TravelingHoteller

Hoteller i Belozersk: beskrivelse og foto

Husholdningsproblemer, arbejde, studier, konstant pres i det teknologiske miljø - alt dette er længe blevet en integreret del af menneskelivet. Den moderne verden tillader ikke tid til at stoppe og skubber daglige præstationer. Og ofte glemmer behovet for rekreation, at alle styrkerne går for at nå mål. Men det er faktisk nødvendigt at udstyre en periode med roligt, frit målt liv, hvor der vil være plads til nyt indtryk, rejse og underholdning. En fremragende mulighed for at slappe af - er at gå til et andet sted. Selv en by, der er en lille afstand fra den indfødte, kan give styrke og nødvendig hvile. Og en stor rolle i dette spil hoteller og hoteller. Belozersk er en lille by i Vologda-regionen, der ligger ved bredden af Den Hvide Sø og byder velkommen til nye gæster.

Sea Side

I hver by kan du finde mange steder til midlertidig ophold. Disse hoteller, pensionater og hoteller. Belozersk kan prale af et så værdigt hotel som Sea Side. Det omfatter faktisk et hotel og en restaurant, der åbner døre bredt for dem, der ønsker en god aften, glæder sig over en usædvanlig stil med design - "panoramisk fusion" - og er klar til at betjene sine gæster uden pauser og weekender.

Hovedbygningen er en to-etagers træbygning, hvor der er otte dobbeltværelser i den første kategori. Hver af dem er udstyret med alt nødvendigt: et badeværelse, en vandvarmer, et møbelsæt, et køleskab, Wi-Fi og aircondition. For ægte afslapning har værelserne adgang til terrassen, og der er store panoramavinduer, takket være hvilke du kan se bølgerne af søen hvert minut.

«River Station»

En god hvile er først og fremmest hyggelig og komfortabel indkvartering. Hotel "Rechnoy Vokzal" (Belozersk) tilbyder sine gæster mulighed for at have en vidunderlig tidsfordriv inden for deres mure. Ankomster af store grupper, indkvartering med små børn, handicappedes særlige behov, ture med dyr - personalet på dette hotel forstår alle livsbetingelserne og er klar til at gøre det bedste for en god resten af gæsterne.

Der er værelser til forskellige priser og komfortniveauer. Lokaler i den første kategori er placeret i hovedbygningen og giver plads til to personer i et enkeltværelse med et komplet badeværelse. Studio eller juniorsuite har samme udstyr og er også i hoveddelen, men er mere komfortable og suppleres med morgenmad. Luksusværelser er to værelser i en separat bygning med strøm og indkvartering i et altomfattende system.

"Rus"

Hoteller i Belozersk, Vologda regionen er kendetegnet ved en bred vifte af priser og tjenester. Blandt dem er "Rus" - et sted hvor mange finder den ønskede ro og ro. Hotellet har fjorten værelser med forskellige konfigurationer. De er designet til at bosætte sig fra en til fire personer. Hver har et badeværelse, køleskab, tv, møbelsæt. "Rus" er beliggende i centrum af byen, som giver dig mulighed for hurtigt at nå de mest fantastiske steder i Belozersk. Til kognitiv hvile kan du tage en tur i det omkringliggende område, eller bare slappe af i en café eller have det sjovt på et diskotek. Der er massage- og kosmetiske værelser, et solarium.

"Solen"

Hoteller i Belozersk, hvor priserne varierer på forskellige måder, giver tjenesten på en sådan måde, at gæsterne føler sig perfekt og hjemme. Det samme mål forfølges og "Sunny" - hotellet, hvor hovedresultatet af arbejdet ikke er antallet af solgte værelser og lønninger, men folks meninger. Indkvartering er lavet i dobbelt-, tredobbelt og firedobbelt værelser.

I hver af dem er der lydisolering, opvarmning, hvileplads, tv, nødvendige møbler. På hotellet "Solnyshko" kan gæsterne slappe af i saunaen, konkurrere i bordtennis og aktivt bruge tid på at leje cykler. Et særligt område til picnics, tilrettelæggelse af vandreture og udflugter, udlejning af mangaler, røgovne og kazanov - dette kan ikke prale af alle hoteller. Belozersk er et vidunderligt sted hvor du kan overveje naturens skønhed og genoplade dine kræfter.

"Energi"

Problemer med rengøring, madlavning og andre husstandsproblemer glemmes, hvis du hviler på hoteller og hoteller i hele ferien. Belozersk er en gæstfri by med mange seværdigheder og blot vidunderlige steder for tidsfordriv. For dem, der ønsker at nyde sine gader og slippe af med bekymringer, arbejder hotellet "Energia".

Hovedbygningen - en 4-etagers bygning med elevator - rummer næsten fyrre værelser. Alle er opdelt i kategorier, der adskiller sig i forskellige komfort og pris (fra 1500 til 3600 rubler). Enkeltværelse har toilet, håndvask, bruser, telefon, hårtørrer, køleskab, tv, internet og kedel. Der er også lignende tal, der er designet til to personer. 2-værelses lejligheder på hotellet "Energia" er den højeste kategori og er udstyret med et bidet, brusebad, toilet og håndvask, dobbeltseng, minibar, aircondition, køleskab, kedel, hårtørrer og tv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.