Hjem og familieBørn

Hvordan du vælger de hjul til kørestole

Når du vælger skal betales de vigtigste børnenes transport særlig vægt på hjulene, fordi det er fra dem, vil afhænge af kørestole smidighed, glathed af sit løb og stødabsorberende egenskaber. Og alt dette igen påvirker den komfortable uanset om det er barnet, og hvor let er det at bære min mor.

Hjul til kørestole kan være oppusteligt, plast eller polyurethan, og dermed er det umuligt at sige, at nogen af dem er bedre end andre. Hver af dem har både fordele og ulemper: nogle er egnet til kørestole, med vugger, mens andre er designet til lette rekreative muligheder. Når du vælger bør ikke kun overveje deres egne præferencer, men også tilstanden af veje, hvor du bliver nødt til at gå. For eksempel, oppustelige hjul til kørestole giver en god cross, som er uundværlig på steder med dårlige veje, men på den anden side, er du nødt til konstant at holde styr på, om de gennemboret. De fleste forældre, der har købt terrængående køretøj med sådanne dæk, flere måneder måske allerede ejer at finde og forsegle stedet for sammenbrud. Af den måde, disse færdigheder er nødvendigvis mere nyttigt, når barnet vokser op og begynder at cykle.

Hvis du vælger at transportere en nyfødt baby, er det bedre at være opmærksom på den oppustelige dæk. Disse hjul til klapvogn sikre sin velfungerende, god permeabilitet og fremragende stødabsorberende egenskaber. Hertil kommer, på grund af den store diameter vugge dæk er ganske høj. Den største ulempe ved denne løsning er risikoen for punktering eller sænke hjulene, desuden de er ganske tung, hvilket øger den samlede vægt af køretøjet.

Men plast hjul til kørestole let nok: det er deres oftest monteret på pinde. De normalt foretage små, hvilket reducerer den samlede vægt af barnet af køretøjet og letter transporten, fordi denne klapvogn folder temmelig kompakt.

Men plast hjul har en række ulemper: en tur på vejen ofte bliver et mareridt. Når det er nødvendigt dårlige transport veje ikke til at rulle og trække langs vejen, hjulene næsten cool, fast i klipperne, sand. Det er ikke nødvendigt at købe dem, hvis du bor uden for byen, hvor der er få asfalterede veje, eller elsker at komme ud af karakteren af barnet. Hertil kommer, at disse hjul til kørestole ikke afvige for stærk fastgørelse. Med den aktive udnyttelse der er en forholdsvis stor risiko for, at nogle af hjulene kan falde af eller nedbrydes. Men ikke bare opgive dem, de er ideelle til daglig by- ture. Og hvis du planlægger at rejse med dit barn, at uden en sådan lys og manøvredygtig mulighed, du ikke kan gøre. Af den måde, før turen, så prøv at finde eller sy overtræk til sidevogn hjul - det vil bidrage til at lette vejen. Hvis du skal rejse på offentlig transport eller tage tingene i bagagen, vil du ikke beskidte beskidte dæk selv, andre, tasker og kufferter fremmede.

Men der er et hjul, der kombinerer både fordele og ulemper for begge muligheder - polyurethan. De er velegnede til dem, der ikke kan vælge mellem plast og oppustelige dæk, fordi de har en lav vægt, den gennemsnitlige permeabilitet, støddæmpning og manøvredygtighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.