitetet. Og hvad hvis du lige har flyttet til at leve i hovedstaden, alene tilbage, uden det velkendte miljø, og du ikke har nok kommunikation. Er det muligt at finde en voksen ven kvinde i Moskva, med hvem du kan dele, hvis ikke alle, så mange? Og hvor og hvordan man finder en rigtig kæreste? Jeg, for eksempel mere end tre år siden, flyttede fra sin fødeby, og i den nye placering, jeg har, er ikke noget, som venner ikke har, og alle pigerne kender næsten ingen idé.

Jeg vil gerne finde en kæreste i Moskva, som det vil være muligt at tale hjerte til hjerte snak "om kvinder", at gå på indkøb, for at diskutere nye venner eller fyr ved nabobordet. Det ville være godt, hvis det interesserer ikke at fokusere på én ting og banale (fx telefon, mænd med punge, kun mænd) ... hun skal have en sans for humor, og hun skal være i stand til at grine af sig selv. Og, selvfølgelig, det må være behæftet med fejl.

Hvem er din rigtige ven? Hvilken mening mener du med ægte venskab? Hvis der efter så mange år med at håndtere forskellige mennesker, du ikke kan finde en kæreste i Moskva, som ville passe din vens kriterier kan være, disse kriterier er alt for høje? Eller du behøver kun fra andre, glemmer dig selv? Måske du oprindeligt forvente fra de mennesker, det er uærlighed og forræderi, for hårdt bedømme andres adfærd, så man undgår den idé, at alle har ret til fejl, dårligt humør, undskyldninger?

Anyway, hvis du er træt og ikke har nogen at dele deres tanker, hvis du blot ønsker at udvide din omgangskreds og lære endnu mere interessant mennesker, foreslår jeg, at du kontakter agenturet af en anden leje. Med hjælp fra agenturet, vil du være i stand til at finde en kæreste i Moskva i samme område, hvor selv og leve. Det ser virkelig godt lide et venskab: du kalder en person, han kommer, og du har en god tid. Det ser ud som om du virkelig har at gøre med en god gammel ven.

De fleste enlige kvinder og piger i Moskva omhyggeligt foregive, at de ikke står alene. Nogen starter en hund eller kat, er der nogen generet endeløse timers samtale på Internettet - og det hele drejer erstatter vores menneskelige forhold med en mand, en lille distraherende fra problemerne, men vil lindre sjælen?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.