RelationerBrud af relationer

Hvordan man kan stoppe kærlig pige "fra kærlighed til had ..."

På spørgsmålet om, hvordan man kan stoppe kærlig pige, psykologi har ikke noget svar. Det svarer til spørgsmålet, hvordan kan jeg ændre mine instinkter. Problemer ubevidst plan til at løse ganske kompliceret, så du er nødt til at tage hensyn til de særlige af situationen, dens svagheder og styrker, for at lette en lille oplevelse af ulykkelig kærlighed.

I denne artikel, vi kun forsøge at finde ud af at stoppe kærlig pige. Men umiddelbart advarede om, at det ikke bliver let, hvis følelsen er ikke fiktiv.

elske andre

Hvordan man kan stoppe kærlig pige? Den mest overfladiske og enkle råd - at finde og forelske sig i en anden. Hvis du føler stærkt for, så er denne mulighed synes absurd, fordi i betydningen af spørgsmålet og for at starte et nyt liv, for at gøre plads til udvikling af en ny historie. Og dog, hvis en person har en stærk og viljestærke karakter, hun er i stand til at elske flere personer. Jeg elsker så mange nuancer: Vi elsker deres forældre, kæledyr, dine venner. Så i hjertet er der plads til andre. Hvis kærligheden er ulykkelig, men meget stærk, så måske du bør ikke forsøge at fjerne denne følelse og tage det for hvad det er, og med det gå videre i livet?

Abstrahere fra udstedelsen

Denne mulighed vil hjælpe med at lette smerten ved at elske. Kast dig ud i spændende arbejde, så tænk på en hobby, lære en masse arbejde. Organiser dine dage, så det tid til at tænke om kærlighed at gøre. Så tiden vil passere ubemærket indtil da, indtil du indser, at det ikke længere er skade, fordi tiden, som de siger, "behandle", udglatter ru kanter.

Søgen efter mening i livet

Hvordan man kan stoppe kærlig en pige med hjælp til at finde meningen med livet? Faktisk kan tilstedeværelsen af den globale mål erstatte i nogle tilfælde, en stærk følelse. Både den første og den anden - de fænomener, der involverer fanatiske holdning til dem. Fordi du ikke kan sidde på to stole, så elsker automatisk forsvinde i baggrunden, hvis du sætter en større problem.

Ændring af verden

Hvordan man kan stoppe kærlig en kvinde, hvis det er næsten den vigtigste komponent i dit liv? For at gøre dette, er du nødt til at ændre verden, gør en revurdering. Læs bøger og kommunikere med flere mennesker til at forstå, hvad den anden position, til rådighed for dig. I sådanne tilfælde "praktisk" at blive en materialist og utilitaristisk, fordi de indebærer muligheden for psykologiske manøvrer vedrørende realm af sanserne.

ny oplevelse

For at distrahere fra det problem - tage en tur, sætte dig selv i uvante vilkår når tænker ulykkelig kærlighed giver ikke mening, fordi tæt så fantastisk og smukt.

Søg efter ulemper

Hvordan man kan stoppe kærlig pige ved at afsløre sine egne mangler? Faktisk er det ikke den nemmeste mulige måde, fordi kærlighed - det er den følelse, når eventuelle mangler elskede opfattet som dyder. Den idealisering af partneren - et tegn på blind kærlighed. Bedøm venligst objektivt interne og eksterne data, som du elsker. Ideel mennesker ikke ske, og hvis du er ærlig - altid finde en fejl. Gør det så, at denne ulempe er blevet meget betydningsfuld for dig kvalitet, og derfor vil hun automatisk blive mindre behageligt for dig, og vil ikke længere årsag til beundring, fordi der du lider lige nu. Lose følelsen nogle gange ikke vil, fordi livet sjældent giver os en chance - for at opleve den absolutte følelse. Søg ideel for mange mennesker er et problem, og i denne artikel, vi forsøger at slippe af med det den anden vej rundt. Der er virkelig løser enhver er sig selv, at han er mere vigtigt: ro i sindet eller følelse elendig, men ægte kærlighed.

had

Sig, fra kærlighed til had et skridt. Måske ikke forgæves denne sætning i denne rækkefølge: først, der er kærlighed, så noget virker ikke i et forhold, eller de simpelthen ikke opstår på grund af frygtsomhed elsker, han lider, er opmærksom på fejlen, indser, at den elskede - kilden til hans lidelser og begynder at hade. Det er to modsatte fænomener: kærlighed og had, og på trods af dette, er de meget ens i strukturen, fordi følelserne bølge og forårsager den første og anden. Hvis der ikke er had, kan du prøve at kunstigt fremkalde det, men det er sandsynligt, at dette er ensbetydende med noget umulig, samt kunstigt fremkalde kærlighed.

Så alt hvad du behøver at gøre, er at overbevise dig selv, at den elskede selv at skyde skylden for din lidelse. Du er nødt til at gøre det som en fjende på et psykologisk niveau, og hvis du ikke er tilbøjelig til masochisme, vil kærligheden komme til "nej".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.