ModeGaver

En original gave til nytår i praksis

Gaver til nytår er forskellige: en sød gave, souvenir, håndværk lavet med deres egne hænder. Du ønsker altid at overraske kære og give dem en overraskelse med en god stemning. En gave til det nye år i praksis skal være original og pasform, så du skal vinde de mest indfødte folk i din mand.

Gaver alle tæt

Det spørgsmål, som de fleste mennesker spørger sig selv - er nogen til at give gaver. Jeg vil gerne gøre en pæn, ikke kun til de personer, du markerer en magisk aften, men også at lykønske ankomsten af det nye år alle deres kære.

Ud over forældre, søstre, brødre og venner i dit liv er stadig din mands pårørende, som vil være glade for at opmærksomhed. Og i denne artikel vil du finde nyttige oplysninger om hvordan man laver en original gave-in-law i det nye år.

komplimenter-lov

Enhver kvinde ønsker at være i nærheden af hendes søn var en god pige. Har du en stor chance for at bevise, at du ikke kun er smukke, men også økonomisk og gæstfri. Hvis fejringen vil finde sted i dit hjem, skal du sørge for, at alt var på sin plads. Særlig opmærksomhed er selvfølgelig tage en tabel og servering, samt nogle detaljer.

Vær sikker på at pynte et juletræ, observere traditionen. Hang guirlander, tænde stearinlys. Fanget i en sådan atmosfære, forældrene til hendes mand snart vil være mere venlig over for dig. Make-law komplimenter, skal du sørge for at rose hendes udseende og påklædning. Det vigtigste er ikke at overdrive det, kan det se ud som en mock.

Hvis du bor sammen, så glem ikke at invitere hende til at dele nytårs problemer i halve. Hvis det vil gøre salater, hjælpe hende til at gøre en snack, hvis det vil tage hele bordet over, Rens huset og indretningen af rummet.

drøm gå i opfyldelse

Det vigtigste efter hjem komfort og lækker bord - en velvalgt gave-in-law i det nye år. For at finde ud af, at det er bedre at give, det rigtige i dialogerne. For at komme tilbage til at besøge, og hvis du bor sammen, sidde i aften over en kop te og tale. Find ud af, hvad hun er interesseret.

Måske er hun en kreativ person, så nærmer et sæt af strikning eller broderi. Hvis hun elsker at lave mad, vil kogebog være en god gave. Måske de elsker teatret med sin mand - så endnu bedre. Præsentere et certifikat for "CashierEn" eller blot 2 billetter til showet, vil du gøre en fælles gave til nytår og far-in-law.

Hvis moderen af din mand ikke har hobbyer, kan du skubbe tanken om en universel gave, der vil passe til alle. Disse omfatter:

 • et gavekort til butikken husholdningsartikler;
 • bog;
 • stueplante;
 • små husholdningsapparater;
 • et gavekort til en skønhedssalon. Selv om det i praksis ikke bruger makeup, kan det altid købe ting der væsentlige. Fx krat, shampoo, bodylotion , og så videre.

Du kan gå til et smykke butik. Enhver kvinde ville være rart at den nye guld eller sølv dekoration. Tal med manden, han kender bedre end sin mor, måske vil han fortælle dig, hvad en gave-in-law i det nye år ville være en god overraskelse.

Hvis i-loven ikke kan lide rutine

Hvis du har en moderne fætter, hvis hun elsker nye ting, besøger udstillinger og workshops, rider at gå på turné, så en nytår-in-law, vil ikke være for dig det store spørgsmål.

Overveje muligheden en gave: et certifikat for en master class. Forbliver at vælge temaet. Hun kan have en sød tand, så en master class i madlavning franske kager makarunsov vil være meget velkomne. Der er hun ikke kun i stand til at samle op kogte slik, men også få en masse tips til, hvordan man kan forberede makarunsy derhjemme. Hvis hun er interesseret i maleri, kan du give et sæt af tegning, men ikke de børster og for eksempel håret. Instruktionerne er skrevet i detaljer, hvordan det skal gøres. Så hun vil ikke kun nyde, men også at lide for sin nye teknik.

En anden usædvanlig gave ville være et certifikat for færdiggørelse af eventuelle kurser. Så hun kan finde en mere erhverv, hvis det skal være, for eksempel, make-up klasser, manicure, massage eller madlavning.

En god overraskelse vil være portrættet som en gave-in-law i det nye år. Foto på at gøre et billede kan findes i familiens album. Nødvendig at i foto-loven havde en, kan du gøre et portræt af hele familien.

Svigermor, der elsker ekstrem sport

Hvis du har valgt en mand, der har en sports familie, skal du tænke, hvad slags gave til det nye år i praksis passer bedst.

Eventuelt giver sportsudstyr, hvis en kvinde er interesseret i sport, hun har helt sikkert, hvad den har brug for at holde sig i form. Måske en god gave ville være en massage eller yoga.

Tal med sin mand for at finde ud af, om hans mor som en ekstrem gave. En masse af dem.

 • ballooning eller aerotrube;
 • helikopter flyvning, paragliding;
 • zorbing;
 • rally.

Alt dette bringer en masse spænding og sjov.

finansielle overslag

Hvis du har til rådighed en hel del penge og har råd til at gøre dyr gave, du kan ikke tænke, kan det være klogt at købe en lille gave til det nye år i praksis. Lad det være:

 • Krus med et ønske fra dig;
 • Kalender for næste år med et billede af dig og hendes søn. Hvis du har et billede, hvor de tre af jer - det er ideel;
 • Står for varmt og servietter.

I praksis vil sætte pris på den gave, hvis han gjorde med sine egne hænder.

Gaver lavet med deres egne hænder

Hvor behageligt det ville være at realisere i praksis, hustru til sin søn - en kreativ person. At det ikke kun tilbereder lækre og elegant udseende, men også kan gøre noget smukt og originalt i praksis en gave på nytårsaften med sine egne hænder. Tænk over, hvad der mangler i huset af sin mor i loven. Måske er det grydelapper eller billeder på væggen. Måske hæklede servietter under vase eller stolebetræk. Behagelig gave vil være håndlavede dekorationer. Det kan være øreringe, armbånd, brocher, pins, afhængigt af præferencer din svigermor.

Du kan lave en sød gave, såsom en buket eller topiary af slik. Og også bage en kage til en fest, udsmykning det med frugt og bær.

Hvis du skriver digte - vidunderligt! Lykønske mor-in vers form glem ikke digtet takke hende for det, hun gav dig den mest værdifulde ting, du har - din søn.

Altid mere tiltalende gaver, hvori der er indlejret et stykke af din sjæl.

Gaver, der ikke er nødvendigt at give in-law.

Der er en række ting, der bør undgås, når du vælger en gave til svigermor.

 1. Rynke creme. Det minder dig igen for hendes alder.
 2. Redskaber. Hvordan ville indikere, at hendes plads i køkkenet.
 3. Badekåber, pyjamas og undertøj - det er en invasion af hendes personlige rum.
 4. Eau de Toilette. Du kan ikke bare gætte lugten.
 5. personlig hygiejne.

En gave til nytår svigerforældre forpligtet til at gøre med sjælen. Tag dig tid til at tænke over det, og det vil garantere, at du vil udvikle en varm og tillidsfuldt forhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.