TravelingHoteller

Spanien, Costa Daurada: Dream Hotel

Costa Daurada i spansk betyder "gold coast". Denne kyst strækker sig til den sydlige del af byen Cunit til den udvej Alcanar, som begynder District of Valencia. Hvor kysten er navn? Den lokale strande glimmer, så hvis du flytter i vandet, sandet, det vil stige op, og derefter skal falme mange lyse skalaer glitrende som guld spray. Denne berømte og Spanien, Costa Daurada. Hotel eller private lejligheder kan findes her for enhver smag, til gavn har at vælge imellem. Efter alt, kysten strækker sig langs Middelhavet, ikke på en ti km.

Hovedstaden i Costa Daurada er den næststørste by i Catalonien - Tarragona. Og de vigtigste feriesteder, som er på alles læber, denne Salou med sin berømte park "Port Aventura", Cambrils, L'Ametilya de Mar, Monroch, fraktur og La Cava i mundingen af floden Ebro. Og i hver af disse byer, såvel som i massen er endnu ikke blevet nævnt her, du kan finde en passende bolig for rekreation. Placer i solen på de brede strande vil være nok til alle. Efter alt, er de alle - kommunale, og dermed gratis. Og det er berømt blandt turister fra hele verden Spanien (Costa Daurada). Hotellet, der står på forsiden, giver stadig adgang til havet og andre rejsende.

Historisk set, at på denne kyst er praktisk talt ingen 5-stjernede hoteller. Men glem ikke, at hotellet er tre stjerner i Spanien - en komplet "fem" i Egypten. Det er stadig EU og turist tjenesten her er i top. Disse 4-stjernede hoteller, som Estival Park, Salou Park i Salou og netværk H10 Salauris Palace 4 *, er det trækker i en anstændig "fem". De, der stod i spidsen for bedømmelse af hoteller i Spanien (Costa Daurada).

Må ikke være bange og tre-stjernede hoteller. Hvis de ikke er i centrum af den udvej, er på det samme niveau af service tabt et point i klassnosti. Unge kan virke kedeligt her, men for familier med børn er et reelt finde, som giver dig Spanien, Costa Daurada.

Hotel "Club Cap Salou 3 *" lille og hyggeligt, er placeret direkte på stranden. Der er en russisk-talende personale, og for de yngre gæster, er der skabt de bedste betingelser: børns animation, swimmingpool, spillehal og legeplads. Fra "treshek" kan også anbefale "Sol d'Or", "Las Vegas" i Salou "Maritim Prinsesse" nærliggende Cambrils.

For turister regner med et budget ferie, også velegnet Spanien, Costa Daurada. Hotel 1-2 * let at finde på enhver resort. De er små, men rene og komfortable værelser, ofte i prisen inkluderet morgenmad. Et hotel af en højere kategori praksis eller halvpension (morgenmad og aftensmad), et system med "All Inclusive". For eksempel, for dette, en favorit af russiske turister, kredsløbet fungerer hele spansk linje "Sol Melia" og H10.

Kort Costa Daurada hoteller (Spanien) indeholder en masse camping. Ofte er det perfekt anlagt grund ved bredden. Turister kommer her primært på transport som campingpladser er placeret væk byer og feriebyer. Ordet "camping" er ikke nødvendigt at forstå den samling af telte eller tin (træ) huse. Ganske komfortabelt "mobil-Homa" eller bungalows med et fuldt udstyret køkken, soveværelse, stue og terrasse lejet for et meget rimeligt gebyr. Nogle campingpladser har deres egne puljer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.