TravelingHoteller

Kabardinka, "posttjeneste" (pensionat): adresse, beskrivelse af værelser, hvile, havet, anmeldelser

En af de mest populære feriesteder i Rusland er landsbyen Kabardinka. "Mailer" - pensionat, som ligger i centrum. Han er ikke for dyrt, og samtidig nyder popularitet blandt turister og ferie komplekser. Denne union udvej. Han arbejder i sæsonen.

Den tidligste ankomst af turister måned - juni og forlader i sensommeren-allerede i oktober. Pension elskede hvor stor selskaber munter unge og forældre med børn. Jo mere, at børn er taget fra en alder af to. Dette kunne komme på en organiseret, som den voucher fra rejsebureau. Der er også en mulighed for at gøre din reservation ved at ringe direkte til pensionat. Det er kun nødvendigt at foretage en forudbetaling.

Kabardinka

"Mailer" - pensionat, som ligger femten kilometer fra det berømte feriested Gelendzhik. Landsbyen ligger på bredden af Sortehavet Tsemesskaya bugten. Det er næsten helt omgivet af bjerge. udvej er beskyttet mod vinden Beliggende i en grøn dal, spænder Marhotskim, Doobskim og Tuaphat. Derfor klimaet her er mildt, gør det muligt at dyrke frugt og druer. Det fremmer også afslapning ved havet. Landsbyen er meget smuk. Her er alle de turist infrastruktur udviklet mere. Hvert år Kabardinka varierer drastisk. Bortset fra en badeferie, for at nyde en lang række festivaler, koncerter og andre interessante begivenheder.

Klimaet her er healing, der er kilder til mineralvand, og luften er til gavn for astmatikere. Dette er et af de tørreste feriesteder i Kaukasus. Antallet af solrige dage her end i Sochi. Hvis du er en tilhænger af kulturturisme, ikke bare "segl" på mange måder, er det bedre at leje en cykel og tage en tur rundt i nabolaget. Du kan også leje en scooter og en klapvogn til baby.

Hvordan kommer man dertil?

At ankomme til landsbyen Kabardinka ( "mailer" - gæstehus, som var i det, og er placeret), skal du først træne til at ankomme i Novorossiysk, flyve til Anapa og Krasnodar. Fra lufthavnen eller togstationen i Gelendzhik gå busser. Og derfra vil du blive taget i Kabardinka bus. Fra Novorossiysk til pensionatet kan også nås med bus eller taxa.

Men det mest forlangte rute for turister - det er stadig "Kabardinka, Gelendzhik." Bus passerer afstanden mellem disse to resorts i tyve minutter. Du kan bruge både langdistance og lokale flyvninger. Fra den sidste godt busser nummer 32, 101. 646. Men for at køre næsten til pensionatet, er det bedst at sidde på enogtredivte minibus.

Det område af, hvad der er det næste?

Pension har sin egen flåde, flere boldbaner. Den dækker et areal på over fire tønder land. Der er en koncertsal og dansegulv. Territory lukket, udenforstående måtte ikke der. Du kan parkere din bil - bevogtet parkering. Alt er meget ren, godt vedligeholdt, komfortable og en fryd for øjet. Vacationers nyde mange blomsterbede og rosenhaver, og et springvand. Der er hvor de skal gå med børn, hvile i skyggen på en varm dag.

Ved siden af pensionen er der forlystelsesparken, karrusel. I nærheden er mange cafeer og boder udflugt. Den smukke strandpromenade landsby, du indtaster, der kommer ud af porten pensionat. Stort set hele infrastrukturen af udvej er placeret inden for gåafstand. Fra havet, bliver nødt til at gå en lille smule op ad bakken, men en jævn stigning. Den passerer gennem den skyggefulde park.

værelser

Lad os nu se, hvordan man indgiver turister på denne resort i landsbyen Kabardinka. "Mailer" - en tilstrækkelig stor pension. Her fem hundrede mennesker kan imødekommes. Flere bygninger har værelser i forskellige kategorier. Først og fremmest, det er de standard værelser er designet til en, to eller tre gæster. De er to-etagers hytter. Der er et badeværelse med bruser, aircondition, TV, balkon. I badeværelset - hårtørrer, tørretumbler.

Billigere værelser til gæster har delvis fælles faciliteter. Ikke - "deluxe" dobbeltværelser, men fylde det er stort set det samme som i de "standarder". Men de er i en ny fire-etagers bygninger. Der er en god kvalitet møbler og perfekt arbejde sanitære. I pensionen kan du også bor i en to eller tre-sengs træhytter. Varmt vand er planmæssigt - to timer af dagen og samme aften.

tjenester

Sjov, solbade og få sunde - det er derfor, det meste af resten går til Kabardinka afvikling. "Mailer" Pension opfylder alle disse kriterier. Ferierende kan nyde et udvalg af behandlingsrum, massage og fysioterapi, samt forsøge ilt cocktails i en særlig bar. Pension har specialiseret sig i forebyggelse af pulmonale og respiratoriske sygdomme samt gigt og ledsygdom.

Ønsker at slappe af og nyde i varmen i saunaen. Sports entusiaster kan nyde et spil volleyball og brænde ekstra kalorier gennem øvelser i gymnastiksalen. Det virker her og biblioteket, og om aftenen i koncertsalen show fascinerende film. For de yngre gæster, en legeplads. Der er en swimmingpool med rutschebaner, designet til de mindste. En børns leg center med en vejleder. Det område har en grill til madlavning kebab og grill. I administrationen kan du bestille bådture, herunder en yacht.

mad

Dette pensionat en kantine, som føder et hvil på menuen "custom". Måltider består af morgenmad, frokost og middag. Du kan købe en billet for at spise i lokale cafeer. Dog er turister rådes til at tage de værelser med magt. Maden her for at blive slagtet, og meget høj kvalitet. Mad gerne selv lunefulde børn. Tja, hvis du vil have noget med alkohol, giver det hele cafeen, der ligger på havnefronten i landsbyen Kabardinka.

hav

Enhver, der kom til at solbade og svømme, vil ikke blive skuffet. Den pensionat er adskilt af kun et par dusin meter fra stranden, dækket med fint, sand-lignende, småsten. Denne kyst har bragt herlighed til landsbyen Kabardinka. Havet er varmt, vandet er rent og klart. Steder på banken mangler alt, selv folk i sæsonen for meget. Strand udstyret, rene det flere gange om dagen.

Der er også en café, hvor du kan købe kvass, vand, is, snacks. Da pensionatet er beliggende i centrum af den udvej at komme til stranden, behøver ikke engang at krydse vejen. Men hvis du kommer med børn, skal du huske, at dybden starter lige ved indgangen i vandet. Hertil kommer, at i det område af Resort har en dejlig swimmingpool med liggestole, hvor du også kan nyde solen.

Kabardinka Pension "mailer": anmeldelser

Ferie på dette resort, der er turister, sikker på, at dette er en af de bedste steder i Kabardinka. De anbefaler andre at bo her, snarere end i den private sektor. Pension egnet til en rolig ferie med sin familie, samt at lindre og slappe af nerverne knust i løbet af året. Feriegæster nyde den korte afstand til havet.

Pension "mailer" (Kabardinka) prisen er meget rimelig - fra seks hundrede rubler for en plads i et træhus med nogen bekvemmeligheder til 2300 per person i "junior suite". Personale høflig, behagelig, venlig. Du kan bestille en række ture: en tur til Gelendzhik, delfinarium, en tur rundt i nabolaget. Værelser, især i nye bygninger, i fremragende stand. For at komme til pensionatet ikke er for problematisk, da afstanden-Kabardinka Gelendzhik. Bus eller taxi - det er op til dig. Det hele afhænger af, hvilke ressourcer du har.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.