TravelingHoteller

Vandland i Alushta. beskrivelse

Et af de foretrukne steder for mange er et vandland i Alushta. Det er placeret på havnefronten (i professor Corner). Åbnede denne vidunderlige vandland i 2004. Han begyndte straks at nyde stor popularitet. Fremragende landskab design er slående og behagelig for øjet. Dette vandland er beliggende på en bjergskråning og har sin egen smag - et bølgebassin, der efterligner havets bølger og vind.

beskrivelse

Vandland i Alushta indtager en betydelig område (2 ha), og har en kapacitet på 6 swimmingpools, 14 fantastiske vandrutsjebaner, flere siddepladser områder, mange attraktioner, vandfald, springvand, boblebad, over floden og endda VIP-området. Alt dette vil sikre et mindeværdigt ophold og en masse positive følelser. Hertil kommer, at vandland er følgende:

  • Pengeskabe for værdigenstande.
  • opbevaring.
  • Brusere.
  • Locker værelser.
  • Et medicinsk center.
  • Toiletter.

"Dolphin"

Denne bar er beliggende på en åben terrasse type, med en fantastisk udsigt. Det hjælpsomme og venlige personale, hyggelig atmosfære og lækre retter gøre dig komme tilbage der igen.

bølgebassin

Denne pulje og den berømte vandland i Alushta. Det er fremragende alternativ havbrise (efterligning) og bevægelige havets bølger. 10 meter falder strømmer ind i pulje dybde på to meter. Med intervaller på 40 minutter tjener bølger på 1 meter i højden.

"Python"

Type bestående af 2 dias foretaget i form af en Serpentine længde på 133 meter. Højden er 14 meter, dybde - 1,1 meter. Ned til denne unikke bakke på en oppustelig cirkel, så de rider på denne attraktion, selv dem, der er bange for højder, så cirklen indgyder tillid.

"Gurza"

Det særlige ved denne attraktion er, at når ned hill-streameren (længde er 82 meter og en højde på op til 9,5 meter) udvikler en betydelig hastighed. Spændingen asylansøgere foretrækker et vandland i Alushta, netop fordi de mest levende følelser kan opleves kun på denne bakke.

"Green Island"

Under dette navn gemmer sig en attraktiv underholdende spil swimmingpool med vandfald og springvand. Omkring poolen kan du nyde den kølighed i skyggen på liggestolene under parasollerne.

"Boa"

En anden attraktion bestående af to dias, Serpentine. Deres længde er 65 og 81 meter, henholdsvis dybde - 1,2 meter, højden - 9 meter.

"Anaconda"

Denne tiltrækning består af en 5-trins dias og tre hastigheds- tunneler (samlet længde - 50 meter, højde - 11,5 meter). Slides er placeret i en udendørs swimmingpool (dybde - 1,1 meter). Denne attraktion er kendt Alushta. Waterpark (foto) er præsenteret i al sin pragt.

børnebassin

Han tilpasset specielt til sikker tidsfordriv for børn af yngre og midaldrende (12 år). Badning zone have en dybde på op til 50 centimeter. Vandfald, dias og springvand vil bringe glæde til dit barn. Nær poolområdet er for forældre og børn legeplads.

VIP zone

Separat kahyt med liggestole og parasoller. Stille og intim atmosfære giver dig mulighed for at slappe af.

Når du besøger denne vidunderlige resort, kan du vælge som et opholdssted, "Vand Park" (hotel). Alushta altid tiltrækker mange turister og er meget populær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.