TravelingHoteller

Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort 5 * Al (Forenede Arabiske Emirater, Fujairah): beskrivelse af hotellet, ratings

På bredden af Det Arabiske Hav er et af de mest attraktive ud fra en turist synspunkt af de emirater i De Forenede Arabiske Emirater - det Fujairah. Hvil i disse steder er virkelig luksuriøse. Rent hav, en rummelig strand, ørkenlandskaber og rolig atmosfære. Turister næppe se skyskrabere, men byen er dekoreret med mange historiske monumenter og skulpturer. Hertil kommer, at emirat er berømt for de bedste betingelser for dykning og snorkling i landet.

Det er her, på stranden, ved foden af bjergene i Oman, et luksushotel beliggende i en traditionel arabisk stil - Miramar Al Aqah Beach Resort (Fujairah) 5 *. Alt her syntes gennemsyret af orientalske smag - mønstrede buer og hvælvinger, den fineste farve mosaik arbejde, dygtigt lavet lanterner, solbeskinnede værelser og altaner og overraskende - et hav af grønt nær den golde ørken. Han positivt kombinerer moderne komfort og et traditionelt arabisk atmosfære af velvære og rigdom.

Location

Eksklusiv og præsentabel kompleks ligger kun 45 km fra hovedstaden i emiratet - byen Fujairah og 150 km fra den internationale lufthavn i Dubai, en tur der tager omkring en og en halv time af gangen. Med hensyn til geografisk placering af hotellet er også meget attraktivt. På den ene side, er det omgivet af smukke bjerge Hayyar, og på den anden - en afsondret sandstrand og klart varmt hav.

En af de største fordele ved ferie i UAE er varmt og tørt vejr. Fujairah favoriserer til turister på ethvert tidspunkt af året. I vintermånederne, relativt køligt - et gennemsnit på + 25 ° C om dagen og 19 ° C om natten. Siden april lufttemperatur stiger op til + 30-37 ° C og + 25-30 ° C (dag og nat) og forblev på dette niveau frem til november.

Beskrivelse af

Komplekset blev bygget i 2007, i 2013 det reparationer blev udført. Der er en velholdt have areal på 60 tusind sq. M. m. Centralt for hotellet er en stor swimmingpool, og har omkring ham er tre bygninger med værelser i forskellige niveauer af komfort og klasse. Den første ting set af turister ind i hotel - det er utrolig smuk og rig indretning med masser af tæpper, guld og orientalske mønstre. I alt de komplekse 321 værelser, alle af dem er rummelige og udstyret med moderne apparater. Hotellet hører til den berømte Iberotel netværk. Miramar Al Aqah Beach Resort 5 * ligesom resten er lavet i den lokale stil, så harmonisk ind i det omgivende landskab. Historie Iberotel netværk begyndte for mere end 30 år siden, nu de kan findes i Egypten, Tyrkiet og Europa. Altid online hotel tilbyder også en førsteklasses beliggenhed, høj komfort og højt serviceniveau.

Værelser

Alle værelser er indrettet i en elegant moderne stil og lyse traditionelle accenter, der er typiske for landet og øst i almindelighed. Komfort opholder gæster giver en bred vifte af faciliteter: badekar, bruser, TV med satellit-tv, telefon med mulighed for internationale opkald, individuel aircondition, high-speed internet adgang (ekstra gebyr), hårtørrer, pengeskab, og en rummelig balkon eller terrasse, for det meste med udsigt over havet, eller indersiden af hotellet Miramar Al Aqah Beach Resort 5 * (se fotos i revision).

Ikke overlegen kategori har et areal på omkring 34 sq. m, én-værelse med en seng "king size" eller to separate. Forskellige udsigt fra vinduet: havet, poolen eller baggård. De er designet til 2 personer, maksimal belægning - tre af dem, da det er muligt at installere en ekstra seng. Værelser Deluxe room kategori besætte 42 kvadratmeter. m og har en adskillelse af soveværelse og barn partition med en skydedør. Maksimal kapacitet - 4 personer. Alle turister, der vælger denne type bolig er en gave ved ankomsten - en frisk frugt kurv. Alle suiter har et imponerende område og en stor terrasse med en ekstra udsigt over kysten. Desuden er soveværelset adskilt fra stuen, et brusebad og en jacuzzi. Nummer kategori al suite har sin egen lille pool samlet areal på 84 m². m og en terrasse på ca 73 m². m.

mad

Særlig opmærksomhed på mad og ernæring system til at betale alle hoteller Iberotel netværk. Miramar Al Aqah Beach Resort 5 * i dette tilfælde er ingen undtagelse. Hotellet tilbyder sine gæster en række forskellige typer af mad: alt inklusive, morgenmad, halvpension eller helpension. Men som praksis viser, og som anbefalet af indgivelse af komplekset? den første foretrukne udførelsesform. Det luksuriøse buffet vil tillade dig at forkæle dig selv med en overdådige behandler ikke kun den traditionelle arabiske retter, men også europæiske retter. På dagen for fødslen af deres gæster traditionelt præsenterer en gave - en lille, men meget velsmagende kage!

Ud over den store restaurant "Al Majlis"? i det område, og en masse andre, herunder italiensk og asiatisk (se billedet. nedenfor), hvor hotellet tilbyder sine gæster en rabat på 50% og 25% på mad og drikkevarer, henholdsvis på daglig basis på bestemte tidspunkter. Reservationer anbefales på forhånd er nødvendig for at overholde visse dress code på grund af etiske standarder.

Miramar Al Aqah Beach Resort 5 *: Al inclusive

Meget almindelig og foretrukne turist forsyningssystem "all inclusive" på hotellet er repræsenteret af to typer - bløde og ultra. I det første tilfælde er der visse begrænsninger på valget af drikkevarer og snack tid.

Feed gæsterne begynder klokken 15:00 (frokost) på ankomstdagen og indtil 12:00 på dagen, den sidste ophold. Enhver mad eller drikke før og efter det angivne tidspunkt betales yderligere. Når serveres programmet "software" buffet til morgenmad og middag i den store restaurant "Al Majilis". Han er villig til at tage en masse besøgende, og inde område er designet til 400 pladser og en stor udendørs terrasse - på 160. "all inclusive" det virker strengt på timebasis. I Miramar Al Aqah Beach Resort 5 * Al inklusiv bløde involverer kun ikke-alkoholiske drikkevarer, der serveres ved separate briller: te og kaffe (undtagen færdigretter på tyrkisk), juice, frugtdrikke og mælk, vand. De er ikke blot serveres i restauranten, men bar ved siden af poolen, på stranden og i lobbyen. Børn under 12 år, fra 11 am til solnedgang tilbudt is.

Betingelser for "Ultra All Inclusive" er en smule anderledes. sin indsats tiden er den samme. Morgenmad og frokost er en rigelige og overdådig buffet - i den store restaurant. Men på middag, kan gæsterne nyde i en af de tre vigtigste institutioner, men med præ-reservation borde. Retsakter SET-menuen, resten betales ud. Hvis du vælger hotellet Miramar Al Aqah Beach Resort 5 * Al inklusiv ultra på værelset minibar foruden vand tilsættes til saften og øl. Han genopfyldes på daglig basis, hvis det er nødvendigt. De virksomheder over hotellets drikkevarer serveres også af glas, men deres liste er væsentligt udvidet i forhold til den mad "software". Hotellet tilbyder kaffe og te (undtagen Tyrkiet), kulsyreholdige drikkevarer, juice fra pakken (frisk betaling), øl, bordvin, cocktails (alkoholiske og ikke-alkoholiske), whisky, tequila, rom, vodka, gin og cognac (kun visse mærke).

Underholdning og Sport

Det betyder ikke noget, du foretrækker udendørs aktiviteter og sjov tidsfordriv eller rolig og afslappende på en hyggelig privat strand - Hotel Miramar Al Aqah Beach Resort 5 * (Fujairah) er klar til at tilbyde hver klasse til at smage. Du kan teste deres fysiske evner og begrænsninger i det moderne fitnesscenter, eller lad din krop og sind slappe af på den endeløse rent hav. Din hver dag på hotellet vil blive ledsaget af levende musik om aftenen og aktiv arbejde animatorer.

Fri til rådighed for gæster: to store udendørs swimmingpools, fitnesscenter og aerobic. På stranden kan du spille volleyball på det område - basketball og tennis, dart. For et ekstra gebyr er til rådighed til at bestille og andre tjenester: billard, bueskydning, vandsport (banan, parasailing, etc ...).

Sundhed og skønhed

Til inddrivelse af kroppen tilbyder hotellet et lukket idrætsklubber (for mænd og kvinder hver for sig) med sauna, dampbad og indendørs swimmingpool, jacuzzi, massage og tyrkisk bad. For et ekstra gebyr, kan du drage fordel af særlige massage og spa-behandlinger.

Daglige logerende arbejder animatorer som organiserer masse underholdning begivenheder, shows og diskoteker. Lokale og russiske rejsearrangører tilbyder en række ture, shopping i de bedste shopping centre i landet.

Service og aktiviteter for børn

Børn og en række faciliteter til dem, måske den vigtigste prioritet af hotellet Miramar Al Aqah Beach Resort 5 *. Al inklusive (blød eller ultra) i strømforsyningen system tilbyder altid en speciel menu til selv de yngste gæster. Som for underholdning, der er mange af dem. Børn er altid travlt, og vigtigst af alt, få en masse positive følelser og levende indtryk, hvad enten pool eller en speciel klub. Overnatning i dette hotel - den bedste løsning for familier. Der er gratis pool, legeplads, børneklub med underholdning program (fra 4 til 12 år), ekstra barnesenge. For et ekstra gebyr, kan du drage fordel af børnepasning, hvis nødvendigt.

Miramar Al Aqah Beach Resort 5 *: anmeldelser

Anmeldelser landsmænd om stedet og komplekset meste forenet og positiv, i henhold til vurdering af hotellet booking.com populære turist-site - 8 ud af ti mulige point. Gæsterne siger en afsondret og fjern position, der fremmer fuldstændig afslapning, væk fra stress og jag. Den påpeger, at havet og stranden er meget ren, men nogle gange er situationen skæmmet af forekomsten af oliepletter, der vil blive hurtigt løst hotellet, kan være til stede i ode vandmænd.

Gæsterne bemærkede det høje niveau af service og venlighed af personalet og aktiv deltagelse i beslutningsprocesser organisatoriske spørgsmål og hurtig løsning af opstår spørgsmål. Mad på systemet "all inclusive" fuldt værdsat, selv om det ikke på en fuld 5 *, men en solid fire-plus. Buffet, ifølge hotellets gæster, er meget rig og varieret, med tilstedeværelsen af delikatesser, frugt og traditionelle orientalske slik. Du kan ikke altid findes i menuen retter til små børn, men animationen og støtte til dem i højde.

Hotellet har helt sikkert en charme af arabisk og orientalsk smag. Han altid byder sine gæster velkommen ved kun at tilbyde den bedste, ikke bliver træt til at fejre i deres anmeldelser de mange turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.