Selv-dyrkningPsykologi

Typer af piger, "blond", "kæmper ven", "ven" og andre. Psykologi af relationer

Forskellige typer af piger mødes de fyre hver dag. De er nødt til at interagere på arbejde, skole og personlige liv. Piger - fantastiske og mystiske skabninger. Mænd ofte kalder dem søde og uforudsigelige skabninger, som du kan beundre det uendelige. Kvinder er mystisk, sofistikeret, eller uerfaren, eller venner ... kælling. De vigtigste typer af piger er beskrevet i denne artikel. Skal se på det mere nøje. Måske blandt disse tegntyper vil du finde sine venner.

"Girlfriend"

Pige-ven - det er ganske almindelige type. "Born" det, når en dreng og pige vokse op sammen, de har fælles interesser og hobbyer. Pige-ven er altid klar til at støtte, det kan sikkert regne i forskellige nødsituationer. Det udmærker sig ved, at engagement erstatter venligt skulder på et tidspunkt, hvor det er så nødvendigt. Et andet navn for denne type - "fighting ven". Som regel en mand det binder sammen fortiden, som ikke kan simpelthen afskediget. Det er dette forhold kan ofte hjælpe i vanskelige situationer, at give en hjælpende hånd.

Guys, i modsætning til hvad mange tror, ofte brug for opmærksomhed og støtte. Hvem ellers men kvinden, for at forstå deres tilstand? Girlfriends tillid, betro de frygtelige hemmeligheder og hemmeligheder. Til deres mening, selvfølgelig, lytte, søge deres trøst i svære stunder. "Fighting kæreste" - det er den, der ikke er bange for at gå til at udforske, sammen afgørelse om eventuelle dristige skridt.

"Bitch"

Der er piger, der syntes født til at gøre mænd ondt. De tiltrækker opmærksomhed, ty til manipulerende teknikker - alt med henblik på at nå deres mål. Disse kvinder føler stor partner og er i stand til at dygtigt spille på sine følelser. Tæver ikke tilgive fornærmelser påført, og når muligheden for at prøve at tage hævn. Kun de gør det så dygtigt og subtilt, at ingen vil bemærke en beskidt trick. Det er i disse fyre normalt falder bevidstløs og derefter lide.

Pige tæve altid i første omgang har til formål at tilfredsstille sine egne interesser uden hensyn til andres meninger. Hun er ikke fremmed til at begå dårlige gerninger, hun ikke bekymrer sig om de følelser af en anden. Dette er en mand, der stræber kun for at tilfredsstille deres egne behov. Damen er absolut ikke sentimental, er ikke i stand til fuldt ud at forstå og sympatisere med andre. Andre typer af piger i forhold til hende synes mindre harmløst.

"Blonde"

På denne messen køn er bogstaveligt talt legendarisk. Angiveligt, den gyldne farve hendes hår har en direkte indvirkning på den mentale evner. Disse damer føler dum, uanset hvad ikke passer ind i professionel aspekt, men meget sød udseende og forførende. De er ikke at vente på store resultater, menes det, at de ikke fokusere på at opbygge en karriere. De meget er tilgivet: fyrene er så nedladende piger. Andre kvinder kan ikke lide dem, som de har været for potentielle konkurrenter. Ligesom, denne dame er i stand til at lede og brudgom, og på anden måde gøre ondt.

Pige-blond ligesom mange mænd. Alt sagen i hårfarve, så kvinden ubevidst opfattet som fyrene mere easy-going, imødekommende, selv forpligter. Selvfølgelig, al den snak om dets tilgængelighed og er tæt - kun en myte. Blondes er de samme mennesker, som alle andre, og at de ikke optager sindet.

"Uerfarne"

Det kaldes også en mystisk prinsesse. Det lader til, at hun bare venter på hende at komme en prins på en hvid hest, og tog i et eventyrslot. Hun har ekstremt sårbare, tilbøjelige til dårligt humør og tvivl i deres egen tiltrækningskraft. Uerfarne dame ofte vige selv bekendt med mænd og så ofte i lang tid er i splendid isolation.

"Utilgængelige"

Det er sandsynligt, at beregne skønhed, som er specifikt ikke lade mænd kommer for tæt på. Denne pige har ikke til hensigt at tage hævn eller at skade på alle måder, hun bare ikke har tillid til drenge og foretrækker at holde dem på afstand. Utilgængelighed virker som en form for beskyttelse, der ikke tillader at teste en ny skuffelse. Disse piger er ekstremt sårbare og ekstremt følsomt. Med en venlig dame kan virke kold og beregnende, men det er det ikke. Dets vigtigste forskel fra tæven er, at hun kan simpelthen ikke have tillid til, men det gør ikke søge personlig vinding. Tværtimod utilgængelige kvinde er ekstremt uafhængig og har til hensigt at opnå fuld økonomisk uafhængighed. En sådan adfærd er godkendt af andre og har intet at gøre med de interne systemer.

Før du opbygge et forhold til en pige, er det nødvendigt at vinde. Hun elsker smukke frieri, og i alt vil være på udkig efter bekræftelse af alvoren af den ønsket fyr. Hvis en pige mindst en gang vil blive skuffet i fremtiden vil det være meget vanskeligere at træffe beslutning om et nyt forhold.

"Mor"

Der er i verden denne type kvinder , der kan lide at tage sig af mændene. De gør det meget villigt og entusiastisk. Ser man på dem, skulle man tro, at selv meget unge piger glæde af, at vil hjælpe den potentielle partner. De er villige til at ofre noget af deres egne interesser, at give afkald på sine synspunkter for at holde den person, de lukker. "Mor," altid ved, hvad parterne kommer til den fyr, hvilken slags ord, du har brug for at sige. Hun er parat til løbende at yde støtte, men det er ofte sagt i et didaktisk tone. Det ser ud til, at en kvinde bringer en mand og ønsker at være vigtigt i et forhold. Denne dame vil aldrig acceptere at spille andenviolin, mens hele hans udseende viser, hvor vigtigt for hendes lykke og trivsel andre.

Alle kvinder er unikke, og hver i sin egen interesse. Det er blevet observeret, at mænd som forskellige typer af piger. Nogle er tiltrukket af tæver, andre er på udkig efter forståelse og derfor appellere til trofaste ven, og nogle foretrækker at stifte bekendtskab med de "mumier". Som regel hver mand ubevidst vælger et liv partner ifølge hans temperament.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.